budvar Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Tak sem včera jel nádhernou cestu Brno-Letovice-Moravská třebová / a zpátky Moravská třebová-Svitavy-Letovice-Brno a nádhera - vynikající trasa, dá se hodně valit na neutrál (to je něco pro mě, to já si vychutnávám) a mám rekordně nízkou spotřebu 4.76l (diesel extra - obyč nafta od shell dokonce) na 100km - mazec !!! A nádherná krajina zejména část Letovice - Moravská třebová - krásný kopečky a údolíčka... P.S. ke spotřebě, náhodou sem měl zrovna včera výplatu tak sem před cestou tankoval plnou a už z jízdy sem měl dobrej pocit, tak sem dotankoval opět \"poctivou\" plnou na stejným stojanu, benzínce a stejnej styl tankování takže je to přesný - normálně 6.27 dlouhodobej průměr za 29909km ale těhle konkrétních 210km za 4.76l... Citovat
Aluška Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 No nechci ti kazit radost, ale spotřeba zrovna nic moc, já se ze svou 1.9 TD na trase 60% okresky 40% město dostanu v pohodě na 5,2 l/100 , takže na cestě, jak jsi jel ty, bych se určitě dostala ještě o něco málo než ty. Možná, kdyby jsi nejezdil na neutrál, tak by jsi dopadl lépe . Citovat
budvar Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 No nevím jestli bych srovnával 306, ale čas od času s tím neutrálem se na mě někdo vytasí Zkoušel sem to - 1000km (plnou nádrž) a efekt to nemá naopak na mým autě - ježdění přes rychlost v naprosté většině míst nepoužitelný - brzdí mě to moc a musím přidávat plynem kdežto na neutrál jedu třeba 5 minut v klidu... Na rychlost bez plynu se mě poštěstí jen pár kopečků kde se to dá použít... Na neutrál jezdím často, jen v zimě skoro vůbec samo... Každopádně, to tu nebudeme rozebírat... To o té spotřebě bylo na okraj - hlavní důvod proč to píšu, je že tam je fakt krásný pokoukáníčko P.S. podotýkám, že sme jeli ve třech... [upravil dne 16/5/09 budvar] Citovat
OK406 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Pěkný výlet!! A ten pocit s plnou nádrží!! :xvulV jiném příspěvku si psal o Audi A8!! Tak s tou by si asi těžko toto dokázal!! Jo Franta je Franta!!! Citovat
Aluška Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Trasu Brno-Svitavy znám už téměř zpaměti za těch pár let , krásná krajinka, to máš pravdu . To Budvar: hele a když na tebe někdo s peugeotem troubí, tak se aspoň kouknu, ne? Potkali jsme se asi tak 2 měsíce zpět, ty jsi jel z Vaňkovky a my s coupe 406 do ní . Citovat
budvar Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Jé, tak to sem si nějak nevšiml, musíte pořídit vlaječku Já su dycky smutnej že nikoho nepotkám Ono poslední dobou troubí kde kdo, tak člověk trošku otupí Citovat
budvar Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 To jo Franta je Franta... Třeba u něj zůstanu co víš, poštěstí se mě koupit nádhernou zachovalou 405tku ve stejným barevným provedení jak mám já a třeba za 10-15 let s ní budu jezdit coby s veteránem Akorát takový štěstí asi mít nikdy nebudu... Zachovalej, všecko původní... Mmmm ale třeba někdy Citovat
budvar Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Satelitní čumenda - no není to krása Citovat
P607Olda Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Máš pravdu, tahle trasa je nádherná, dávám si ji za odměnu, když jedu do Brna. Spotřeba taky bezva, to je radost, jezdit tak lacino. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.