ross29 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ahoj, sem tu uplně novej a měl bych takovej dotaz jako všichni přede mnou, mám peugeot 406 combi a nehraje mi rádio, klasika: při koupi hrálo doma už ne.....nemám moc peněz sem student tak že sem si vybral asi to nejhorší co existuje: http://www.elektro-partner.cz/autoradio-sencor-sct-2203r-sensct2203r/obchod/ je to nouzový ale aspon lepší než ticho.... chci se teda zeptat dokážu tohle to tam narvat? a bude mi to hrát nebo to neni jistý? (třeba že to neni originálnim rádiem ale elektrikou nebo tak...) předem děkuju za jakoukoliv radu Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Jakej máš rok výroby auta? Jinak pokud máš teď v autě origo rádio tak musíš sehnat ještě redukční plastovej rámeček (cca 300,-). [upravil dne 11/5/09 Dave_k] Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 sakra mám to v techničáku ted si nejsem jistej pomůže fotka? je tam uplně přesně tohle rádio: (tu fotku sem našel tady na foru tak si ji dovolim použít) [upravil dne 11/5/09 ross29] Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Dave_kJakej máš rok výroby auta? Jinak pokud máš teď v autě origo rádio tak musíš sehnat ještě redukční plastovej rámeček (cca 300,-). [upravil dne 11/5/09 Dave_k] a prosim tě kde se prodává ten rámeček? jinak díky moc! Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Tak to bude 2000 a vejš. Divné že nehraje. Třeba jen vypadlej konektor (anténa, repra) nebo nějakej studeňák v rádiu. Co přesně zlobí? Nehraje nebo nejde zapnout vůbec? Každopádně si myslím, že to origo bude lepší jak to co jsi koupil pokud opominu CD mchaniku u Sencora a přijdeš o ovládání pod volantem a zobrazování na origo displeji v autě. Jinak jak jsem výše psal ještě je třeba plastovej rámeček, nejspíš prohodit v ISO konektoru stálé se spínaným napětím a přes diag. přepnout v BSI na noname rádio. Takže ještě investice ve výši cca ceny toho Sencora. Ohledně rámečku jukni třeba sem [upravil dne 11/5/09 Dave_k] Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no otáčim čudlíkem on/ off a absolutně nic....žádný knoflíky, nic nereaguje vůbec.... můžu tě eště poprosit jestli bys mi pomohl najít tu návod? nebo nějak srozumitelně popsal, netušim ani jak vyndat to původní.... [upravil dne 11/5/09 ross29] Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Rádio se zapíná nebo vypíná stisknutím tlačítka hlasitosti. Jinak se samo vypíná při vytažení klíčku. Příručku v CZ najdeš zde. [upravil dne 11/5/09 Dave_k] Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Dave_k Rádio se zapíná nebo vypíná stisknutím tlačítka hlasitosti. Jinak se samo vypíná při vytažení klíčku. no tak takovej amatér nejsem to auto mám půl roku tak že něco už vim to rádio prostě nehraje Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: ross29 Původně zaslal: Dave_kRádio se zapíná nebo vypíná stisknutím tlačítka hlasitosti. Jinak se samo vypíná při vytažení klíčku. no tak takovej amatér nejsem to auto mám půl roku tak že něco už vim to rádio prostě nehraje Takže pojistky jsi asi taky prohlížel že (i tu co je přímo na rádiu)? Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 ehm ehm asi ne poradíš mi prosím? Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Víceméně vše máš v té příručce co jsem Ti posílal odkaz. A rádio vyndáš tak že strčíš 2 hřebíky nebo dráty do otvorů po stranách rádia a pak jej vytáhneš za kazetovou mechaniku. Zezadu je na něm klasická 10A autopojistka. [upravil dne 11/5/09 Dave_k] Citovat
ross29 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 díky! eště poslední věc sem slepej ty pojistky přímo na tom rádiu sou kde? Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: ross29 díky! eště poslední věc sem slepej ty pojistky přímo na tom rádiu sou kde? Je tam jen jedna. Vedle svorkovnice na repro a napájení. Ta druhá je někde mezi pojistkama pod volentem (viz. manuál). Citovat
ross29 Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 tak sem dokázal bez problémů vyndat původní rádio a koukal sem že tam už jeden rámeček je a vod voka bych tipnul že přimo na normální autorádio je to možný? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 jestli to máš stejné jak na foto--tak žádný jiný rámeček tam není--podívej se na tu pojistku vzadu na radiu Citovat
ross29 Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 tak já to du vyfotit ... no a tady je vidět ten rámeček tam by šlo strčit ten novej kšunt ne? jinak kde je ta pojistka? jo a auto je z roku 2000 a u volantu je páčka na rádio [upravil dne 12/5/09 ross29] [upravil dne 12/5/09 ross29] [upravil dne 12/5/09 ross29] Citovat
Dave_k Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Ty jsi se nedíval na ten odkaz co jsem Ti sem dal? Tam máš fotek jak ten rámeček má vypadat a kde se dá objednat. A je tam proto, aby zakryl tu díru kolem tohodle rámečku co tam je, což to nový rádio neudělá. Jinak ta pojistka je přesně na druhý straně než konektor antény, ale to už jsem Ti taky psal. P.S. Kde máš nahraný ty fotky? Po otevření se okamžitě načítají cizí stránky. :bacha:bacha [upravil dne 12/5/09 Dave_k] [upravil dne 12/5/09 Dave_k] Citovat
punkac Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 ahoj, že do toho vstupuju.... všimni si na fotce s detailem kabelů, jak je jeden bílý úplně zlámaný asi na 4 místech, třeba je závada tam, na fóru je zapojení konektorů a dalo by se zjistit, co má kablík na starosti.... Citovat
ross29 Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Dave_k Ty jsi se nedíval na ten odkaz co jsem Ti sem dal? Tam máš fotek jak ten rámeček má vypadat a kde se dá objednat. A je tam proto, aby zakryl tu díru kolem tohodle rámečku co tam je, což to nový rádio neudělá. Jinak ta pojistka je přesně na druhý straně než konektor antény, ale to už jsem Ti taky psal. P.S. Kde máš nahraný ty fotky? Po otevření se okamžitě načítají cizí stránky. :bacha:bacha [upravil dne 12/5/09 Dave_k] [upravil dne 12/5/09 Dave_k] na ten odkaz sem se díval no ale myslel sem že tenhle rámeček je ok.....k těm fotkám je to nahraný na imagevenue.com tak se omlouvam ja jen aby ty fotky byli pospolu... Citovat
ross29 Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: punkac ahoj, že do toho vstupuju.... všimni si na fotce s detailem kabelů, jak je jeden bílý úplně zlámaný asi na 4 místech, třeba je závada tam, na fóru je zapojení konektorů a dalo by se zjistit, co má kablík na starosti.... no on je trošku zlámanej i červenej, jenže kde seženu takovýhle kabely??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.