Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Design by Pepík Drábek Sančez:D Pecka,když by jsi jela na Relax meeting Konopáč tak to konečně okouknu,jestli ne tak finále to jistí,bohužel jsem tu krásku letos nepotkal;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj Anyano, jak to u Tebe pokračuje? Vedou se chodbové řeči, nevím zda jím věřit.. doufám, že Ti to mamča vymluvila a příští rok budu mít s kým poměřit síly.. :super

Odesláno

nadhera ... to by chcelo zraz novych CC-čok :roker

inac tie chromy kola sa daju normalne objednat zo Spanielska posielaju do celeho sveta ?

[upravil dne 10/12/09 Tomazy]

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tomazy: ano ty kola objednat normálně ze Španělska šly ... jen doprava vyšla na 299,- EUR .. nevím, jak v současné době ......

Sobol: v srpnu jsem začala řešit prodej ..... Cecil je už pár měsíců v inzerci ...

Odesláno

tak pro zajímavost jen nahodím pár fotek .... s jakým materiálem budu pracovat teď ...... snad mi neukamenujete, že jsem utekla od peugeotů :-D

passat 3C 2.0TDi , R-line, 2009

p1030493.jpg

p1030496.jpg

p1030497.jpg

p1030499.jpg

p1030509.jpg

p1030510f.jpg

Odesláno

Sobol: děkuji .. mně se hlavně nejvíc líbí v bílé barvě, ne z důvodu, že by tahle barva frčela :-D ....... jinak spotřeba není na pěti litrech ja jinde ... tohle je 4 kolka, to dlabe drobet vííc .. ale to nevadííí ... chtěla jsem právě auto s pohonem všech 4 kol (a nechtěla jeapa)

Odesláno

další pežoták z TC co utekl k VW:bojim proc zrovna VW?????? Jinak Cecilka byla luxusni auto!:o:o:o:o

Odesláno

Cecilke som fandil.. Toto, palec dole :bojim

Este edit. Ak by som chcel 4kolku a nie jeepa osobne si kupim Subo.

[upravil dne 6/1/10 Boso]

Odesláno

Rejty: proč VW ? .. jednoduché .... na audi dle mých parametrů mi chybělo ještě skoro půl mega .. hahaha .. jinak Cecilka neumřela.. takže stále je luxusní naleštěné autíčko

Bosso: subaru mi neberou .. to spíš lancera ..... ale hledala jsem naftu a šikmookou ropu bych fakt nechtěla

Antal: děkuji ...... chrom kola řešit už nechci, mi ty co mam na Cecil přesvědčily, že co do údržby a oprav je to hodně špatně (na efekt mazec, ale až moc nepraktické) .... takže nějaký nejlépe leštěný vícedílný kola ... mam v garáži jedny dvoudílné 19\" z mercedesa SL 55AMG, tak snad se mi je tam povede dostat, byla by škoda je pustit dál, když pořizovačka na nich bejvala kolo 1300éček a jsou prakticky nejeté ... do chromu bych ráda dala motorový prostor, aby měla moje dušička klid ;)

[upravil dne 7.1.2010 anyana2]

Odesláno

toho místa tam musí být v kufru moc a moc.. tak akorát na kočárek :D co Ty na to :aut U mě se to taky už blíží tak jakmile doplatím auto tak si vezmeme nějaké rodinné kombi :aut

Odesláno
Původně zaslal: anyana2

Bosso: subaru mi neberou .. to spíš lancera ..... ale hledala jsem naftu a šikmookou ropu bych fakt nechtěla

[upravil dne 7.1.2010 anyana2]

Tam ale chrochtá taky motor od VW,takže by to bylo asi jedno.

Odesláno

Olda: lancer se mi v kombajnu nelíbí .. a nevim, co by řekla moje doga, kdybych ji rvala do kufru :-D

Sobol: no rodina u mně nehrozí .... ani ve třiceti nemam hnízdící pudy .... kombajn kvůli psům a abych v tom odvezla i pořádný krabice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...