Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po koupi auta jsem v teplých dnech zjistil, že mi do vozu nefouká studený vzduch, i když nastavím uvnitř co nejnižší teplotu. Jsem schopen mimo servis zjistit, v čem je příčina vady klimatizace?

Když zmáčku AUTO, tak se ventilátor rozběhne naplno, ale nežene studený vzduch.

Odesláno

bez plničky toho moc nezjištíš, maximálně jestli není ucpaný interiérový filtr. Nech připojit okruh na plnicčku aby se daly sledovat tlaky. Pokud bude problém s tlakem, mělo by se odsát chladivo, recyklovat olej a doplnit chladivo do normálního stavu. Jestli došlo k většímu úniku a okruh je delší dobu bez chladiva měl by se okruh vakuovat minimálně 2 hodiny a vyměnit dehydrátor.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

caute mam taky problem s klimou ked nastartujem mam nastavene 20 stupnou tak zacne taky cudny zvuk jak ked plnia balony s heliom a postupne ten zvuk prestava a potom sa sem tam ozve,co to moze byt?chladi to normalne dik za odpovede

Odesláno
Původně zaslal: RadoH8

caute mam taky problem s klimou ked nastartujem mam nastavene 20 stupnou tak zacne taky cudny zvuk jak ked plnia balony s heliom a postupne ten zvuk prestava a potom sa sem tam ozve,co to moze byt?chladi to normalne dik za odpovede

Jestli ti v palubovce jakoby sičí,tak už máš v okruhu mín chladiva,nech to na jaře doplnit,určitě máš už menší vykon klimy,ale nepřipadne ti to.zkontrolovat,doplnit.pokud si myslíš že je to dobré,tak to zatím nech,záleží na tobě.uvidíš v létě jestli má klima standartní výkon

[upravil dne 18.3.2010 EXI.60]

Odesláno
Původně zaslal: RadoH8

EXI.60 je to taky zvuk jak keby naprazdno tahalo alebo vzduch take nieco tiez myslim ze tam bude malo tej naplne dam to vycistit a doplnit a potom uvidime dik za radu

sám jsem to poznal u mého auta

...

Odesláno

Jestli ti spíná klima poznáš hlasitým cvaknutím chvilku po nastartování, nebo se podívej na řemenici klima kompresoru jestli se točí i ten krajní díl. Jinak se teď hodně dělá to že praskaj klapky na ovládání teplej-studenej vzduch. U dvuzonový klimy většinou jedna strana neovládá teplotu. Je to super práce , palubka dolu atd atd.........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...