ghotic.ghotic Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Takže... Jelikož pracuju v restauraci kde neskončím nikdy za světla, jsou pro mě noční jízdy domů na denním pořádku. A tak uvažuji o jiném typu svícení... Tudíž, máte někdo zkušenost s nějakým typem z těchto žárovek?: Elta Homologované Osram Cool blue Vypadají solidněji-ovšem nevím jak je to s homologací Osram silverlight Údajně nárůst svítivosti o 50%, homologace opět otazníkem Philips BlueVision Vypadají ze všech nejlépe... A teď babo raď... má to vůbec smysl? Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Vsak tie osramy a phillipsy nie su xenony, su to klasicke ziarovky, tam nema byt aky problem s homologizaciou, za osobne mam Osram Nightbreaker a nemozem sa stazovat, kamos ma tie cool blue a tie svietia tiez super... No a xenony na 306 s homologaciou nezozenies, pise sa tu o tom stale, kukni tuning:papa Citovat
chuck11 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Zkušenosti mám s Osram Cool blue a Silvestrary,ty Cool Blue mám momentálně v dálkách ve světlech xenony.Rozdíl mezi Silvestary a Cool blue jsem poznával v barvě světla ty Cool blue jsou trošku domodra,blíž dennímu světlu pro oči příjemnější.Oproti klasickým žárovkám se mi zdálo,že svítili líp:super Jinak tady na klubu napiš minimaxovy,mněl ty Osramy za lepší cenu. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Pokiaľ má žiarovka 50W tak ju môžeš použiť bez problémov. Je jedno akú má uvedenú svietivosť a životnosť. 100W myslím nie sú schválené a môžu ti zničiť svetlomet prípadne kabeláž. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOnePokiaľ má žiarovka 50W tak ju môžeš použiť bez problémov. Je jedno akú má uvedenú svietivosť a životnosť. 100W myslím nie sú schválené a môžu ti zničiť svetlomet prípadne kabeláž. Mají 55W. Ty ještě snad můžou být ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 No áno, má to byť 55W nie 50 ako som písal. Citovat
wooody Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 nu ja mam elty 80/100w uz asi rok a ani parabola a ani kabelaz nic Citovat
klm16 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ani jedna z uvedenych nieje xenon, cize co sa tyka homologizacie nieje problem ja ti odporucam cool blue, alebo night breaker Citovat
Béďa Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 pouzivam Osram SS do potkavacek a NB do dalek a jsem spokojenej, xenon to neni ale sviti slusne Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Béďa pouzivam Osram SS do potkavacek a NB do dalek a jsem spokojenej, xenon to neni ale sviti slusne A jak ty nightbreakry drží? chlap v mototechně říkal že mu tam vydržely vždycky jen měsíc... Citovat
Qcko Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Ja mam nightbreakery zatial 3 mesiace a drzia dobre, ale tak je to este kratka doba, no:roll Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 ghotic.ghotic : bohuzel nemam jeste moc vyzkouseno, je jasny ze svitivost je ale na ukor zivotnosti proto jsem je dal do dalek.. minimaxa tady psal nekde na foru min. vydrz zarovek Osram, zkus hledat.. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Béďa ghotic.ghotic : bohuzel nemam jeste moc vyzkouseno, je jasny ze svitivost je ale na ukor zivotnosti proto jsem je dal do dalek.. minimaxa tady psal nekde na foru min. vydrz zarovek Osram, zkus hledat.. Právěže já bych je chtěl taky jen do dálek, a ani ne kvuliva estetice ale kvůli funkčnosti Citovat
309GT Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Já mám teď Oram,nevim jak se jsenukou,ale svítěj bíle,výdrž dobrá...ale měl jsem Phillips,svítilo to krásně,ale výdrž nulová.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.