Šalda Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Hotovo,díky všem kteří mě poradily:super:super:super Hlavně Hurvajzovi:D A těm kterým to vadí tak se omlouvám;) [upravil dne 8/5/09 4000006] Citovat
Šalda Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal No vidíš že to jde:D a je to Díky,Ty jich tam teda máš super:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 No vidiš, paráda. Jinak taky jsem fotky změnil na ten banner co tam mám, je to takový přehlednější, ale na člověk přijde časem. Citovat
Šalda Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz No vidiš, paráda. Jinak taky jsem fotky změnil na ten banner co tam mám, je to takový přehlednější, ale na člověk přijde časem. a jak jsi ten baner udělal?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 No v zoneru, jen jsem si pohrál s fotkama barvičkama, textem a efektama Citovat
Miku Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 máte pěkné fotky , ale přikláním se s názorem k Medvědovi (často jsem připojený na forum s PDAčkem a to je potom mazec ) Citovat
Šalda Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Miku máte pěkné fotky , ale přikláním se s názorem k Medvědovi (často jsem připojený na forum s PDAčkem a to je potom mazec ) Musím uznat že s pomalejším připojením to může pěkně dlouho trvat,než se to všechno načte,snad se mě ty fotky za chvílu přestanou líbit a dám je pryč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.