hugo.v.r. Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Tak po dvou hodinách prohledávání fóra se vzdávám a zakládám nový dotaz (omlouvám se, jestli jsem nebyl dost trpělivý): Začala se mi pod autem dělat červená loužička. Osušil jsem převodku a celé okolí a koukal, kde se objeví průsak - vypadá to, že to teče nahoře (kolem vstupu od hřídele volantu). Takový ty brejle co drží tlakový nátrubky jsou dotažený, vypadá to, že tamtady to neteče. Otázka zní: je tam nahoře nějakej simering, vyměnitelnej svépomocí, nebo se opravdu (viz servicebox, kde nic není rozkreslené) musí vyměnit celá sestava ? Podle ošmakání a okoukání to vypadá že na vrcholu převodky je naraženej nějakej silonovej bazmek, takže se asi nějaká demontáž ve výrobě neplánovala...nebo se mejlim ? Díky za rady. Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Je tam gufero, návod na to byl někde tuším na citroen clubu, i s fotkama. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 mrkni jsem už jsem to tu někdy dával,aby jsi nemusel hledat http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006012501 Citovat
hugo.v.r. Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Díky, díky ! A samozřejmě též dík kolegům od Citroenů ! Zatím než se pod to ponořím, tam dolévám Pennzoil ATF (podle etikety je to kompatýbl s Dexronem II), co mi zbyl z Báva. Doufám, že z toho nevznikne rosol, protože nevím, co tam původně bylo. Snad jsou všechny tyhle salakvardy mísitelný, když vycházejí ze stejnýho vzoru. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: honza406 mrkni jsem už jsem to tu někdy dával,aby jsi nemusel hledat http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006012501 Tak jsem se ptal v Benexu a doporučili mi, ať se zeptám přímo v Peugeotu. O té sadě, kterou zmiňují na webu Xantiáci, nic nevěděl... no a v Peugeotu znají jen celou sestavu posilovače, bratru za 2800,- Zkoumám dál, to by v tom byl čert, abych to nesehnal... TAK: sadu jsem sehnal a zůstává už jen otázka, jestli to bude pasovat do P406...NIKDO NEPORADÍ ? Nerad bych to kuchal zbytečně a dělal průkopníka slepých uliček... - TAKŽE: SERVO V XANTII 2.0 HDi JE TEDY STEJNÝ JAKO V P406 ??? TO MI TOTIŽ NIKDO NENÍ SCHOPNÝ POTVRDIT/VYVRÁTIT. PROSÍM TEDY: KDO TO VÍ, ODPOVÍ. DÍKY !!! EDIT NA ZÁVĚR: na P406 restyl HDI 2.0 66kW rok 2001 to nepasuje. Jedno slunné odpoledne pod autem: Tak až zase někdo někoho odkáže se servem na stránky Xantiaclubu, vězte, že to je k ničemu. Ještě že mi vezmou tu sadu u Citronů zpátky... [upravil dne 25/5/09 hugo.v.r.] [upravil dne 25/5/09 hugo.v.r.] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.