Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na 306, 307 a aj 407 sa musi dat dole tapacir piatych dvery tak predpokladam, ze aj na 206 a aj hadam aj ostatnych modeloch peugeotov break a sw potom sa knim zvnutradostanes, vytlacis von a jeto

[upravil dne 8/5/09 marko306]

Odesláno

ja som to menil stylom ako sa rozobera polka auta.. cize vezmes klasicky plochy srubovak, a ako sa vymienaju ziarovky osvetlenia interieru, tak takym istym sposobom to vypacis, vymenis, a nasunies s5.. :) nic tazke, len sa netreba bat, a netreba to zasa ani prehanat aby si to nezlomil.. :))

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

ja som to menil stylom ako sa rozobera polka auta.. cize vezmes klasicky plochy srubovak, a ako sa vymienaju ziarovky osvetlenia interieru, tak takym istym sposobom to vypacis, vymenis, a nasunies s5.. :) nic tazke, len sa netreba bat, a netreba to zasa ani prehanat aby si to nezlomil.. :))

Ja som to menil takisto, obe :super Keby nieco, stale je po ruke lepidlo, ktorym sa to da prilepit naspat :papa

[upravil dne 8.5.2009 keyboard]

Odesláno

Riešil som tento \"problém\". Najskôr som nevedel akým spôsobom sa to rozoberá, takže som dal z vnútra dverí dole tapacír a tam som zbadal akým spôsobom sa to má demontovať.

Netreba nič rozoberať (tapacír), zober plochý skrutkovač a z vonku z bočnej strany osvetlenia špz to normálne podpáč.

Ale trošku pozor, má to tendenciu sa zlomiť :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...