thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Zdravím Vás, chtěl jsem poprosit jestli máte někdo zkušenost s LED žárovkami. Přemýšlel jsem jestli by nebylo lepší klasické žárovky, které tak rády odcházejí vyměnit za LED žárovky. Prozatím tedy jen v interiéru vozu (i když jsem již narazil na LED náhrady pro žárovky H4, jen ta jejich cena je celkem extrém). Podle mě by to bylo i jednodušší řešení co se týká změny barvy podsvětlení přístrové desky. Díky za názory. Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Jasne ze by to bolo super, LED maju obrovsku zivotnost (urcitie vacsiu ako zivotnost auta:D) a keby som ich vedel zohnat tak, aby pasovali do patice pre ziarovky a sedelo napatie atd, tak by som ich tiez vsade vymenil, v pristrojovke hlavne:super...ja som menil ziarovky v stredovom panely a kupil som oranzove ziarovky a svieti to pekne na oranzovo a ani som nic nerobil s tymi \"foliami\", ci ako to nazvat, do pristrojovky asi dam cervene, ale iba na budiky samozrejme:roker...len dufam ze zozeniem, ked uz to idem vyberat. ...ale keby si zohnal LEDky, tak hod link kde:papa Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 akorat pokud maji spatne zvoleny odpor, tak pri prvni napetove spicce odejdou driv jak zarovky Mel jsem takovou sadu LED v parkovacich svetlech, vydrzely tyden Citovat
thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Já vím, musí se to trochu poupravit. Ale pak by měly bejt nesmrtelný - hlavně je mi divný, že i když to byl hit a dělaly se i s paticema jako normál i autožárovky, najednou neni nic k sehnání. Jen klasický domácí světla v provedení LED a nebo H4 a H7 žárovky, jinak jsem zatim našel leda prd. Citovat
thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 hele Qcko, nevíš na jaký napětí jsou ty potvory ve středovym panelu? Já se teda dneska nebo zejtra chystám to rozdělat, ale že bych byl předem připravenej Citovat
dolly1010 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Řek bych že všechny žárovky v autě jsou na 12V Citovat
EXI.60 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Takový se pořád jako led prodávají v různých barvách.v parkovačkách mi modré vydrželi asi rok Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ja som rozmyslal, ze by som si interierove osvetlenie palubky a tachacov prerobil na modre. Myslite, ze by to bol velky problem ? Nejedna sa mi ani tak o tuning, ako o tom, ze ked jazdim napriklad kamaradovou VW Bora, tak jeho modra palubka je pro me oci vecer viac ako prijemna, a netaha mi to tolko zrak ... Asi len vec pocitu ... Myslite ze by to bolo zlozite, a financne narocne to prerobit ? Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 ale ked uz budiky na modro tak uz aj ostatne ako autoradio, otocne gombiky, tlacitka okien... nech to teda uz vypada Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 No tak zajtra sa do toho pustim, idem sa pokusit zmenit podsvietenie budikov na cerveno len s pouzitim cervenych ziaroviek:roll...potom hodim vysledok, aspon pre zaujimavost:D Citovat
PnR Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 lubko: bud budes musiet zoskrabat foliu a nastrkat tam ledky, ale s nimi to bude vyzerat trosku menej rovnomerne alebo zoskrabes foliu a nalepis modru Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 najlepsia je matna folia, ta lepsie rozptyluje svetlo Citovat
thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 kdyz uz to tu resite, kde sehnat tabulku modry a cerveny folie? chci si sehnat rozptylovy diody modry a cerveny, ale zkusenost pravi ze se shodne barevnou folii to vypada lepe take me napada, nemuze mi nekdo poslat foto jak rozdelat ty spinace na okna? jsem se do nich nedostal:ticho [upravil dne 4/5/09 thomas007] Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ak myslis spinace co mas na dverach na ovladanie okien, tak iba normalne podober skrutkovacom na dolnej strane a vytiahni smerom nahor, tlacitko tak isto potom, je to cele len napuknute, nestrat si potom pruzinku a taky kolik:papa...kazdopadne sa to rozobera velmi lahko, sem tam to cistim:roker Citovat
thomas007 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 tak na spinace se kouknu zejtra...... nicmene tu folii jsem nikde nenasel. teda nasel, ale ctverecni metr si ji fakt kupovat nebudu Citovat
thomas007 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 ted nevim co myslis OLD interierem Citovat
marko306 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 mas r.v.94 a po roku 97 uz bol pozmeneny interier sedacky, tapacire dvery... Pytam sa to zato, lebo mam pofotene rozoberanie new vypinacu. Chcel som to sem hodit, ale ak mas old tak to bude zbytocne. Citovat
thomas007 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 bohuzel mam OLD, ale i tak dekuju. tak dneska jedu pro novy zarovky do svetel. Jen mi stve ze puvodni majitele se o to skoro nestarali takze treba paraboly jsou zpredu tak nejak sezrany. Takze brzy me ceka koupe novych svetlometu. Ale mam na jedny policeno, jen sehnat prachy Citovat
Boulik Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: marko306 mas r.v.94 a po roku 97 uz bol pozmeneny interier sedacky, tapacire dvery... Pytam sa to zato, lebo mam pofotene rozoberanie new vypinacu. Chcel som to sem hodit, ale ak mas old tak to bude zbytocne. ja mam taky takove pls hod to sem ja bych si docela pohral Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.