MichalKozel Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Zdravím, poslední dobou pozoruji, když uberu plyn, že mi něco v autě vrzne. Nedokážu poznat, odkud to jde. Dělá to jen, když je zařazená rychlost, uberu a auto se trošku zhoupne. Při přibrzdění to nedělá. Najeto mám 100 tis. Tlumiče a pod. neměněny. Poradíte, čí by to mohlo být? Díky moc [upravil dne 23.5.2009 MichalKozel] Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Mohli by to robiť silenbloky uloženia motora alebo spojková lamela. Citovat
MichalKozel Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Mám nový poznatek: když auto stojí a je tam rychlost, tak při zatlačení zezadu (a při následném zhoupnutí) to zavrže, pokud rychlost není, tak nic. Silenbloky bych pochopil, ale jak by to dělala lamela? Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Na lamele sú tlmiace pružiny a stredový unášač je pohyblivo uložený voči kotúču s obložením. Je to dosť ojedinelá závada. Pravdepodobnejšie je uloženie motora. Ak sa nemýlim tak niekto tu popisoval že mu takéto zvuky robil horný silentblok motora. Zo spodnej strany bol prasknutý. Na tvojom mieste by som skontroloval najprv ten. Citovat
MichalKozel Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Díky za vysvětlení: Horní silenblok to není. Nevypadá na poškození a ten zvuk vychází odněkud z oblasti převodovky Ještě se zkusím mrknout na silenblok dole a vzadu (pokud se nemýlím, že tam jsou, ale to musím pod auto. Pokud by to byla ona ojedinělá závada u lamely spojky, pozná se to jen rozbráním, že? Můžu s tím jezdit (když se nezblázním z vrzání) a vyměnit až to odejde, nebo by to s sebou mohlo vzít něco jiného? Nebo to jde opravit a zachránil bych to? Moc se v tom nevyznám. Díky [upravil dne 4.5.2009 MichalKozel] Citovat
pastorek Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ideálne by bolo zdvihnúť jedno koleso, zaradiť rýchlosť a kolesom striedavo otáčať do strán. Pri tom počúvať odkiaľ to ide. Pri tej spojke nič tragické nehrozí, maximálne prestane fungovať. Citovat
MichalKozel Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Tak jsem pod auto o víkendu lehnul a nic - přesně odkud jde zvuk se mi nepodařilo zjistit Možná spodní siletblok (úchytem prochází náprava) Co myslíte, je to možný? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Co třeba spojení výfuku a svodů, takhle se to přesně chová Citovat
MichalKozel Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Co třeba spojení výfuku a svodů, takhle se to přesně chová Tak to mě nenapadlo (svody a první část s katalozátorem jsou napevno, asi myslíš první a střední část)?. A co by se s tím dalo dělat? Vyměnit nějaký těsnící prvek mezi první a střední částí, kde je to pružné napojení? Nebo by mohlo stačit jen promáznout (i když při těch teplotách čím...) Díky [upravil dne 10.5.2009 MichalKozel] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Napevno?? Jo už to na service boxu vidím, no možná by to ten první spoj mohl být, měl by stačit teda asi stáhnout, ale není mi jasný jak je tam řešeno odpružení při pohybu motoru Edit, no tak tam je dole stejnej spoj s dvěma pružinama a s kroužkem jak na 406. Koukni sem - - http://public.servicebox.peugeot.com/docpr/AP/img/pr/3a/3t17/3t17a03a.jpg Jinak někomu pomohlo vyměnit kroužek, mě pomohli ty podložky, jako mazali jsme to všim možnym a tgo vydrželo tak tejden. Ohni se pod auto a ať ti někdo zahejbe s autem dopředu a dozadu, s vypnutym motorem a zařazeným kvaltem. mělo by to bejt poznat [upravil dne 10/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
MichalKozel Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Napevno?? Jo už to na service boxu vidím, no možná by to ten první spoj mohl být, měl by stačit teda asi stáhnout, ale není mi jasný jak je tam řešeno odpružení při pohybu motoru Edit, no tak tam je dole stejnej spoj s dvěma pružinama a s kroužkem jak na 406. Je to tak. Mezi první části s katalizátorem a střední je spoj se dvěma pružinama (každá na jednom šroubu). Ale je to zarezlý, mám strach, abych to neurval. Co máznout, myšlíš, že by mohlo pomoci? [upravil dne 10.5.2009 MichalKozel] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Šrouby jsou zkrz, dají se vyměnit, jen tam nejdou dát obyčejný, jinak já to měl taky rezatý a šlo to povolit uplně lehce, zkus to co jsem dopsal výše a uvidíš, možná by bylo dobrý vyměnit i ten kroužek a podložky, ale je možný že to vrže jinde, takže nejdřív test Mazání nepomáhá, nahoře je odkaz, mrkni tam Tady to je 0000179774 POT UPEV VÝF - 443,57 CZK [upravil dne 10/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
MichalKozel Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Šrouby jsou zkrz, dají se vyměnit, jen tam nejdou dát obyčejný, jinak já to měl taky rezatý a šlo to povolit uplně lehce, zkus to co jsem dopsal výše a uvidíš, možná by bylo dobrý vyměnit i ten kroužek a podložky, ale je možný že to vrže jinde, takže nejdřív test Mazání nepomáhá, nahoře je odkaz, mrkni tam Tady to je 0000179774 POT UPEV VÝF - 443,57 CZK Supr, díky moc. Otec hýbal, já ležel pod autem a moc jsem toho nepoznal. Zkusím použít nějaký olej a pokud to alespoň na chvilku pomůžem, vím na čem jsem a vyměním (možná budu muset nechat - nemám to moc kde zvednout ) Citovat
MichalKozel Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Zdravím, tak už to je hotový - nebyla to spojka mezi katalizátorem a předním výfukovém potrubím, ale spoj mezi předním a prostředním potrubím. A poznal jsem to přesně, když se mi to cestou z Phy do Pardubic v Kutné hoře rozpadlo - povolil spoj. Uhnil takový ten výlisek (fazetka) na předním potrubí, na které je pak spona co drží obě čísti potrubí dohromady. Dočasně je to zasunutý zpět, dána dlaha z plechu a staženo stahovacími pásky (dříve motex). A jezdí se dál a už nevrže:) Všem díky za snahu pomoci (a taky díky servisu VV Auto v Kutné hoře, kde mi to to 50,- dali dokupy, abych dojel - takové jednání se už dneska nevidí) [upravil dne 23.5.2009 MichalKozel] Citovat
Julia Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Pozdravujem, presne tento istý problém mám aj ja - mazanie pomôže iba na chvíľu. Vedel by ste mi poradiť ako to mám opraviť a tým aj predísť poruche, ktorá sa stala Vám? Neviem, či sa mi podarí nájsť ten výliskok. Ďakujem za odpoveď. Citovat
MichalKozel Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Julia Pozdravujem, presne tento istý problém mám aj ja - mazanie pomôže iba na chvíľu. Vedel by ste mi poradiť ako to mám opraviť a tým aj predísť poruche, ktorá sa stala Vám? Neviem, či sa mi podarí nájsť ten výliskok. Ďakujem za odpoveď. Zdravím. Oprava je zřejmě možná pouze mazáním nebo výměnou toho \"kloubu\" mezi katalizárotem a první trubkou (č. 14 na obrázku výše). Ten můj problém, že se to utrhlo, s tím zřejmě moc nesouvisí, protože po opravě mě to vrže zas. Spíš shoda náhod. Tím výliskem jsem myslel to rozšíření vpravo na trubce č. 12 - na opačné straně než se připojuje katalizátor. Ta rozšířená hrana mi urezla a potrubí se rozpojilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.