Rejty Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 ty jo korejsky Junyan..uz se tesim az to bude jezdit:) Citovat
Rejty Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Jsi uz druhy:D To je udela vlastni zahrady zahradnika:D mam tam najebane vsecky veci ryce,stromy,kvetinace,plachty a tak:D Citovat
Rejty Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 tááák dneska hlavná robota za mnů....podlaha z 90% hotova,UMYTO-tímto děkuji Frozzovi,ktery pomáhal dneska,obrousene rezate mista,odrezena odrezovačem a natřeno 2x alkytonem rezava mista jinak zbytek jednůc....pak uz jen sundat zadni nápravu a udelat to pod ni:) tu fotky těhlice,brzdiče,a táhlo řízení PŘED PO A TADY Z DRUHE STRANY Citovat
Lukas309 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Super práce:super já už jenom musím nastavit předstih (někde si musím půjčit stroboskop) a pak se domluvíme a letím k tobě. Citovat
The_DoctoR Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 parádička, taky bych to takhle chtěl někdy udělat, ale nemám kde :-/ btw nebudeš dávat nějakou ochranu na ten alkyton, jako body 950 atp.? Citovat
Rejty Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 KDYŽTAK SE TO DELA OBRÁCENĚ JA SEM TY REZAVY MISTA ODREZIL \"IZOKOREM\" A PAK NATŘEL TAKOVYM BUTYLKAUČUKEM NECO JAKO TO BODY.. A PAK CELOU PODLAHU PŘETŘEL aLKYTONEM....TO NEMUŽE ZREZNOUT ASPON DALSICH 10 LET:D jinak mně teda dostali zadní nosníky a bodove sváry...na těch je povrchova rez,,nějak to nechápu..jen na svárech a nad výfukem jsou mista rezata jinak podlaha zdravá......... Citovat
Lukas309 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Body 950 nic moc. já tím mám celej spodek, a podlahu mezi prahama jsem teď (po půl roce) natíral tlumexem protože to body se loupalo. Bylo to jak suchý listí a samo to odpadávalo. Ale třeba v podběhách to drží dobře takže se obávám spíš toho, že jsem koupil nějakou přemrzlou nebo něco takovýho. Holt nákup na internetu no. Ale přes tohle ti rez nevyleze :-D jedině pokud by to pod tím začlo reznout tak se ti to bude zvedat, ale pořád asi lepší tohle než holej plech. Citovat
Rejty Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 presne tak...nejlepsi je že mne uplne mrdlo,muzu si dat indainsky jméno: \"Naštěrač\"=> Ten co miluje barvy:D Trubicky brdz dou do béžové,nápravnice béžová a zbytek bežová/červena... motor černej..... Luky,dotaz: kupoval si nové táhla řazení? ja bych potřeboval nové Citovat
F.I.K Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Pěkný, já měl orezlý ty samý místa co píšeš ty. Lakuješ i brzdový trubičky jo? To už je psycho. Citovat
Rejty Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 ,me smad prijde ze tam neni pozink ty nosniky rezli jak stara filcka moje.. Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 parádička...Táhla řazení objednej z KamKam, já už se na ně chystám Citovat
Rejty Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 dej link!!!!!! ja si je asi vyrobim:) Citovat
Rejty Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 tak další věc co jsem tedka dodelal...počkam až to uschne ahned muzu jít namontovat řízení s nápravnicí na kastli:) užý se těším jak dítě na prázdniny az to budu skládat:) Jinak původně byla žlutá ale to se mi nelíbilo:) Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Chjooo, do takejto prace som sa vzdy chcel pustit (resp. raz som takto dal dokopy LADU 2104 ), ale nemohol by som byt bez auta taku dlhu dobu, kazdopadne paradicka, chvalim tvoj pokrok Citovat
Rejty Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 diky ,myslim že az dodelam aj lak,bude to petelice:) hlavne musim dorobit aj ty ekskiny zehnat dopredu siroke 7,5\" a vylestit a bude to bomba:) pokrok je veliky...udelal bych to auto aj dřív,ale neměl sem na něj proste půl roku náladu:( dopředu už jen kůpit desky s kotůčema a složim celů přední nápravu a vrhnu se na motor..prozradim že bude celá černý a se sportovníma svodama a novým výfukem.....ale že auto nejezdí mne štve:( docela mi to chybí...vždycky se do něho aspon posadím,abych si oživil ten pocit:) Citovat
winco Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 vždycky se do něho aspon posadím,abych si oživil ten pocit:) a dela brrrrrm tssss brrrrrrrrrrrrrrrrrm tsss brrrrrrrrm tsss......... :D ale ne važne pekna prace ale to ti už nemusim ani psat...a komplet vyfuk budeš niekde objednavať alebo ste sa do toho nakoniec pustili s Yvsem?? Citovat
Rejty Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 mno zkusím svody z 2,2 16V a budu mít dva sredni konce s KATEM a bez kdvuli STK.. mno a bud duplex nebo remus s MUSKETIER koncovkami co sem dneska zehnal♥♥♥ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.