Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to dolly1010 : o zakladnej farbe na plasty ti nepoviem nic ale mne bolo povedane lakirnikom ze: na plasty ide najskor naleptavac aby farba drzala a neopadla potom plnic to je nieco ako git ja to mam v spreji a az potom farba a lak. a farbu najlepsie ziskas ked navstivis nejaky obchod s autolakmi a prilozis si vzorku na auto a uvidis lebo napr: ked som ja zhanal farbu podla mojho kodu farby som zistil ze su 4 odtiene podla toho aka bola hrubka zrna na metalize.

Odesláno

dolly 1010 rozhodně naleptat,jelikož je to poprvé stříkání na plast,a takhle velkej kus už je na pistol,sprejem bys to zkurvil,nech si namíchat barvu a jestli se stříkáním nemáš zkušenosti tak tohle už nech nějakýmu odborníkovi,podle toho co sem viděl na těch tvých fotkách;)

Odesláno

Barvu bych stříkal taky ještě oblepený,jen pak ten lak stříkni do rozptylu

este jedna vec ta farba co som zohnal v peugeote podla mojho cisla je \"o nieco\" tmavsia ot: ked to streknem oblepene neostane s toho tmavsi obdlznik? ci sa to tym lakom trosku rozptili?

Odesláno

4(pár nul)6: Ne, 1200 končím většinou u kytu, než to stříknu černou barvou ve spreji za 75,- Kč. Do další technicky je to pak většinou dobrý.

Něco rozlešťovat na jemno - na to je snad Tempo. (jenže to taky nepoužívám, protože po něm vylezou škrábance :nevim )

Odesláno

je lepší si sprej nechat namíchat přesně podle auta,protože lak na autě stárne,tím mění svou barevnost a origo sprej má odstín jako novej lak,a ty už máš jak se dívám 3 roky starej lak,takže už je trošku vybledlej

Odesláno

Je vidět, že jsi neviděl moje auto - ta základní lesklá černá za 75,- je úplně ideální ( a na STK mají radost) ;)

Tuhle se nasmáli nad modrými spodními rameny (Rust-oleum).

P.S.: Chápu, občas je se mnou sysyflovská práce.

Ale technologicky to musíš mít/máš dobře zmáknutý - až budu dávat do pucu Lufta, určitě se ozvu ;)

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

...podle toho co sem viděl na těch tvých fotkách;)

No právě že já to stříkal sprejem a ten sviňák došel :-| Měl jsem koupit větší plechovku :bojim

Jenže zas u nějakýho lakýrníka to bude mrtě pálka, to radši budu jezdit s tímhle :nevim

To barvený zatím nechám a naleptám, vyplním, přebrousím, přestříknu tu černou část. S tím barevným spodkem se uvidí :)

Budu muset zajet s károu do nějakýho obchoďáku kde zjistěj jakou mám barvu. Jenže to budu muset něco oddělat na vzorek a víčko nádrže je přidělaný takovým blbým způsobem. Nedávno tu o tom byl topic... cho...:myslim

To aby byl člověk na nalakování auta inženýr :D

Odesláno

je lepší si sprej nechat namíchat přesně podle auta,protože lak na autě stárne

jasne s tebou len suhlasim ALE presnu farbu zozeniem len nie v spreji takze musim sa uspokojit s tym co mam viem ze to bude vydiet ale furt to bude lepsie ako ten do oka bijuci cierny flak. Ked som si to spravil islo ma od zlosti jeb... o zem

Odesláno

a kdopak je luft?? :cool:

Vozidlo, z roku 1960 - jsem tedy členen SFC (Syntetic Fan Club)

S nějakým akrylem mi můžete, víte co ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

a kdopak je luft?? :cool:

Vozidlo, z roku 1960 - jsem tedy členen SFC (Syntetic Fan Club)

S nějakým akrylem mi můžete, víte co ... ;)

tak to musí být teda pěknej smrádek při lakování:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...