Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: dzavel

Hledej liliput lcd.

Ani jeden obchod na Slovensku:nevim

Ten liliput je jen jedna značka, určitě je více výrobců.

V dnešní době ALL IN ONE rádií tohle nemá moc smysl.

Odesláno

Já bych vzal starej komp... Nějakou levnou klasiku třeba 900stovku, 100Gb disk, pár ramek, grafiku a mechaniku = max 2000,-. V bazarech je toho, že by se z toho dal vyrobit ítý. starej 15kovej LCD monitor = 600,-. KOmpa vrazíš do mini toweru ( starý bedny jsou tak trošku mini tower :D ) přiděláš hodo kufru, nebo místo rezervy. Z LCD rzebereš kryt a v integruješ ho to nějakýho rámečku. A to nápájení. POkud seš trošku znalej tak stačí odpojit Trafo ve zdroji PC a hodit tam stabilizátor na 12V. A nemusíš řešit nšějakej 3,3V apod.... můj nápad jak na to :ticho

Odesláno
Původně zaslal: PnR

ani si nechcem predstavit co za kable by som tam musel tahat + monitor frci na 220V

asi to necham na sikovnejsich

Nevím ted přesně kolik má odběr monitor, ale měnič by ti stačit mohl.....je to asi za 600,-

Odesláno

no ved vravim.. valaju sa mi doma 3 kompy a 3x 17\"lcd..

ako povodne som mal v plane taky \"chatovy jukebox\" som chcel dat ten dislej do bocnice ale mam bars velke tie monitory takze by som case musel vyrobit tak som od toho upustil.

len neviem ci to je dobry napad len tak strcit pc do kufra.. minimalne poriadne vytlmit disk by sa hodilo + nedam si nikde do predu taky obrovsky monitor lebo si rovno koledujem o kamen do okna

Odesláno

Kamarád chce montovat pc do auta-říkám mu že je to blbost,ale bypadá že to fakt chce udělat....takže pokud se rozhoupe,tak sem nahážu jeho fotky.....sám senm na to zvědavej..příjde mi to ujetý =)

Odesláno

Mno na netu jsem kdysi dávno našel super návod jak zabezpečit HDD proti otřesům, ale rozhodne SSD disk je nejlepší :) Tuším že to bylo nějak pomocí gumiček udělaných z duší jizdních kol :-D

Odesláno
Původně zaslal: zidacekkk

...přiděláš hodo kufru, nebo místo rezervy.

A to nápájení. Pokud seš trošku znalej tak stačí odpojit Trafo ve zdroji PC a hodit tam stabilizátor na 12V. A nemusíš řešit nšějakej 3,3V apod....

No, místo rezervy bych to nedával. My, kteří ji máme pod autem by to nebylo moc optimální :D

S tím zdrojem nevím. Počítač potřebuje +- 12V, +-5V, +3.3V a GND, takže by ses nějakýmu obvodu asi nevyhnul. LCDčko bude nejspíš na 12V. A PC zdroj je stavěnej na 230 střídavejch.

Leda použít nějakej noťas a ten rozkuchat. Na Aukru toho sou mraky, nebo něco novějšího. Zajděte si do Mountfieldu pro sekačku a dostanete nouta zdarma (nebo si ho na Alze za šestku kupte :))

Určitě to je zajímavej nápad :) Taky bych to bral :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...