Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poviem to otvorene. Tiez si myslim ze tento klub ako taky je podla mojho najlepsie fungujuci ... Nema ziadnu chybu, a fakt som taketo aktivity nevidel snad nikde jinde.

Pre to sa mi zda odlucenie zbytocne. Navyse ludia, co mi tu pomohly s mojimi technikcymi problemami, poradili, a dokonce i fyzicky pomohli, nejsou majitele 306 tek. Napriklad taky pastorek, tomu som zaviazany velice , ma 405 tku, aj oddie , ozzy atd atd mi kopu krat pekne poradili, a 306 ku nemaji.

Bojim se ze by sme vynechali kopu fajn lidi, ktory 306ku nemaji.

A dalsi vec. V mojich ociach vetsinou specificke kluby, jako napr 306,406 a podobne, sou ovela vic zamerane na Tuning, coz se mi liby, ze tadyhle to je len mensi cast.

:xvul nehovorim ze sa mi tuning nepaci, ale musi byt podareny, a osobne rad sa iba pozeram, take auto by som v garazi nechcel :)

Odesláno

Zdar,jak jste psali,tak to cizí forum je jen pro frajery.a s nima bych určitě nekomunikoval!oni vše ví,všechno znají,od všeho mají klíče,v patnácti nosili dva pytle na zádech,atd...

Odesláno

Mám pocit, že jsou tu někteří, kteří cítí povinnost být registrováni všude, kde je zmíněn název \"Peugeot\" - záměrně nejmenuji, kdo chce, tak si to jistě jako já dá snadno dohromady.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mám pocit, že jsou tu někteří, kteří cítí povinnost být registrováni všude, kde je zmíněn název \"Peugeot\" - záměrně nejmenuji, kdo chce, tak si to jistě jako já dá snadno dohromady.

ak narazas na mna, tak to urcite nie:bojim
Odesláno

=D tak ten odkaz na ten klub co jsem dal mio je fakt super :D hlavně ten nápis \"my jsme tuning\" :D zvlášť když otevřete fotky těch aut tak polovina znich jsou v současné době bouraný =D

Odesláno

To je presne to o com som pisal. Vecsina stranok zameranych na konretny typ auta, sou tuningovo zamerana, a tam by som fakt nemal co robit :D

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

=D tak ten odkaz na ten klub co jsem dal mio je fakt super :D hlavně ten nápis \"my jsme tuning\" :D zvlášť když otevřete fotky těch aut tak polovina znich jsou v současné době bouraný =D

možno práve to búranie je ten tuning.:D

ja som tu veľmi spokojný a nepotrebujem žiadny club306, pretože keď niečo potrebujem tak to tu nájdem.

Odesláno

Přijde mi, že velkému procentu tuningo/tuzingových úprav právě předcházelo menší či větší rozstřelení vozu (a většina tuningových jezdců s auty jezdí tak, jako by si rozstřelení přáli co nejrychleji zopakovat - třeba jsou se svým nynějším tunovýtvorem nespokojeni a díky rozstřelení získají ten správný důvod k novému tunění).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...