Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem včera jel nádhernou cestu Brno-Letovice-Moravská třebová / a zpátky Moravská třebová-Svitavy-Letovice-Brno a nádhera - vynikající trasa, dá se hodně valit na neutrál (to je něco pro mě, to já si vychutnávám) a mám rekordně nízkou spotřebu 4.76l (diesel extra - obyč nafta od shell dokonce) na 100km - mazec !!! A nádherná krajina zejména část Letovice - Moravská třebová - krásný kopečky a údolíčka...

P.S. ke spotřebě, náhodou sem měl zrovna včera výplatu tak sem před cestou tankoval plnou a už z jízdy sem měl dobrej pocit, tak sem dotankoval opět \"poctivou\" plnou na stejným stojanu, benzínce a stejnej styl tankování takže je to přesný - normálně 6.27 dlouhodobej průměr za 29909km ale těhle konkrétních 210km za 4.76l...

post-0-14109606981369_thumb.jpg

Odesláno

No nechci ti kazit radost, ale spotřeba zrovna nic moc, já se ze svou 1.9 TD na trase 60% okresky 40% město dostanu v pohodě na 5,2 l/100 , takže na cestě, jak jsi jel ty, bych se určitě dostala ještě o něco málo než ty. Možná, kdyby jsi nejezdil na neutrál, tak by jsi dopadl lépe :roll .

Odesláno

No nevím jestli bych srovnával 306, ale čas od času s tím neutrálem se na mě někdo vytasí :) Zkoušel sem to - 1000km (plnou nádrž) a efekt to nemá naopak na mým autě - ježdění přes rychlost v naprosté většině míst nepoužitelný - brzdí mě to moc a musím přidávat plynem kdežto na neutrál jedu třeba 5 minut v klidu... Na rychlost bez plynu se mě poštěstí jen pár kopečků kde se to dá použít... Na neutrál jezdím často, jen v zimě skoro vůbec samo... Každopádně, to tu nebudeme rozebírat... :super To o té spotřebě bylo na okraj - hlavní důvod proč to píšu, je že tam je fakt krásný pokoukáníčko :aut

P.S. podotýkám, že sme jeli ve třech...

[upravil dne 16/5/09 budvar]

Odesláno

Pěkný výlet!! A ten pocit s plnou nádrž:mrkí!! :xvulV jiném příspěvku si psal o Audi A8!! Tak s tou by si asi těžko toto dokázal!! Jo Franta je Franta!!!:super

Odesláno

Trasu Brno-Svitavy znám už téměř zpaměti za těch pár let ;) , krásná krajinka, to máš pravdu :super .

To Budvar: hele a když na tebe někdo s peugeotem troubí, tak se aspoň kouknu, ne? :cool: Potkali jsme se asi tak 2 měsíce zpět, ty jsi jel z Vaňkovky a my s coupe 406 do ní :papa .

Odesláno

Jé, tak to sem si nějak nevšiml, musíte pořídit vlaječku :) Já su dycky smutnej že nikoho nepotkám :) Ono poslední dobou troubí kde kdo, tak člověk trošku otupí :aut

Odesláno

To jo Franta je Franta... Třeba u něj zůstanu co víš, poštěstí se mě koupit nádhernou zachovalou 405tku ve stejným barevným provedení jak mám já a třeba za 10-15 let s ní budu jezdit coby s veteránem :) Akorát takový štěstí asi mít nikdy nebudu... Zachovalej, všecko původní... Mmmm ale třeba někdy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...