Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak po dvou hodinách prohledávání fóra se vzdávám a zakládám nový dotaz (omlouvám se, jestli jsem nebyl dost trpělivý):

Začala se mi pod autem dělat červená loužička. Osušil jsem převodku a celé okolí a koukal, kde se objeví průsak - vypadá to, že to teče nahoře (kolem vstupu od hřídele volantu). Takový ty brejle co drží tlakový nátrubky jsou dotažený, vypadá to, že tamtady to neteče.

Otázka zní: je tam nahoře nějakej simering, vyměnitelnej svépomocí, nebo se opravdu (viz servicebox, kde nic není rozkreslené) musí vyměnit celá sestava ? :bojim

Podle ošmakání a okoukání to vypadá že na vrcholu převodky je naraženej nějakej silonovej bazmek, takže se asi nějaká demontáž ve výrobě neplánovala...nebo se mejlim ?

Díky za rady.

Odesláno

Díky, díky !

A samozřejmě též dík kolegům od Citroenů !

Zatím než se pod to ponořím, tam dolévám Pennzoil ATF (podle etikety je to kompatýbl s Dexronem II), co mi zbyl z Báva. Doufám, že z toho nevznikne rosol, protože nevím, co tam původně bylo. Snad jsou všechny tyhle salakvardy mísitelný, když vycházejí ze stejnýho vzoru.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

mrkni jsem už jsem to tu někdy dával,aby jsi nemusel hledat

http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006012501

Tak jsem se ptal v Benexu a doporučili mi, ať se zeptám přímo v Peugeotu. O té sadě, kterou zmiňují na webu Xantiáci, nic nevěděl... no a v Peugeotu znají jen celou sestavu posilovače, bratru za 2800,-

Zkoumám dál, to by v tom byl čert, abych to nesehnal...

TAK: sadu jsem sehnal a zůstává už jen otázka, jestli to bude pasovat do P406...NIKDO NEPORADÍ ?

Nerad bych to kuchal zbytečně a dělal průkopníka slepých uliček...

-

TAKŽE: SERVO V XANTII 2.0 HDi JE TEDY STEJNÝ JAKO V P406 ???

TO MI TOTIŽ NIKDO NENÍ SCHOPNÝ POTVRDIT/VYVRÁTIT.

:myslim

PROSÍM TEDY: KDO TO VÍ, ODPOVÍ.

DÍKY !!!

EDIT NA ZÁVĚR:

na P406 restyl HDI 2.0 66kW rok 2001 to nepasuje. Jedno slunné odpoledne pod autem: :blablabla

Tak až zase někdo někoho odkáže se servem na stránky Xantiaclubu, vězte, že to je k ničemu. Ještě že mi vezmou tu sadu u Citronů zpátky...

[upravil dne 25/5/09 hugo.v.r.]

[upravil dne 25/5/09 hugo.v.r.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...