Kantor Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Mám popcit, že mám přední nápravu dost ojetou. Na hrbolech to je slyšet a větší se mi přenášejí i do volantu. Když brzdím, tak to na pravé straně slyšitelně lupne.Čím začít? Tlumiče, čepy.. ale jak se pozná, co je špatné? Dík z každou odpověď. Citovat
vix Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Zvednout, zahejbat... Me to ceka taky.. sjedu za typkem, co rozumi peginam a uvidim (teda on uvidi) jinak asi tak trochu : -lupe pri zataceni - poloosa -kolo se zvejkne pri zataceni - spodni rameno - vibrace ve volantu, cvakani pri otaceni volantem - vule v cepech rizeni a na spojovacce... Hele, moc tomu never, je to jenom nastrel. jinak klepat, rechtat, skrouchtat a bzikat muze v aute cokoliv Citovat
Sirael Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 no ja ted zacal pri tom lupani v zatackach a na miste hornim ulozenim tlumicu .....a co byste rekli .....mel ho tam....prdlajs, nemel, lupe to dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.