Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte 407-kari. Dnes vecer sa mi stala taka vec, ze palubak vyhlasil chybu \"Tyre pressure not monitored\" a na stredovom paneli sa mi ukazal obrazok auta a tam blikalo prave predne koleso. Je mi jasne, ze touto hlaskou chcel palubak povedat, ze na pravom prednom kolese, nie je merany tlak. Nevie mi niekto povedat, z coho to mohlo vzniknut, resp. ako by som tuto chybu odstranil? (okrem vymeny snimaca)

Diky

Odesláno

No najskor to vidim na blby snimac. Ale mohlo sa stat ze zblbol aj bsi box. skus len tak zo srandy zamenit kolo.Akto bude hlasit stale na tej istej strane ako predtym tak je jednotka nejaka zblbnuta. Ak to bude ukazovat aj ked to vadne koleso presunies na ine miesto, tak jedine snimac.

Odesláno

Snímače tlaku majú lítiové batérie, pravdepodobne skončila jej životnosť teda ak si snímač nezničil manipulovaním s ventilom alebo náradom do diery. Blbé je, že batérie sa nedajú meniť.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No najskor to vidim na blby snimac. Ale mohlo sa stat ze zblbol aj bsi box. skus len tak zo srandy zamenit kolo.Akto bude hlasit stale na tej istej strane ako predtym tak je jednotka nejaka zblbnuta. Ak to bude ukazovat aj ked to vadne koleso presunies na ine miesto, tak jedine snimac.

Este taka otazocka. Nemohlo sa nieco stat, ked som mal auto na diagnostike? Ten chalan co mi to robil, tak diagnostikou zistil, ze ten snimac je blby a vymazal pamat chyb. Nemohlo sa tym nieco v BSI udiat a zblbnut?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Snímače tlaku majú lítiové batérie, pravdepodobne skončila jej životnosť teda ak si snímač nezničil manipulovaním s ventilom alebo náradom do diery. Blbé je, že batérie sa nedajú meniť.

A neda sa to nejako to meranie tlaku vypnut?

• O 5 měsíců později...
Odesláno

toto vlakno je asi najblizsie k tomu, co sa chcem spytat:

neviete, ci sa daju snimace tlaku pneumatik pouzit aj na plechovych diskoch?

za skoru odpoved dakujem

[upravil dne 7/10/09 alihen]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...