Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcem sa spytat ci by pasoval zadny naraznik po facelifte na 407 sedan pred faceliftom? totiz idem ho menit kedze je praskuty a viac sa mi paci ten faceliftovany. Dakujem za odpoved

Odesláno

Dik za odpoved...no bol som sa pytat aj v Peugeote a tam mi technik povedal ze nevie ale ako som videl tak mal v pocitaci schemy nah. dielov tak sa stacilo kuknut...mne sa osobne zda ze by mohol pasovat ale... nie je tu niekto kto robi v servise ze by mi povedal?

Odesláno
Původně zaslal: Knedla

Dik za odpoved...no bol som sa pytat aj v Peugeote a tam mi technik povedal ze nevie ale ako som videl tak mal v pocitaci schemy nah. dielov tak sa stacilo kuknut...mne sa osobne zda ze by mohol pasovat ale... nie je tu niekto kto robi v servise ze by mi povedal?

Doplnit senzory nie je ziadny problem. Vykasli sa na originaly, teraz kupis senzory s displejom a s ciselnou hodnotu vzdialenosti od prekazky za ovela niziu cenu nez tie originaly.

Odesláno

no len pozor potom , mne stredove senzory, teda tie dva co su v strede naraznika, chytaju stale falosny poplach, bocne na krajoch su ok, neviem preco, dal som aj nove senzory do stredu, a zas chytalo falosny poplach, a umiestnene su presne ako originaly. Som myslel ze zle nastriekane, ale sak som dal dalsie nastriekat nove, a to iste, asi nieco je za naraznikom, nieco kovovoe, co to rusi, inak neviem,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...