Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aj mne to takto sem tam pukne, presne ako pisete. Myslim, ale ja uz som menil aj gufero poloosi tak s tym asi nieco bude :-(. Zaujimave, ze viaceri mame rovnake problemy, hrozne :-(.

Odesláno

Teraz to uz tak nie je pocut, lebo ked som menil lozisko na prednom lavom kolese tak sa mi popri tom rozsypal cap spodneho ulozenia a pripada mi logicke ze to pri zataci mohol robit prave tento cap.

Odesláno

Páni, presne podobný problém som riešil pred nedávnom. Ozývalo sa mi divné pukanie od prednej nápravy. Najprv len pri prudšom brzdení, potom už aj pri točení volantom na mieste. Skočil som do servisu - auto išlo na zdvihák a diagnóza bola jasná - čapy sa odporúčali. Vraj \"bežná závada\" pri 407. Výmena na jeden deň aj s geometriou.

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

mne zas sem tam, ked idem pomaly, napr. chcem sa otocit na parkovisku, tak mi nieco v predu pukne, ako keby kamen odletel, ale spravilo mi to viac krat.

Neviete co to je?

Mal som presne taky isty problem. Napr. pri prejazde kruhoveho objazdu, prudsom zabrzdeni resp. stale ked sa prenasala vaha vozidla z jednej strany na druhu, prip. z predu do zadu bolo pocut pukanie od prednej napravy. Pomohlo mi dotiahnutie srob (su oznacene na obr.) na prednom pomocnom rame (boli povolene). Tato zavada sa mi opakovala asi 3x, na treti pokus mechanik sroby natrel tekutym spojom a uz je pol roka klud ;)

snmka.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...