jarco623 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 chcem sa opytat kde najdem na aute ukonstenie motora.pozeral som do schem ale nenasiel som,potrebujem priamo motor a karoseriu pozeral som aj na zivo,ale bez vysledku.moze byt aj foto ked mate,aby som sa skor zorientoval.vdaka Citovat
Guest servisman Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 jde to od baterie k převodovce uchyceno bud u šroubu co drží startér či druhý způsob u mne je to o něco níže.Kouknu zda nebude foto je to v těchto místech zdruhé strany co jsou videt ty kablíky ,ale ukostřeno je silným kabelem černým [upravil dne 10/5/09 honza406] Citovat
jarco623 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 cize peugeot na riesene tak ze ukostrenie je priamo na baterku?a z baterky ide niekde okolo startla? ked som dobre pochopil? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 pokud pomuže obe kabelů od baterky Citovat
jarco623 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 ten prvy obrazok pomohol a velmi!vdaka zajtra pozriem a dam vediet ci tam tak bolo,sa mi zda ze je nieco z tym kablom,lebo beriem zakrutu a auto mi prestane tahat,ako keby zhasol motor,tak idem pozriet najprv tento kabel a uvidime.dakujem! Citovat
Šalda Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 mě ta kostra uhnila a nemohl jsem odjet,asi hodinu jsem dumal čím by to mohlo být,až pak jsem náhodou našel,zapojil jsem ju pod baterku přímo na kastlu a od té doby super;) Citovat
jarco623 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 a ktory kabel ty odhnil?ten hruby cierny co ide ku startlu?? ale si nasiel nejaky iny? Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 pokud jsem já koukal tak mi jde kabel od - tedy od baterky na karoserii pod baterku kde je přidělán a zde je i další kabel ,který je napojen na převodovku čili ukostřen motor Citovat
jarco623 Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 ok ferry. honza406 ja som nasiel ten kabel,ale mne ide priamo na prevodovku ako je statrel co sme riesili,ale nic viac som nenasiel ze motor a karoseria.tak ja neviem ako to vlastne je.som skusil dat kabel z baterky - na karoseriu na tlmicu.motor som nestartoval iba zapnute radio.a bol dost teply kabel.to je v pohode? preto sa pytam na ten kabel motor karoseria,lebo ked beriem zakrutu tam mi skoro stale cukne auto prestane tahat,musim pohnut z plynovym pedalom a ide vsetko ok.a robi mi to aj ked idem po rovine a pedal mam stale v rovnakej polohe tak auto prestane tahat akoby zhasol motor a ked snim pojnem zase je vsetko ok a ide to.moze to byt ukostrenie motora? alebo lambda sonda?alebo skrtiaca klapka?hmmm Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 teplý kabel není nějak slabý ten kabel?pak teče jím velký proud a kabel se zahřívá,chce to kabel na kostru něco jak je kabel na startovacích kabelech.Jinak ten kabel zkontroluj či není problém kus kabelu s oky a udělat si kostru jinou.Já bych ten kabel oddělal u mrkl jak je na tom třeba tam je oxidace a tím vzniká přechodový odpor ,očistil bych a je to.U dcery jsem takto řešil kabel od startéru jednou šel nešel pak jsem koukl na kabelové oko co je přiděláno na startér a bylo vypálené na slabý očko,dal jsem nové oko přidělal a je po problému Citovat
jarco623 Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 skusim to pozriet.a dam vediet.lten kabel co som dal bol hruby na zosilovac zo pouzivam.skusim poriadne prezriet ten kabel.ale mne startuje v pohodicke.tak neviem.skusim a napisem.a lambda sonda mi to moze robit tiez?bol som na diagnostike a mi ukazalo ze lambda sonda.moze to roibt?auto mi startuje normalne.problem mam stym ze ked dlhsie nepohnem z plynovym pedalom tak auto prestane tahat ako keby zdochlo.ked stalcim pedal tak hned zacne tahat. [upravil dne 25/5/09 jarco623] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.