Rejty Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 Ják za sebou..Ale i před sebou:)))) To zní jako kdybys o tom řekl ýže je to šrot:mad: [upravil dne 15/8/12 14:27 od Rejty] Citovat
janny Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Šrot to určite nieje ale trocha poláskania od lakýrnika by potrebovalo... ale určite nie na lišty... lišty nechať pekne čierne Citovat
Rejty Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 na lak tedka seru na ten to nejezdí:D ale lak to chce:D:D to je pravda:) ted je dulezita přední náprava přední náprava a STK:) Citovat
safi1 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 nenapisal som ze to je srot ale bolo to myslene tak ze nieje to najnovsie auto...sice je starane oneho ako sa PATRI a auto moze mat aj 10 rokov ale pokial sa o neho staras tak stale vyzera dobre co je tvoj pripad REJTY Citovat
Rejty Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 1,Včera po práci jsem konečně vyměnil prasklý lanovod... 2, Došlo na zdokonalení výfuku, vymontoval jsem i plechy kolem výfuku..zbavil rzi, odmastil a dostali společně s výfukem nový stříbrný lak.... do vánoc výfuk dostane termopásku... v plánu jsou jeětě svody z RC 4-1 nebo JAPPARTS a sprotovní KAT ashley:)..porád s tím chci projít legálně přes STK...... 3,došly ramena od zn. MEYLE HD a čepy řízení...takže tento týden výměna+geo a asi do měsíce nový podvozek značky AVO UK tuhostně a výškově stavitelný..je na něj supr cena... v úvahu připadá i KW var.1 jako poslední možnost a K-sport....každopádně podvozek bude s unibaly na horním uložení......... Pokud bude mít někdo zájem o moje 17\" tak jsou pořád na prodej.... Rozmýšlím, se nad pár věcma....OIL cooler.....,regulátor tlaku paliva(pokud má vůbec smysl), vstřiky z 2,2 16v a do úpodzimu musím stvořit Catch oil tank...utrhl sem vzteky hadici na odvod olejových par z hlavy... Nicméně jak už se řešilo v modelech 206...auto neuvěřitelně cvaká:rollbud hydroštely nebo ten výfuk...ozývá se to na vačce na výfukové ventily, a ve výfuku, tak uvidíme co to nakonec bude..... FOTO: PŘED PO VÝFUK KDO VÍ CO JE TOHLE?Má to spojitost s mym autem..kdo uhádne dostane samolepku:) Hádejte do Pátku!!! [upravil dne 22/8/12 17:32 od Rejty] Citovat
Tom_206 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Vypadá to jako komplet dokumentace ke GTI Vlastní sbírka ? Citovat
radim.1008 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Účty [Edited on 23/8/12 10:44 by radim.1008] Citovat
Tom_206 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 účetnictví mě ani nenapadlo Jestli to je účto k autu, tak je to masakr Citovat
radim.1008 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Napadá mě ještě servisní historie, co kdy, kde a hlavně za kolik Ale účty jsem už tipoval Citovat
Tom_206 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Mě napadla ještě dílenská příručka něco alá \"Jak na to\" ... nebo nějáká jiná technická dokumentace. Kdyby ta fotka šla alespoň zvětšit Citovat
Rejty Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Ták další update....Dnes jsem absolovoval návštěvu registru vozidel..krom hodinového čekání před a pak 38 minutové vyřizování mojí žádosti proběhl \"Zápis alternativních rozměrů kola a pneumatik\" dobře...viz přikládam oskenovany OTP:) Takže už se nemusím bát že při kontrloe PČR budu srát hrachy co mi poví na kola:D naštěstí výfuk mam dobře postavený, takže když chci tak není slyšet:) Citovat
lacek206 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Ako si dostal tento rozmer diskov do TP keď výrobca na 2.0 povoluje max 16 palcové kolesá okrem RC, ten má samozrejme povolené 17-ky na základe čoho to tam zapísali musel si mať skutočne dobrý doklad pre nich Citovat
Rejty Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 mal:) ale dnes ti každý Dovozce a prodejce vystaví Typový list na kola která jsou shcválená..dojdeš na STK..tam to okontrolují a dají razidlo, na uřadě po tehle akci dopíšou nový rozměr do OTP a zaplatiš 50 kč a je hotovo Citovat
Cinicman Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 No ono hlavne na to čo je v TP sere pes... to je len pre cajtov... v prípade nehody ti poisťovna s tvojim techničákom vytre zrak tak či tak... Nehovorím, že je to správne... je to svinstvo ale je to tak. Likvidátor si aj tak vyžiada papier od importéra/dovozcu/automobilky a tam platí to čo písal Lacek206... Citovat
Rejty Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Je to v TP??? JE havarijko a tohle mne nezajíma....Oficiální doklad je, v zákoně to je taky..takže srat na to a nebourat:D Citovat
Lukas309 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 O tom dost silně pochybuju, protože výrobce má na daný typ schválený nějaký kola z výroby, ale výrobci kol si svoje kola nechávají homologovat pro konkrétní auta. Jinak by logicky nebylo možné dostat do TP alternativní rozměry jak ráfků, tak pneu. Jsou 2 možnosti jak zapsat kola do TP, buď vyjádření importéra a nebo právě kola jiného výrobce, které jsou na dané auto schválená. Takže jestli se nějakej pojišťovák řídí pouze tím, co napíše automobilka, tak je to dle mého názoru nesmysl a rozhodně bych s takovým vyjádřením nesouhlasil. Ale neznám osobně žádného abych se ho na to zeptal. Citovat
Tom_206 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Rejty, prozradíš nám už co to je v tom šanonu ? Citovat
Michael coupé Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 No ono hlavne na to čo je v TP sere pes... to je len pre cajtov... v prípade nehody ti poisťovna s tvojim techničákom vytre zrak tak či tak... Nehovorím, že je to správne... je to svinstvo ale je to tak. Likvidátor si aj tak vyžiada papier od importéra/dovozcu/automobilky a tam platí to čo písal Lacek206... cHZBA - CO JE VE vtp to plati a pres to vlak nejede , navic jsem toto nekolikrat resil a mozna jako jediny dosahl oficialni potvrzeni z Peugeot Cr , protoze ani Dekra ,ktera jedina v Cr s kolama nechce nic mit a vyjadreni je jasne ... pozadejte impontera , nebo vyrobce kol ,ktery spolu s kolama doda potvrzeny typovy list , jedine co pojistovna muze zkoumat jestli jsou to opravdu ty kola myslim ET velikost jako ve vtp navic oficialni importer popisuje jeste predepsane pneu pro disk (rozmer a tlak v pneu). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.