Fakir Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Jel se mnou kámoš, co se mnou obvykle jezdí jako spolujezdec a naviguje, ikdyž tady to nebylo moc potřeba. Helmu samozřejmě měl (černou ), jinak by to neprošlo. Jsou to sice jen amatérské závody, ale u technických přejímek jsou přísní a do závodu nevezmou auto, co není v pořádku, nebo helmu, která nemá aspoň silniční homologaci. kovi: Kola jsou tam MAK Fever 5R, 15\". Podle mého názoru skvělá kola, za tu cenu. Jsou pevná (na rozdíl od některých modelů např. Alessio), mají kvalitní lak, jsou moc pěkná ve velkých i malých velikostech a dobře se v nich chladí brzdy (což platí pro všechny pětipaprsková kola). [upravil dne 26/10/09 Fakir] Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Jo to mi povidej.. pred peti rokama kdyz jsem jel zavody do vrchu poprve tak jsem musel mit pridelanej i tapec ve drevrich kterej jsem samozrejme nemohl sehnat Ale nakonec jsem to vyresil DODO takrka pres noc abych mohl druhy den vyjet Edit: A s tim spolujezdcem tu helmu jsem fakt prehlidl nicmene me prislo prave zbytecny na takovy okruh vozit \"zatez\" [upravil dne 26/10/09 AKCZ] Citovat
omegascream Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Tak tie kolesá ti chválim, máš perfektný vkus! :D Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Skoda ze vkus neubira na case zajetych kol .. rejp Citovat
omegascream Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 no ale možno keby si bol k nim ešte dokúpil tú parádnu 5R samolepku, tak by aj z času ubralo ...rejp Citovat
Fakir Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 AKCZ: no jo... Ne, máš samozřejmě pravdu, technicky vzato bylo zbytečné na takovémhle okruhu vozit mitfáru, určitě by to bez něj jelo líp (), ale když spolu se mnou kvůli mé blbosti prošvih většinu sezóny, tak jsem ho z toho prostě nemohl vynechat. Koneckonců díky výše uvedenému mi bylo celkové bodové hodnocení celkem šumák a jel jsem si tam zajezdit a vyzkoušet úpravy na autě, takže jsem to fakt nehrotil. Ale to devátý místo jsem mít mohl, čtyři vteřiny naštvou. omegascream: jakou samolepku? Každý kolo má na jednom paprsku nápis \"5R\" odlitý. [upravil dne 26/10/09 Fakir] Citovat
omegascream Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Fakir: jj a do toho odliateho výrezu môžeš vlepiť originál 5R nálepku...myslím v 5 rôznych farbách...ja mám \"\"karbónovú\"\" (pozri foto) Citovat
Fakir Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 jo takhle... No, myslím, že bez toho se obejdu. Citovat
Fakir Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Tak jsem si dneska vyzvedl další zajímavý díl na auto: koncový tlumič Dynomax Super Turbo, takže by to mělo dostat decentnější zvuk a přesta řvát jak tur. Jsem na to opravdu zvědavý. Citovat
praktik Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 To auto sa my pači že je v serii :super to je 80kw? Citovat
Fakir Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 Původně zaslal: praktik To auto sa my pači že je v serii :super to je 80kw? No, v sérii už opravdu není a bude časem ještě míň... Ale pokud myslíš vzhledově, tak to jo, to tak zůstane. Ale jezdit to bude jako drak. Líbí se mi koncepce \"vlk v rouše beránčím\". Ano, je to 81 kW verze, ikdyž teď už bude mít o něco víc. Musím to dojet změřit. [upravil dne 31/10/09 Fakir] Citovat
praktik Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Myslel som vzhľadovo :super:super Ja mam tiež 1.6 16V 80kw ale 3dverove:papa:papa:papa Citovat
praktik Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Fakir: nemaš nahodou namontovanu rozperu prednych tlmičov?:aut:aut Citovat
Fakir Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Tak jsme předevčírem navařili koncový tlumič Dynomax. Projev auta se přecijen trochu ztlumil a zvuk se stal kultivovanějším a hlubším (díky velkému objemu tlumiče), ačkoliv posoudit to půjde teprve až dořeším pořádně spoj svody - trubka, protože tam to prostě netěsní a těsnit nechce, ani kdybych se na hlavu stavěl. Problém je v tom, že svody končí konusem, který je ovšem trochu jinak tvarovaný, než klasické, u nás prodávané konusové spojky. Nicméně mám v hlavě asi dvě další řešení, takže to půjde. Ačkoliv teď zní auto jako třílitr (), je bohužel při normální jízdě nepříjemně hlučné. S kamarádem strojařem proto od včerejška vymýšlíme prototyp aktivního výfuku, který by byl tichý při normální jízdě a zároveň motoru umožnil dobře dýchat, při požadavku na výkon. Držte nám palce, protože pokud se to povede, bude to pecka. [upravil dne 13/11/09 Fakir] Citovat
Fakir Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Tak mám další kousek na auto: quickshifter sadu od firmy Compbrake z UK. Celý plastový domeček s ložiskem řadící páky se nahradí novým, celokovovým, v němž ložisko páky tvoří unibal. Páku je možné v unibalu libovolně posouvat (je jištěná dvěma kroužky nad a pod ložiskem), čímž lze nastavit délku kroku páky při řazení. Ložisko je navíc dosti tuhé, což by mohlo eliminovat standardní vůli v původním plastovém mechanismu. Časem přijdou i kvalitnější táhla řazení. Včera jsem se dostal pouze k demontáži původního domečku ložiska páky (což mi pánové z Constructu moc neusnadnili ), tak další fotky dodám, až to budu mít hotové. Citovat
Fakir Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 Tak mi kamarád konečně z kusu hliníku vytočil záslepku na downstream lambda sondu, takže by měla dát pokoj řídící jednotka s antipollution fault a kontrolkou diagnostiky. Citovat
Capy Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 to je teda dynomax superturbo taky uřvanej jo? já sem si ho chtěl dát na mi16tku s tím že to bude takové decentní a bude se s tím dát na závody dojet bez utrpení. Citovat
Fakir Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: Capy to je teda dynomax superturbo taky uřvanej jo? já sem si ho chtěl dát na mi16tku s tím že to bude takové decentní a bude se s tím dát na závody dojet bez utrpení. Není zas tak uřvanej, ale celoprůchozí 50 mm výfuk je i s ním na mně příliš hlučnej. Pokud máš zbytek potrubí sériovej, tak bude mít příjemnej zvuk. Citovat
Rejty Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 co te vysla zaslepka na lambdu????? libi se mi to:))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.