Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže...

Jelikož pracuju v restauraci kde neskončím nikdy za světla, jsou pro mě noční jízdy domů na denním pořádku. A tak uvažuji o jiném typu svícení... Tudíž, máte někdo zkušenost s nějakým typem z těchto žárovek?:

Elta

Homologované

Osram Cool blue

Vypadají solidněji-ovšem nevím jak je to s homologací

Osram silverlight

Údajně nárůst svítivosti o 50%, homologace opět otazníkem

Philips BlueVision

Vypadají ze všech nejlépe...

A teď babo raď... má to vůbec smysl?

Odesláno

Vsak tie osramy a phillipsy nie su xenony, su to klasicke ziarovky, tam nema byt aky problem s homologizaciou, za osobne mam Osram Nightbreaker a nemozem sa stazovat, kamos ma tie cool blue a tie svietia tiez super...

No a xenony na 306 s homologaciou nezozenies, pise sa tu o tom stale, kukni tuning:papa

Odesláno

Zkušenosti mám s Osram Cool blue a Silvestrary,ty Cool Blue mám momentálně v dálkách ve světlech xenony.Rozdíl mezi Silvestary a Cool blue jsem poznával v barvě světla ty Cool blue jsou trošku domodra,blíž dennímu světlu pro oči příjemnější.Oproti klasickým žárovkám se mi zdálo,že svítili líp:super

Jinak tady na klubu napiš minimaxovy,mněl ty Osramy za lepší cenu.:papa

Odesláno

Pokiaľ má žiarovka 50W tak ju môžeš použiť bez problémov. Je jedno akú má uvedenú svietivosť a životnosť. 100W myslím nie sú schválené a môžu ti zničiť svetlomet prípadne kabeláž.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Pokiaľ má žiarovka 50W tak ju môžeš použiť bez problémov. Je jedno akú má uvedenú svietivosť a životnosť. 100W myslím nie sú schválené a môžu ti zničiť svetlomet prípadne kabeláž.

Mají 55W. Ty ještě snad můžou být ne?

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pouzivam Osram SS do potkavacek a NB do dalek a jsem spokojenej, xenon to neni ale sviti slusne :)

A jak ty nightbreakry drží? chlap v mototechně říkal že mu tam vydržely vždycky jen měsíc...

Odesláno

ghotic.ghotic : bohuzel nemam jeste moc vyzkouseno, je jasny ze svitivost je ale na ukor zivotnosti proto jsem je dal do dalek.. minimaxa tady psal nekde na foru min. vydrz zarovek Osram, zkus hledat..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ghotic.ghotic : bohuzel nemam jeste moc vyzkouseno, je jasny ze svitivost je ale na ukor zivotnosti proto jsem je dal do dalek.. minimaxa tady psal nekde na foru min. vydrz zarovek Osram, zkus hledat..

Právěže já bych je chtěl taky jen do dálek, a ani ne kvuliva estetice ale kvůli funkčnosti

Odesláno

Já mám teď Oram,nevim jak se jsenukou,ale svítěj bíle,výdrž dobrá...ale měl jsem Phillips,svítilo to krásně,ale výdrž nulová....:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...