Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prave preto sa mi ten znak paci, musela to byt prplacka vystihnut toho leva:potlesk...Pro-enginera poznam, ale nepouzivam, ja kreslim v CATIA v6 a v Solid edge v19:)

[upravil dne 6.5.2009 Qcko]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Model pěknej, ale chtělo by to nějaké textury, lepší render a lepší nasvícení scény. Sice disk s pneu vypadá triviálně, ale není to rozhodně tak lehké ho vymodelovat, jak se zdá. Dobrá práce.

Odesláno

Díky :)

no, na hraní s texturama a nasvícením by to chtělo mít program doma abych si tam mohl přidávat textury dle libosti a navíc to s nimi ani moc neumím, protože to v práci netřeba. nehledě na to že to pak strašně zatěžuje počítač. Tím nemám na mysli že třeba tohle kolo by bylo s texturou nějak náročný :). Spíš velikost modelů se kterými pracujeme je krapátko jiná a navíc je to stejně všechno ocel, takže šedá je dobrá :)

Tenhle disk sakum prdum je tak na 45 minut.

Že to mam kostrbatý jsem si všimnul až po tom co jsem to dal sem :)

• O 2 roky později...
Odesláno

KDyž už jsme u toho nevíš jestli se někde dá stahnout catia soubor nějakyho peknyho peugeota??Nejlepe 306. Bych chtel videt jak to vypada od profiků :)

Odesláno

2 roura: obávám se, že nějaký komplexní soubor určitě ne. Jednak si to peugeot bude hlídat a jednak to bude sakra velký. Kluci dělali ve škole elektroformuli a catiacké výkresy... měli 4GB. Tak si vezmi, kolik tak má asi auto se všema detailama.

Odesláno

já teď začínam dělat v catii bakalářku:)

rm3.jpg

Schválně kdo pozná, co to bude až to bude:)

Jinak se dají dělat v catii pomocí fotostudia rendery, takhle třeba vypadá jedna moje semestrálka:

koss2.jpg

a v pro ečku teď taky začínáme dělat, ale oproti catii to má pro mě hrozně hloupý pracovní prostředí.

Odesláno

DanHal: tam šlo o vytvoření těla a snaha a \"fotorealistický\" render. Kabel bych udělal sweepem přes 3D splinu dřív, než by se mi vylouhoval čaj:D

roura: skoro jsi se trefil:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...