Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

leskne sa to jak psovi gule :super

Ajajaj uz zase zacinas s gulkami ?

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Taky bych se chtel v brzke dobe pustit do palubky je to uz cely zas*any a poskrabany (instalace radia a buhviceho jeste) - poradi zkusenejsi jak co nejsetrneji vyndat/zandat ty stribrne plasty a jaky sprej na to nejlepe pouzit prosim ? Podotykam ze barvu menit nebudu - chci zase stribrnou :super Diky

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Taky bych se chtel v brzke dobe pustit do palubky je to uz cely zas*any a poskrabany (instalace radia a buhviceho jeste) - poradi zkusenejsi jak co nejsetrneji vyndat/zandat ty stribrne plasty a jaky sprej na to nejlepe pouzit prosim ? Podotykam ze barvu menit nebudu - chci zase stribrnou :super Diky

tak v prvom rade obrusit, vyhladit vytmelit(pouzival som 320, 600 a 100 smirgel, jednozlozkovy tmel), potom zaklad na plasty, zakladnu v spreji, vrchnu, a cele vrstvou bezfarebneho laku, vsetko pomaly po vrstvach, vzdy nechat vyschnut, a vrchny lak len tolko aby sa vytvorila leskla vrstva, ked som tam toho dal vela zacali sa v tom po cca roku vytvarat take blbe mikroprasklinky.

Idem to zrovna prerabat lebo ako mi lopli radio mi to ten ****** poskriabal, plus idem davat iny displej, ked bude fertig hodim sem foto;)

Odesláno

21Grams : ja jak to vidim tak se asi pokusim vyndat jen ten stredni dil okolo radia - ten uz je taky poskrabanej jak prase .. akorat se malinko teda bojim aby pak nemel jinou barvu nez ten zbytek. Co jsem tady cetl vlakna o vyndavani toho vrchniho dilu okolo ofuku z toho by mi jeblo kdybych to mel zkouset ...

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

21Grams : ja jak to vidim tak se asi pokusim vyndat jen ten stredni dil okolo radia - ten uz je taky poskrabanej jak prase .. akorat se malinko teda bojim aby pak nemel jinou barvu nez ten zbytek. Co jsem tady cetl vlakna o vyndavani toho vrchniho dilu okolo ofuku z toho by mi jeblo kdybych to mel zkouset ...

ja som to uz rozoberal xkrat, nieje to ziadna veda, hlavne s rozumom a nie nasilu. ten stred drzia 2 matky, treba zvnutra cez dieru na radio vysrobovat a v poho. Este ma napada, ked som to prvykrat rozflakal tak som rozobral aj vrchny kastlik a vybral odtial tu hranatu ruru na vzduch, potom je trochu pristup aj s tej strany a da sa lahsie vybrat aj ten vrch, ale ide to samozrejme aj bez toho. Samy stred by som asi nestriekal, ked sa netrafis uplne presne bude ta to srat a casom to aj tak znovu cele rozoberes.

Odesláno

NJ ale cez sem tu furu nazoru ze rozebirani toho vrsku okolo ofuku je nejvetsi dojeb .... Tak uvidim, no. Prinejhorsim budu jezdit bez toho :-D

Odesláno

Jo jo, taky jsem tomu podlehl a teď si nadávám, jaký jsem to blb. Ty krásně nastříkané stříbrné rámečky bočních ofuků se mi odrážejí v čelním a bočním skle.:(

Odesláno

Na bocni ofuky seru ale ten stredovej panel je orvanej nehorazne hlavne okolo autoradia .... Porad premyslim jestli mi to stoji za to rvat to ven kdyz tady vsichni pisou jaky je s tim srani

Odesláno

10 minut rozoberania aj s ofukmi :D ... chce to len cvik, mal som to vonku komplet asi 5x, su to 2 matice a par skrutiek, nic hrozneho:cool:

Odesláno

Nj to se Ti to keca kdyz uz to mas na haku ;) ..... ale nekteri se do toho budou poustet poprve a maji desnej strach ze pojedou na vrakoviste shanet novou palubku :D

Odesláno

miroja : a fotonávod na vyndání toho úplně horního dílu by nebyl ? :papa

Odesláno

nj hádám že složitý by bylo dostat to tam pak zpátky jak to tak chodí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...