Qcko Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Prave preto sa mi ten znak paci, musela to byt prplacka vystihnut toho leva:potlesk...Pro-enginera poznam, ale nepouzivam, ja kreslim v CATIA v6 a v Solid edge v19:) [upravil dne 6.5.2009 Qcko] Citovat
Blizzard Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 tak jsem zase měl čtvrt hoďky než se mi stáhnul model Citovat
jarajarda Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Blizzarde, kdy k tomu přidáš auto, když už jsi obul? Citovat
destiny Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Model pěknej, ale chtělo by to nějaké textury, lepší render a lepší nasvícení scény. Sice disk s pneu vypadá triviálně, ale není to rozhodně tak lehké ho vymodelovat, jak se zdá. Dobrá práce. Citovat
Blizzard Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Díky no, na hraní s texturama a nasvícením by to chtělo mít program doma abych si tam mohl přidávat textury dle libosti a navíc to s nimi ani moc neumím, protože to v práci netřeba. nehledě na to že to pak strašně zatěžuje počítač. Tím nemám na mysli že třeba tohle kolo by bylo s texturou nějak náročný . Spíš velikost modelů se kterými pracujeme je krapátko jiná a navíc je to stejně všechno ocel, takže šedá je dobrá Tenhle disk sakum prdum je tak na 45 minut. Že to mam kostrbatý jsem si všimnul až po tom co jsem to dal sem Citovat
roura Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 KDyž už jsme u toho nevíš jestli se někde dá stahnout catia soubor nějakyho peknyho peugeota??Nejlepe 306. Bych chtel videt jak to vypada od profiků Citovat
PAJA106 Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 2 roura: obávám se, že nějaký komplexní soubor určitě ne. Jednak si to peugeot bude hlídat a jednak to bude sakra velký. Kluci dělali ve škole elektroformuli a catiacké výkresy... měli 4GB. Tak si vezmi, kolik tak má asi auto se všema detailama. Citovat
roura Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Ou to je až takhle veliký,tak to jsem nevěděl.Zatím si s Catii moc nerozumíme,tak jsem chtel videt jak to vypadá..tak asi nic neuvidim no Citovat
Jeny Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 já teď začínam dělat v catii bakalářku:) Schválně kdo pozná, co to bude až to bude:) Jinak se dají dělat v catii pomocí fotostudia rendery, takhle třeba vypadá jedna moje semestrálka: a v pro ečku teď taky začínáme dělat, ale oproti catii to má pro mě hrozně hloupý pracovní prostředí. Citovat
roura Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 to je Kyblwagen s tuning kolama Ty sluchatka vypada jak fotka ,fakt pěkný. Citovat
Jeny Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 DanHal: tam šlo o vytvoření těla a snaha a \"fotorealistický\" render. Kabel bych udělal sweepem přes 3D splinu dřív, než by se mi vylouhoval čaj:D roura: skoro jsi se trefil:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.