6BONGO6 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 zo stranky mi nejde stiahnut manual a tak sa pytam ci ho nemate niekto ale v ceskom jazyku lebo po anglicky odborne veci neviem a este mam jednu otazacku ohladom auta mam 405 sr z roku 1993 a pod packou na osvetlenie je nejake cervene tlacitko a netusim na co vobec je, niekto mi hovoril ze je to nejaky reset ale na co fakt neviem, pls o nejake rady ze asi co by to mohlo byt dakujem Citovat
SaBoTeR Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: 6BONGO6 zo stranky mi nejde stiahnut manual a tak sa pytam ci ho nemate niekto ale v ceskom jazyku lebo po anglicky odborne veci neviem a este mam jednu otazacku ohladom auta mam 405 sr z roku 1993 a pod packou na osvetlenie je nejake cervene tlacitko a netusim na co vobec je, niekto mi hovoril ze je to nejaky reset ale na co fakt neviem, pls o nejake rady ze asi co by to mohlo byt dakujem to tlacitko tam urcite nieje original.. ja som mal tak na naftaku zapnutie ventilatorov sahary.. v podstate reset cidla teploty... na manual skus http://www.4shared.com/file/59099756/6dc1a3cc/P405.html Citovat
6BONGO6 Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 no tak ten odkaz nefunguje nie je to nic len dajaka vystrihovacka a vlastne naco to je dobre mat ten reset? Citovat
Maverick Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Já bych skoro řekl, že je to tlačítko na odstavení originálního alarmu Citovat
6BONGO6 Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 no asi ten cudlik vyskusam stlacit a uvidim co to spravi mozno to je aj katapult:) a ten manual fakt nikto nema? Citovat
dzana.m Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 podívej se na aukro tam maj celou knihu jak na to 405:) Citovat
6BONGO6 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 ja by som skor v nejakej elektronickej forme to chcel a an ceskom aukre to maju za 180 kc a u nas to maju za 20 eur divne to je teda to asi zbehnem do ciech a si kupim tam knihu za par babiek Citovat
Pája Rybišár Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 jak na to je uplne na .....a on ma ještě ke všemu nový model.....Tyto edice knih se zatim zabývají pouze modely do 1992.....tak to tlačitko vyfotografuj:)pač mam dojem že u 405 se nikdy nic takovýho seriovýho nemontovalo....z leva pod volantem pačka tempomatu a z prava pačka ovladani radia(pri origo radiu)...u lepších vybav---- Citovat
6BONGO6 Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 ako viem ze su pridavne packy len toto tlacitko ma zarazilo ani predosli majitel nevedel na co to sluzi to asi budem musiet sa kuknut na kable k comu to vedie.... tu je aj foto;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.