Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zo stranky mi nejde stiahnut manual a tak sa pytam ci ho nemate niekto ale v ceskom jazyku lebo po anglicky odborne veci neviem a este mam jednu otazacku ohladom auta mam 405 sr z roku 1993 a pod packou na osvetlenie je nejake cervene tlacitko a netusim na co vobec je, niekto mi hovoril ze je to nejaky reset ale na co fakt neviem, pls o nejake rady ze asi co by to mohlo byt dakujem

Odesláno
Původně zaslal: 6BONGO6

zo stranky mi nejde stiahnut manual a tak sa pytam ci ho nemate niekto ale v ceskom jazyku lebo po anglicky odborne veci neviem a este mam jednu otazacku ohladom auta mam 405 sr z roku 1993 a pod packou na osvetlenie je nejake cervene tlacitko a netusim na co vobec je, niekto mi hovoril ze je to nejaky reset ale na co fakt neviem, pls o nejake rady ze asi co by to mohlo byt dakujem

to tlacitko tam urcite nieje original.. ja som mal tak na naftaku zapnutie ventilatorov sahary.. v podstate reset cidla teploty...

na manual skus http://www.4shared.com/file/59099756/6dc1a3cc/P405.html

Odesláno

ja by som skor v nejakej elektronickej forme to chcel a an ceskom aukre to maju za 180 kc a u nas to maju za 20 eur divne to je teda to asi zbehnem do ciech a si kupim tam knihu za par babiek

Odesláno

jak na to je uplne na :aut.....a on ma ještě ke všemu nový model.....Tyto edice knih se zatim zabývají pouze modely do 1992.....tak to tlačitko vyfotografuj:)pač mam dojem že u 405 se nikdy nic takovýho seriovýho nemontovalo....z leva pod volantem pačka tempomatu a z prava pačka ovladani radia(pri origo radiu)...u lepších vybav----:papa

Odesláno

ako viem ze su pridavne packy len toto tlacitko ma zarazilo ani predosli majitel nevedel na co to sluzi to asi budem musiet sa kuknut na kable k comu to vedie.... tu je aj foto;)

post-0-14109607084014_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...