Rafko Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Aj mne to takto sem tam pukne, presne ako pisete. Myslim, ale ja uz som menil aj gufero poloosi tak s tym asi nieco bude :-(. Zaujimave, ze viaceri mame rovnake problemy, hrozne :-(. Citovat
Rafko Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Teraz to uz tak nie je pocut, lebo ked som menil lozisko na prednom lavom kolese tak sa mi popri tom rozsypal cap spodneho ulozenia a pripada mi logicke ze to pri zataci mohol robit prave tento cap. Citovat
vrto Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Páni, presne podobný problém som riešil pred nedávnom. Ozývalo sa mi divné pukanie od prednej nápravy. Najprv len pri prudšom brzdení, potom už aj pri točení volantom na mieste. Skočil som do servisu - auto išlo na zdvihák a diagnóza bola jasná - čapy sa odporúčali. Vraj \"bežná závada\" pri 407. Výmena na jeden deň aj s geometriou. Citovat
petertn1 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Brandy20 mne zas sem tam, ked idem pomaly, napr. chcem sa otocit na parkovisku, tak mi nieco v predu pukne, ako keby kamen odletel, ale spravilo mi to viac krat. Neviete co to je? Mal som presne taky isty problem. Napr. pri prejazde kruhoveho objazdu, prudsom zabrzdeni resp. stale ked sa prenasala vaha vozidla z jednej strany na druhu, prip. z predu do zadu bolo pocut pukanie od prednej napravy. Pomohlo mi dotiahnutie srob (su oznacene na obr.) na prednom pomocnom rame (boli povolene). Tato zavada sa mi opakovala asi 3x, na treti pokus mechanik sroby natrel tekutym spojom a uz je pol roka klud Citovat
treassure Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Co se týče toho klepání na pravé straně vzadu, tak v servisu mi řekli že je to čep, zítra to bude vyměněno tak uvidíme:-)... Citovat
HonzaZ Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 2Petertn: Dobrý tip. Prověřím. [upravil dne 21.9.2009 HonzaZ] [upravil dne 21.9.2009 HonzaZ] Citovat
Brandy20 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Diky za tip Peter, uvidim ak sa to bude viac krat opakovat, zatial som to pocul len 2 x Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.