Knedla Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Zdravim, chcem sa spytat ci by pasoval zadny naraznik po facelifte na 407 sedan pred faceliftom? totiz idem ho menit kedze je praskuty a viac sa mi paci ten faceliftovany. Dakujem za odpoved Citovat
Knedla Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 heh a este som sa zabudol opytat ci je mozne domontovat cuvacie senzory do auta kde pred tym neboli Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Senzory sa dajú doplniť. Nárazník by mohol pasovať, ale isto neviem. Citovat
Knedla Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 Dik za odpoved...no bol som sa pytat aj v Peugeote a tam mi technik povedal ze nevie ale ako som videl tak mal v pocitaci schemy nah. dielov tak sa stacilo kuknut...mne sa osobne zda ze by mohol pasovat ale... nie je tu niekto kto robi v servise ze by mi povedal? Citovat
djbrano Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Knedla Dik za odpoved...no bol som sa pytat aj v Peugeote a tam mi technik povedal ze nevie ale ako som videl tak mal v pocitaci schemy nah. dielov tak sa stacilo kuknut...mne sa osobne zda ze by mohol pasovat ale... nie je tu niekto kto robi v servise ze by mi povedal? Doplnit senzory nie je ziadny problem. Vykasli sa na originaly, teraz kupis senzory s displejom a s ciselnou hodnotu vzdialenosti od prekazky za ovela niziu cenu nez tie originaly. Citovat
denoo Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 no len pozor potom , mne stredove senzory, teda tie dva co su v strede naraznika, chytaju stale falosny poplach, bocne na krajoch su ok, neviem preco, dal som aj nove senzory do stredu, a zas chytalo falosny poplach, a umiestnene su presne ako originaly. Som myslel ze zle nastriekane, ale sak som dal dalsie nastriekat nove, a to iste, asi nieco je za naraznikom, nieco kovovoe, co to rusi, inak neviem, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.