Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ják za sebou..Ale i před sebou:)))) To zní jako kdybys o tom řekl ýže je to šrot:mad:

[upravil dne 15/8/12 14:27 od Rejty]

Odesláno

na lak tedka seru na ten to nejezdí:D:D ale lak to chce:D:D to je pravda:) ted je dulezita přední náprava přední náprava a STK:)

Odesláno
:D nenapisal som ze to je srot ale bolo to myslene tak ze nieje to najnovsie auto...sice je starane oneho ako sa PATRI a auto moze mat aj 10 rokov ale pokial sa o neho staras tak stale vyzera dobre :) co je tvoj pripad REJTY :)
Odesláno

1,Včera po práci jsem konečně vyměnil prasklý lanovod...

2, Došlo na zdokonalení výfuku, vymontoval jsem i plechy kolem výfuku..zbavil rzi, odmastil a dostali společně s výfukem nový stříbrný lak.... do vánoc výfuk dostane termopásku... v plánu jsou jeětě svody z RC 4-1 nebo JAPPARTS a sprotovní KAT ashley:)..porád s tím chci projít legálně přes STK......

3,došly ramena od zn. MEYLE HD a čepy řízení...takže tento týden výměna+geo a asi do měsíce nový podvozek značky AVO UK tuhostně a výškově stavitelný..je na něj supr cena... v úvahu připadá i KW var.1 jako poslední možnost a K-sport....každopádně podvozek bude s unibaly na horním uložení.........

Pokud bude mít někdo zájem o moje 17\" tak jsou pořád na prodej....

Rozmýšlím, se nad pár věcma....OIL cooler.....,regulátor tlaku paliva(pokud má vůbec smysl), vstřiky z 2,2 16v a do úpodzimu musím stvořit Catch oil tank...utrhl sem vzteky hadici na odvod olejových par z hlavy...

Nicméně jak už se řešilo v modelech 206...auto neuvěřitelně cvaká:rollbud hydroštely nebo ten výfuk...ozývá se to na vačce na výfukové ventily, a ve výfuku, tak uvidíme co to nakonec bude.....

FOTO:

PŘED

578758_3707090078081_944210335_n.jpg

PO

554582_3707093518167_71829132_n.jpg

VÝFUK

523651_3707084637945_1090462398_n.jpg

555690_3707090958103_953944228_n.jpg

KDO VÍ CO JE TOHLE?Má to spojitost s mym autem..kdo uhádne dostane samolepku:) Hádejte do Pátku!!!

387130_3707085637970_1033372298_n.jpg

[upravil dne 22/8/12 17:32 od Rejty]

Odesláno

Ták další update....Dnes jsem absolovoval návštěvu registru vozidel..krom hodinového čekání před a pak 38 minutové vyřizování mojí žádosti proběhl \"Zápis alternativních rozměrů kola a pneumatik\" dobře...viz přikládam oskenovany OTP:)

Takže už se nemusím bát že při kontrloe PČR budu srát hrachy co mi poví na kola:D naštěstí výfuk mam dobře postavený, takže když chci tak není slyšet:)

post-16322-1410962644755_thumb.jpg

Odesláno

Ako si dostal tento rozmer diskov do TP keď výrobca na 2.0 povoluje max 16 palcové kolesá okrem RC, ten má samozrejme povolené 17-ky :) na základe čoho to tam zapísali :myslim musel si mať skutočne dobrý doklad pre nich :D

Odesláno

mal:) ale dnes ti každý Dovozce a prodejce vystaví Typový list na kola která jsou shcválená..dojdeš na STK..tam to okontrolují a dají razidlo, na uřadě po tehle akci dopíšou nový rozměr do OTP a zaplatiš 50 kč:) a je hotovo

Odesláno

No ono hlavne na to čo je v TP sere pes... to je len pre cajtov... v prípade nehody ti poisťovna s tvojim techničákom vytre zrak tak či tak... ;):papa

Nehovorím, že je to správne... je to svinstvo ale je to tak. Likvidátor si aj tak vyžiada papier od importéra/dovozcu/automobilky a tam platí to čo písal Lacek206... :roll

Odesláno

Je to v TP??? JE havarijko a tohle mne nezajíma....Oficiální doklad je, v zákoně to je taky..takže srat na to a nebourat:D

Odesláno

O tom dost silně pochybuju, protože výrobce má na daný typ schválený nějaký kola z výroby, ale výrobci kol si svoje kola nechávají homologovat pro konkrétní auta. Jinak by logicky nebylo možné dostat do TP alternativní rozměry jak ráfků, tak pneu.

Jsou 2 možnosti jak zapsat kola do TP, buď vyjádření importéra a nebo právě kola jiného výrobce, které jsou na dané auto schválená. Takže jestli se nějakej pojišťovák řídí pouze tím, co napíše automobilka, tak je to dle mého názoru nesmysl a rozhodně bych s takovým vyjádřením nesouhlasil. Ale neznám osobně žádného abych se ho na to zeptal.

Odesláno
No ono hlavne na to čo je v TP sere pes... to je len pre cajtov... v prípade nehody ti poisťovna s tvojim techničákom vytre zrak tak či tak... ;):papa

Nehovorím, že je to správne... je to svinstvo ale je to tak. Likvidátor si aj tak vyžiada papier od importéra/dovozcu/automobilky a tam platí to čo písal Lacek206... :roll

cHZBA - CO JE VE vtp to plati a pres to vlak nejede , navic jsem toto nekolikrat resil a mozna jako jediny dosahl oficialni potvrzeni z Peugeot Cr , protoze ani Dekra ,ktera jedina v Cr s kolama nechce nic mit a vyjadreni je jasne ... pozadejte impontera , nebo vyrobce kol ,ktery spolu s kolama doda potvrzeny typovy list , jedine co pojistovna muze zkoumat jestli jsou to opravdu ty kola myslim ET velikost jako ve vtp navic oficialni importer popisuje jeste predepsane pneu pro disk (rozmer a tlak v pneu).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...