Jantar Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Mám problém, který mi doufám pomůžete vyřešit. U klíče od Citroenu Xsara Picasso s DO mi upadl malý knoflík, kterým se auto na DO ovládá. U citroenu údajně nejde samostatně objednat nic jiného, než jen baterka. Protože u peugeota šla objednat samostatně ta membránka, zdá se mi divné, že by to u citroenu nešlo. Nabízejí mi nový klíček za cca 2500,- Kč, což se mi zdá kvůli vypadlému knoflíku trochu zbytečná investice. Neporadíte mi někdo, co s tím, kam se obrátit, kde sehnat jen samotný knoflík? Díky za radu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 No je treba si odmerat samotny priemer. Moze byt aj sanca, ze tam bude pasovat to kolecko s peugeota, pokial ty ovsem naozaj nebude vadit ze na klicku od citronu budes mit logo puga. Inac je to nekde tema, kde to resili. Da se tam dat i neco iniverzalni. Napriklad sem videl cloveka, ktory si tam vyrezal presne klasickou gumu na gumovani, a je to uplne v poho. Alebo nejakej plastovej krouzek, nebo neco univerzalniho by som tam napchal Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Podrobnosti nevím, ale zkus kontaktovat automax hulín, prodává náhradní díly na Citroen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.