Gitarista001 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Česť 206 . Zacali mi riadne pukat vodicove dvere pri otvarani. Na inych typoch aut je tam prinitovany valcek a ze nit sa niekedy urve. Neviete ako je to u 206 ? Diki Citovat
Fakir Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Při otvírání a zavírání dveří se do nich zasouvá (resp. z nich vysouvá) kus železa s výstupky, které aretují všechny tři polohy dveří. To snad kdysi bylo mazaný nějakým tukem, nicméně když to vyschne a dře kov o kov, tak dveře zadrhávají a dělají kravál. Mně to dělal hlavně málo používaný zadní pár dveří, nicméně WDčko to spravilo. Třeba ti to pomůže. Citovat
Gitarista001 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 No ja som to vystriekal WDckom a urobilo to este horsie. Inak to iste som robil aj pri zadnych dverach a pukanie zmizlo. Citovat
Kajo Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 co tak tam dat trochu vazeliny! (samozrejme je tam trochu naprd pristup) [upravil dne 5/5/09 Kajo] Citovat
El-Chio Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 mne to tiez robili zadky aj na 406 aj na 206. 206 stacilo WD a na 406 som ich vytiahol a poriadne premazal a rozhybal (ono problem je v tom, ze na ne tecie voda a tie valecky zatuhnu). Inak ich vytahovanie je hlavolam ale ide to Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 No takze dnes som sa na to pozrel a zistil som ze to pukanie robi cuplik ktory sa nachadza pod tiahlom dveri a prave on pri otvarani vystreluje . Potreboval by som dat dole celu tu umelinu. Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Problem vyrieseny. Na tom cupliku bol zavit a chybala tam skrutka. Tak uz je to OK Citovat
Gitarista001 Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Tak som tu zas. Nastal dalsi problem ktory podla mojho nazoru by mohlo byt sposobene pukanim vo dverach. Centralne uzamykanie mi nechce uzamknut auto. Teda ono ho uazamkne ale hned na to ho hned otvori ako keby som mal otvorene dvere. Niekedy pocas jazdy mi zacne hlasit sirenka a blikat stresne svetlo ze mam otvorene dvere a potom aj pri jazde na dialnici musim v 100 km/h otvorit dvere a riadne nimi trepnut aby to prestalo hulakat. Neviete ci sa niekde vo dverach nastavuje nejaky senzor alebo co ? Diki Citovat
buga Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Tak som tu zas. Nastal dalsi problem ktory podla mojho nazoru by mohlo byt sposobene pukanim vo dverach. Centralne uzamykanie mi nechce uzamknut auto. Teda ono ho uazamkne ale hned na to ho hned otvori ako keby som mal otvorene dvere. Niekedy pocas jazdy mi zacne hlasit sirenka a blikat stresne svetlo ze mam otvorene dvere a potom aj pri jazde na dialnici musim v 100 km/h otvorit dvere a riadne nimi trepnut aby to prestalo hulakat. Neviete ci sa niekde vo dverach nastavuje nejaky senzor alebo co ? Diki ja som mal na lavych zadnych dverach pokazeny zamok - vlozku - na byvalej 206 robilo to iste co tu pises, podla mna ti to postupne odchadza... [upravil dne 21.5.2009 buga] Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Neviem kde to mam pisat ale napisem to este sem. Je to cudne ze koli tomuto problemu vymenit celu vlozku. Ved tam musi byt nejaky snimac alebo nejaky cuplik co snima polohu jazycka vo dverach. Vymenit celu vlozku je ako keby som mal koli vypalenej ziarovke vymenit cele auto. PS: mozete mi napisat ako sa zhadzuje tapacir dveri a ake klieste treba na to pouzit. Diki Citovat
buga Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Neviem kde to mam pisat ale napisem to este sem. Je to cudne ze koli tomuto problemu vymenit celu vlozku. Ved tam musi byt nejaky snimac alebo nejaky cuplik co snima polohu jazycka vo dverach. Vymenit celu vlozku je ako keby som mal koli vypalenej ziarovke vymenit cele auto. PS: mozete mi napisat ako sa zhadzuje tapacir dveri a ake klieste treba na to pouzit. Diki no bohuzial to je tak, ta vlozka sa neda rozobrat a je to aj celkom drahe... okolo 90eur sa mi zda tapacir das dole jednoducho, pri 3 sroby su (pri klucke ci co to je, tak zatvaras dvere a za to chytis , potom jak su panty dvery v strede je jeden srob a treti je hore, musis dat dole ten trojuholnikovy kryt spatneho zrkadla, tahanim k sebe a tam uvidis srobik ) a potom len strhnes tapacir, take umele spinky to drzia, ktore si moze v peugeote dokupit za 0,26 EUR (cislo dielu - 6991S6 )kebyze sa niektore zlomi, normalne chyt tapacit a tahaj od dvery kolmo k sebe, neboj, nepokazis nic Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Diki daco z tych dveri hadam vytrasiem . Citovat
buga Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Diki daco z tych dveri hadam vytrasiem . takto je to uchytene, ta spinka je cislo 72 a je ich asi 9 ks, aspon na 5dverovom aute jaj a klucka kde otvaras dvere, ta umela hmota sa takisto ma vytiahnut, to tak tenkym srobovakom, opatrne aby si kraj umelej hmoty neposkriabal tahat [upravil dne 21.5.2009 buga] Citovat
Gitarista001 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Pocuj Buga nevies ci sa toto moze stat aj v zadnych dverach ? a este ma zaujima ci su v zadnych dverach kable na pripojenie repro. Diki Citovat
buga Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 co sa stat? ze ti odide vlozka v zadnych dverach? mne odisla na lavom zadnom, vsak ti display ukazuje ktore dvere su akoze \"otvorene\" tak v tom to odislo ci nepise ti ze ktore presne dvere mas otvorene? zadnych dverach nie su kable, pokial nie je reprak cize nic mozno su k dveram a do dveri dalej musis tahat, ale ked si dobre spominam tak vobec nie su natahane ani k dveram, neviem niekde tu vo fore som uz cital, uz si nepamatam Citovat
Gitarista001 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 ono ja mam socialnu vybavu (za 371 000 Sk r. 2001) takze na displeji vidim len kolko je hodin,ale to som sa pytal za kamosa co ma 1,4 HDi a jemu to robia zadne dvere. Citovat
buga Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 fuha noo, trebalo by vyskusat jeho display tam pichnut, aby si vedel ktore dvere su to, vsetky 4 mozu byt ! alebo ked ti to hlasi zastavis a otvoris jedny, dovtedy kym ti neprestane svietit na strope svetlo, asi aj u teba svieti ci blika , ako u mna vtedy, zisti najprv, lebo vlozka stoji okolo 2500 sk Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Takze v sobotu som mal dvere rozobrate a zistil som ze konektor bol dost povytiahnuty a na nom bola polamana nejaka haluz asi co ho mala istit. Odvetdy to nerobi a dufam ze to tak aj ostane aspon 38 rokov kym nebudem mat 60 . Potom si kupim daku hrdzavu 908 RC. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 potom napiš--budem přes net opravovat tu 908 RC :D Citovat
Kajo Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 tak na tej 908 RC by som sa potom rad zviezol... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.