anyana2 Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 se musim pochlubit .... Cecílie je teď v časopisu Svět motoru Citovat
jozin888 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: anyana2 Původně zaslal: jozin888 A do SK sa nechystáš ?? to je co a kdy ? neviem len by som cecilku chcel vydiet nazivo :aut Citovat
Sobol Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 tak jsem si koupil časopis kdzž jsi to Ty jinak gratuluji k průběžnému výsledku v TC Citovat
tomike Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Velmi pekne auticko, klobuk dole. Citovat
anyana2 Odesláno 7. srpen 2009 Autor Odesláno 7. srpen 2009 http://anyana2.rajce.idnes.cz/new_airbrush/# už musím udělat pár nových foteček taky ..... tady tak na rychlo, když jsem skládala sedačky do kupy .... dneska ji konečně vypucuju po jaké době a zítra na Příbram Citovat
309GT Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Design by Pepík Drábek Sančez:D Pecka,když by jsi jela na Relax meeting Konopáč tak to konečně okouknu,jestli ne tak finále to jistí,bohužel jsem tu krásku letos nepotkal;) Citovat
Sobol Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ahoj Anyano, jak to u Tebe pokračuje? Vedou se chodbové řeči, nevím zda jím věřit.. doufám, že Ti to mamča vymluvila a příští rok budu mít s kým poměřit síly.. Citovat
Tomazy Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 nadhera ... to by chcelo zraz novych CC-čok inac tie chromy kola sa daju normalne objednat zo Spanielska posielaju do celeho sveta ? [upravil dne 10/12/09 Tomazy] Citovat
dahl Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 http://www.sportovnivozy.cz/7910-peugeot-207-cc-musketeer-louny hm, asi ende?? To nechapu... Citovat
anyana2 Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Tomazy: ano ty kola objednat normálně ze Španělska šly ... jen doprava vyšla na 299,- EUR .. nevím, jak v současné době ...... Sobol: v srpnu jsem začala řešit prodej ..... Cecil je už pár měsíců v inzerci ... Citovat
anyana2 Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 tak pro zajímavost jen nahodím pár fotek .... s jakým materiálem budu pracovat teď ...... snad mi neukamenujete, že jsem utekla od peugeotů :-D passat 3C 2.0TDi , R-line, 2009 Citovat
Sobol Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 moc pěkné vozítku, super spotřeba, v bílé barvě která teď letí, určitě se neztratí Citovat
anyana2 Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Sobol: děkuji .. mně se hlavně nejvíc líbí v bílé barvě, ne z důvodu, že by tahle barva frčela :-D ....... jinak spotřeba není na pěti litrech ja jinde ... tohle je 4 kolka, to dlabe drobet vííc .. ale to nevadííí ... chtěla jsem právě auto s pohonem všech 4 kol (a nechtěla jeapa) Citovat
Rejty Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 další pežoták z TC co utekl k VW:bojim proc zrovna VW?????? Jinak Cecilka byla luxusni auto!:o:o:o Citovat
Boso Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Cecilke som fandil.. Toto, palec dole Este edit. Ak by som chcel 4kolku a nie jeepa osobne si kupim Subo. [upravil dne 6/1/10 Boso] Citovat
antal Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Pekné autí...už to vidím,velké kola samý chrom:) Citovat
anyana2 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Rejty: proč VW ? .. jednoduché .... na audi dle mých parametrů mi chybělo ještě skoro půl mega .. hahaha .. jinak Cecilka neumřela.. takže stále je luxusní naleštěné autíčko Bosso: subaru mi neberou .. to spíš lancera ..... ale hledala jsem naftu a šikmookou ropu bych fakt nechtěla Antal: děkuji ...... chrom kola řešit už nechci, mi ty co mam na Cecil přesvědčily, že co do údržby a oprav je to hodně špatně (na efekt mazec, ale až moc nepraktické) .... takže nějaký nejlépe leštěný vícedílný kola ... mam v garáži jedny dvoudílné 19\" z mercedesa SL 55AMG, tak snad se mi je tam povede dostat, byla by škoda je pustit dál, když pořizovačka na nich bejvala kolo 1300éček a jsou prakticky nejeté ... do chromu bych ráda dala motorový prostor, aby měla moje dušička klid [upravil dne 7.1.2010 anyana2] Citovat
Sobol Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 toho místa tam musí být v kufru moc a moc.. tak akorát na kočárek co Ty na to U mě se to taky už blíží tak jakmile doplatím auto tak si vezmeme nějaké rodinné kombi Citovat
olda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: anyana2 Bosso: subaru mi neberou .. to spíš lancera ..... ale hledala jsem naftu a šikmookou ropu bych fakt nechtěla [upravil dne 7.1.2010 anyana2] Tam ale chrochtá taky motor od VW,takže by to bylo asi jedno. Citovat
anyana2 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Olda: lancer se mi v kombajnu nelíbí .. a nevim, co by řekla moje doga, kdybych ji rvala do kufru :-D Sobol: no rodina u mně nehrozí .... ani ve třiceti nemam hnízdící pudy .... kombajn kvůli psům a abych v tom odvezla i pořádný krabice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.