Návštěvník Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Oplati sa lepit chladic klimat.alebo kupit skor novy. Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Lepiť? To asi ťažko. Je tam pomerne veľký tlak ale záleží kde je prasklina. Dnes síce sú lepidlá ktoré dokážu neuveriteľné veci no každý experiment ťa bude stáť jedno plnenie klími. Ja som kedysi lepil prasklinu na chladiči vody a bol to beh na dlhé trate. Všetky tmely, lepidlá a plastické kovy ma vyšli viacej ako druhý chladič z vrakovišťa. Nakoniec to i tak skončilo povolenou zátkou a by v ňom nebol tlak. Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Na P 307 sú dva druhy. Jeden stojí original 320 € a druhý 400 €. Neoriginal cca 200 - 250€. Citovat
vlado-.m Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 ....takze oplati...netvrdim ze zrovna lepit ale oplati. Preco to vlastne odchadza? Kamos prave menil na citrone pri 170t doplnana klima pred 9mes, je to chladivo nejak agresivne voci hliniku? Ja som kedysi prerazil na trciacej rure vodny a normalne som zasilikonoval a preplatoval plechom a drzal a drzi. Su teraz firmy co sa zivia opravou chladicov a urcite to bude vyrazne lacnejsie ako novy. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Jenže atom chladiva R134a je asi 20x menší než atom vody (vzduchu) a tlak v chladiči klimy je asi 20x větší než vody (snad si ty hodnoty pamatuju správně), takže to trochu nejde srovnávat a koupil bych novej, za to neustálý plnění to nestojí Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: vlado-.m .... Preco to vlastne odchadza? ... Najväčším problémom je umiestnenie. V zime na posolenej ceste nemáš šancu ho ochrániť pred koróziou. Citovat
Betak Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Ahoj, mám stejný problém s chladičem klimatizace.Už dvakrát jsem si nechal naplnit klimošku v servizech ,všude mi řekli že je vše v pořádku .Ale milá klimoška chladila tak asi dva až tři měsíce . Dnes jsem byl u soukromnika a ten zjistil ,unik z chladiče tak co ted dát novej a nebo jezdit po vrakáčích a dát starší ,což je asi blbost.Novej je novej i když stojí prachy ale bude klid.:(doufám. P307 Break 2HDi 100kw r.v.05 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 asi záleží,jak dlouho si auto chceš nechat , já jsem dal nový chladič,starý nééé... Citovat
Betak Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 no ještě pár let ,zatím to snim jde ,akorát občas si řekne o nějakou opravu .No co naděláš je to kupovaný v bazaru v LIBERCI a je to dovoz, nikdo neřekne, že byl bouchlej to se pozná při opravách.Taky dám nový chladič.Když něco dělat tak pořádně né? Elegance + spotřeba = Peuegot:potlesk P307 Break 2HDi 100kw r.v.05 Citovat
Unlocker Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: Betak Už dvakrát jsem si nechal naplnit klimošku v servizech ,všude mi řekli že je vše v pořádku .Ale milá klimoška chladila tak asi dva až tři měsíce P307 Break 2HDi 100kw r.v.05 MŮŽU SE OPTAT JAK ZAČLA BLBNOUT ? JÁ KOUPIL 106 A KLIMA BYLA BEZ NÁPLNĚ KVULI BOURAČCE. NAPLNIL JSEM JI ZA 800,- Kč JE TO TED TAK MĚSÍC DVA A ZAČÍNÁ DĚLAT TO, ŽE JEDU ZAPNU JI A TAK 10-20km FOUKÁ MALINKO CHLADNĚJŠÍ VZDUCH ALE NIC EXTRA A PAK ZAČNE CHLADIT KDYŽ SE PAK ROZJEDE CHLADÍ AŽ JE MI ZIMA V AUTĚ, ALE TRVÁ JÍ TO VĚČNĚ .... PO NAPLNĚNÍ CHODILA LÍP A HNED ALE TO BYLO TAKY VENKU +15° A TED JE + 30° KDYŽ DÁM MIKROCIRKULACI JE TO HORŠÍ. MUSÍM VENTILATOR NA 3 (0-4) NE-MIKRO A TAK PO 10km DAT NA PLNO VENT 4 A CHLADI KDYZ PAK DAM MIKROCIRKULACI JE TO ZASE LEPSI A ZPRVU HORSI ... DIVNA KDYŽ JI PO NAPLNI OČUCHAVALI TIM BAZMEKEM PIPALO TO U CHLADICE, ALE PAN REKL ZE TO ZKRESLUJI MOUCHY TAK JA NEVIM UTIKA/NEUTIKA PROSIM KDO MATE NEJAKY ZKUSENOSTI S TAKOVEJMA KEPLAMA Citovat
virnik Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ja som dal novy a mam pokoj stary tam davat je risk že akj ten bude v haji Citovat
Návštěvník Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 novy som zohnal za 170eur plus 70 doplnenie a montaz Citovat
mirec307break Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: mito5 novy som zohnal za 170eur plus 70 doplnenie a montaz To si mal štastie mne menili pred mesiacom 250eur chladič + 115 doplnenie a montaž. Citovat
deddo306Break Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ja som dal za chladič 120eur z Madarska a menil som ho s Markom306,zajtra ma čaka napln so vsetkym čo k tomu patri 35eur. Citovat
Betak Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 pro Unlockera,asi tě nepotěším ,ale bude v chladiči malá dirka ,tam jak to pískalo a né mouchy.Když byla klimoška naplněná tak se nic nedělo,kontrola těsnosti byla prováděna pípákem,ale až se to zahřálo a zapnula se klimoška ,no prostě když se natlakovala tak se mohl pípák upískat,jasně že u chladiče. Cena chladiče klimošky od 4000.-Kč - 8500Kč . P 307 Break 2HDi 100kw [upravil dne 31.5.2009 Betak] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.