Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, pořídil jsem si tedy kola ET22 šířka 7 ... 15 palcu ... klasika ... mno ale při nasazování jsem přišel na problém, že mi dře pneumatika o výčnělek v podběhu(o gumu která zabranuje maximálnímu sednutí vozu) na zadní nápravě jestli rozumíte ... mám P306 a měli by tam sedět. problém je tak v 1 cm a už by to bylo asi fpohodě, ale stejně .... co s tíím? nák posunout nebo odříznout váčnělek nebo podložky? ... ono když už jsem tam měl obyč plecháče tak k tomu výčnělku jim chybělo tak 1 max 2 cm ...

Odesláno

Ked mas 15\'\' kolesa ET by malo byt 18 a mas dost siroke tie disky takze mozno aj 15 by bolo akurat (ked mas 14\'\' vtedy je ET 24 lebo je koleso mensie a uzsie preto moze byt hlbsie dnu) Na tvojom mieste by som tam dal podlozky. Ale to je len moj nazor nech ti povie niekto kto ma podobne kolesa (ja mam uzsie). Ale ja by som tu gumu nerezal.

Odesláno

Ještě chvíli zkoušej a pak tam dáš ty co tam patří a tyto prodáš pod cenou.

Kdysi jsme koupili 306 a byly tam pneumatiky co tam nepatří (dřely), takže pak ležely ve skladu...

Sorry, že Tě zklamu, ale co se dá dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...