kobli Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Zdravicko, koupil jsem v bazaru pazouta a jak uz to tak chodi nasel jsem tam drobne problemky, ktere bych potreboval osvetlit. Takze: 1) je to normalni, ze kdyz dam klic do polohy jedna, teda otocim do prvniho stupne, tak se u spolujezdce rozbehne nejaky tichy vetracek a na palubce sviti kontrolka baterky ? 2) kdyz nastartuju tak prestala svitit kontrola zapnutych pasu, lze jednoduse prekontrolovat v cem by mohl byt problem nebo s tim musim nekam jet. Ja vim, ze je to prkotina, ale kdyz uz to tam je, tak bych chtel aby to fungovalo 3) mam ucpany ostrikovac na jedne strane, je nejaka metoda jak to vycistit, aby se to za hodinu zase nezaneslo ? 4) frajeri z bazaru mi nechali na zadnich kolech zimni gumy (CEAT ARTIC2) a na prednich (PIRELLI 3000) oboje jsou jemne jete, ale jeste se na nich uplne v klidu da jezdit. Co s tim mam delat? Mam schanet 4 nove gumy a ty stavajici nekde za babku strelit nebo mam dokoupit do paru? A dojezdit to .... typ na nejaky dobry pneuservis na Ostravsku ?? 5) mlhovky vpredu maji rezave paraboly, poradite mi kde sehnat nejake starsi (hranate) ptal jsem se u peugeota na nove a jedna stoji 2200 ( Vrakoviste na Ostravsku existuji ??? 6) vzadu mi leze ven naraznik. Tezko to popsat, jako by byl spatne na jedne strane nasazeny nebo teplem zdeformovany. Snazil jsem se to tam poradne zatlacit, ale do pul hodiny do bylo zpatky. Nejaky typ .... 7) vcera se mi stalo, ze kontrolka praveho blinkru blikala jako slasene asi 10x rychleji nez normalne ... pote se to uz neopakovalo. To delaji 306 normalne ? 8) kdyz se podivama na volant a palubku horni kryt volantu k palubcen neni v rovine, ale prava cast je vyse, to je normalni ?? A taky leva case krytu displeju na palubce ma mezeru od palubky, ale jinak to nijak deformovane nevypada. tak to je pro dnesek vse ... diky za zhovivavost a pochopeni pro zacatecnika s jeho problemy / neproblemy M. Citovat
gvg Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Napsán autorem kobli Zdravicko, koupil jsem v bazaru pazouta a jak uz to tak chodi nasel jsem tam drobne problemky, ktere bych potreboval osvetlit. Takze: 1) je to normalni, ze kdyz dam klic do polohy jedna, teda otocim do prvniho stupne, tak se u spolujezdce rozbehne nejaky tichy vetracek a na palubce sviti kontrolka baterky ? Mně to dělá taky a myslím, jestli to není airbag? (jestli ho tam teda taky máš) 2) kdyz nastartuju tak prestala svitit kontrola zapnutych pasu, lze jednoduse prekontrolovat v cem by mohl byt problem nebo s tim musim nekam jet. Ja vim, ze je to prkotina, ale kdyz uz to tam je, tak bych chtel aby to fungovalo Není to normální funkce? Nemělo by to tak dělat? 3) mam ucpany ostrikovac na jedne strane, je nejaka metoda jak to vycistit, aby se to za hodinu zase nezaneslo ? Za cca 90 Kč si v Elitu kup univerzály. Montáž je jednoduchá a je to lepší, než se trápit se starýma. 4) frajeri z bazaru mi nechali na zadnich kolech zimni gumy (CEAT ARTIC2) a na prednich (PIRELLI 3000) oboje jsou jemne jete, ale jeste se na nich uplne v klidu da jezdit. Co s tim mam delat? Mam schanet 4 nove gumy a ty stavajici nekde za babku strelit nebo mam dokoupit do paru? A dojezdit to .... typ na nejaky dobry pneuservis na Ostravsku ?? Určitě kup 4 letní, protože zimní v létě budou strašně měkký a hned to sjedeš, což je škoda. Tyhle zimní si schovej a jak to přijde, dej to přezout. 5) mlhovky vpredu maji rezave paraboly, poradite mi kde sehnat nejake starsi (hranate) ptal jsem se u peugeota na nove a jedna stoji 2200 ( Vrakoviste na Ostravsku existuji ??? Repliku si můžeš najít tady. 6) vzadu mi leze ven naraznik. Tezko to popsat, jako by byl spatne na jedne strane nasazeny nebo teplem zdeformovany. Snazil jsem se to tam poradne zatlacit, ale do pul hodiny do bylo zpatky. Nejaky typ .... Jiný nárazník, druhovýroba, vrakáč. 7) vcera se mi stalo, ze kontrolka praveho blinkru blikala jako slasene asi 10x rychleji nez normalne ... pote se to uz neopakovalo. To delaji 306 normalne ? Bliká to rychle, jakmile nějaká z žárovek přestane fungovat. Proveď kontrolu, jestli nějaká nemá blbej kontakt v blinkrech, případně, jestli nemá uvolněnou baňku. 8) kdyz se podivama na volant a palubku horni kryt volantu k palubcen neni v rovine, ale prava cast je vyse, to je normalni ?? A taky leva case krytu displeju na palubce ma mezeru od palubky, ale jinak to nijak deformovane nevypada. Zkus to demontovat a znovu nasadit. Možná se v tom někdo před tebou hrabal a blbě to tam zasadil. tak to je pro dnesek vse ... diky za zhovivavost a pochopeni pro zacatecnika s jeho problemy / neproblemy M. [Editován dne 15/6/04 gvg] Citovat
vector Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Napsán autorem kobli Zdravicko, koupil jsem v bazaru pazouta a jak uz to tak chodi nasel jsem tam drobne problemky, ktere bych potreboval osvetlit. Takze: 1) je to normalni, ze kdyz dam klic do polohy jedna, teda otocim do prvniho stupne, tak se u spolujezdce rozbehne nejaky tichy vetracek a na palubce sviti kontrolka baterky ? 2) kdyz nastartuju tak prestala svitit kontrola zapnutych pasu, lze jednoduse prekontrolovat v cem by mohl byt problem nebo s tim musim nekam jet. Ja vim, ze je to prkotina, ale kdyz uz to tam je, tak bych chtel aby to fungovalo 3) mam ucpany ostrikovac na jedne strane, je nejaka metoda jak to vycistit, aby se to za hodinu zase nezaneslo ? 4) frajeri z bazaru mi nechali na zadnich kolech zimni gumy (CEAT ARTIC2) a na prednich (PIRELLI 3000) oboje jsou jemne jete, ale jeste se na nich uplne v klidu da jezdit. Co s tim mam delat? Mam schanet 4 nove gumy a ty stavajici nekde za babku strelit nebo mam dokoupit do paru? A dojezdit to .... typ na nejaky dobry pneuservis na Ostravsku ?? 5) mlhovky vpredu maji rezave paraboly, poradite mi kde sehnat nejake starsi (hranate) ptal jsem se u peugeota na nove a jedna stoji 2200 ( Vrakoviste na Ostravsku existuji ??? 6) vzadu mi leze ven naraznik. Tezko to popsat, jako by byl spatne na jedne strane nasazeny nebo teplem zdeformovany. Snazil jsem se to tam poradne zatlacit, ale do pul hodiny do bylo zpatky. Nejaky typ .... 7) vcera se mi stalo, ze kontrolka praveho blinkru blikala jako slasene asi 10x rychleji nez normalne ... pote se to uz neopakovalo. To delaji 306 normalne ? 8) kdyz se podivama na volant a palubku horni kryt volantu k palubcen neni v rovine, ale prava cast je vyse, to je normalni ?? A taky leva case krytu displeju na palubce ma mezeru od palubky, ale jinak to nijak deformovane nevypada. tak to je pro dnesek vse ... diky za zhovivavost a pochopeni pro zacatecnika s jeho problemy / neproblemy M. Nevím co máš za motor, ale většina nových motorů má elektrické čerpadlo, které se musí rozběhnout, většinou teda až v poloze 2, Tohle může být opravdu větrák, který lehce běží i když je vypnutý. Kontrolka baterie je kontrolka dobíjení a ta má svítit, zhasne až po nastartování. Kontrolka pás\" ty by si chtěl aby ti to připomínala celou cestu navíc to bude asi kontrolka airbagu a to by bylo smutný, kdyby nezhasla. Ostřikovač netuším, asi máš bordel v nádržce. Nevim jaký tam máš gumy (rozměr), ale jestli je to tak jak popisuješ, nejlepší bude 4 nový a hotovo. Jedinej problém bývá jestli máš předepsaný 195/55/15 cena. Spousta lidí to řeší tím, že dá padesátky, pak třeba na www.epneu.cz obuješ celé auto za osum. Co já vím mlhovky stáli asi 1400 tak se zkus poptat ne jen ve značkovém servise. Když bliká rychlejc kontrolka, většinou to znamená, že nebliká blinkr, takže asi někde špatnej kontakt hledej šmudlo. [Editován dne 15/6/04 vector] Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 1) to je normální 2) pokud máš pásy vybaveny kontrolkou tak to má zhasnout v případě, že řidič má zapnutý pás (jinak by to mělo svítit a otravovat) - je to taková červená kontrolka s pásem, Airbag je žlutá kontrolka Air Bag 3) vyčistit to de - nejlíp vyndat, namočit přes noc do odkamencovače a pak protáhnout tenkým drátkem - nezapomeň taky vyčistit vedení a nádržku (pokud je bordel v nádržce a vedení tak se ti to zase ucpe). Kupovat univerzály za 910,- je blbost - originál Peu je 130,- za kus. Kdybych dával nové tak to asi vyřeším jako na 405 (ostřikovací lišta na stěrači) 4) nové gumy - dobrá guma = bezpečná jízda 5) asi bych to nehrotil - na vraku asi neseženeš lepší (záleží teda jak moc je to rezavé). Je tu taky varianta nechat paraboly znovu pokovit 6) demontovat, zjistit kde je problém, dotvarovat, namontovat (násilí asi nepomůže) 7) to dělá při prasklé žárovce - pokud to jednou udělá a jednou ne tak to může být jen kontakt - prostříkat kontoxem 8) jojo bazaráci nejspíš přetáčeli tacho a nějak to tam nenasadili správně - je to celkem pakárna zacvaknout ty čudlíky naráz aby to pěkně lícovalo - demontovat a pak znova nasadit (chce to cvik) Hodně štěstí a spokojenosti s novým autíčkem. :papa Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Jsem si hnedka říkal, že je to nějaké moc moc divné. Citovat
gvg Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Ale mě by teda taky zajímalo takový to vrčení. Zdá se mi, že to vychází jakoby zpoddesky airbagu spolujezdce... Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Podle mě je to ventilátor. Ten je pod kastlíkem spolujezdce. Po sepnutí napájení by se měl pomalu začít otáčet - jsou tam výkonové prvky regulace otáček a tím pomalým otáčením by je měl trvale ochlazovat - tak nějak jsem to pochopil. Citovat
gvg Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Aha... Až naspořím, koupím knížku Jak na to..., třeba to tam je popsaný.. Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Tak todle tam myslím zrovna nejni. Vždy? si ji můžeš (sice v anglickém originále) stáhnout na stránkách v sekci servis. Já si ji teda koupil a musím říct, že mi to mockrát pomohlo. Rozhodně se ta investice vyplatí. Citovat
kobli Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Tak teda chapu dobre, ze s tou kontrolkou pasu (vim urcite, ze to je kontrolka pasu) mam zajet k pazoutum nebo se to muzu nejak zkusit sam dat dohromady .... ?? coz u te palubky vidim dost nejiste. Kolik takova blbost muze u pazoutu stat ... ?? M. Citovat
rimmer Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Napsán autorem jiri.wolf Podle mě je to ventilátor. Ten je pod kastlíkem spolujezdce. Po sepnutí napájení by se měl pomalu začít otáčet - jsou tam výkonové prvky regulace otáček a tím pomalým otáčením by je měl trvale ochlazovat - tak nějak jsem to pochopil. no me tam vrci teplotni cidlo k topeni...ono to cidlo ma totiz miniaturni ventilatorek ktery prihani vzduch k tomu cidlo...a to je to co vrci treba to mas to same jestli mas teplotni reglulaci topeni a nemas uplne manualni ovladani Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 kobli: v Peu bych to asi neřešil - moc peněz za zbytečnost. Nejdřív bych se to pokusil vyřešit sám - nejlepší by asi bylo zjistit přesnou funkci toho čidla (je v zapínání pásů) a jak to má originálně fungovat. Já tohle čidlo nemám, tak přesně nevím - jsou to jen dohady. gvg: čidlo zapnutí pásů nemá s ecu nic společného rimmer: já mám komplet manuální větrání a ani se mi nezdá, že tam něco nějak moc vrčí. Jen co jsem slyšel, že tam vrčívá ventilátor (domníval jsem se, že ten hlavní). Nějak bych to neřešil, asi je to vrčení normální a není to projev poruchy. Citovat
kobli Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Dobra tedy, najde se nekdo kdo mi zkusi poslat jak mam tu palubku demontovat a znova nasadit ? Jo a podle doporuceni ted vybiram gumy a vaham mezi Pirelli a Continental ... typove to co doporucuje vyrobce. Ma nekdo nejake namitky proti nektere ze znacek. Radeji bych mekci a mene hluku. Nejsem zadny sportovni jezdec ... Diky M. Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Máš starý nebo nový model (vzhledem ke kontrolce pásů předpokládám nový)? Sundání přístrojovky je jednoduché, jen vytočit ji bez demontáže volantu je trochu jako ježek v kleci, ale zvládneš to. Nejprve sundáš obložení volantu - 3 šrouby zespodu. Potom ten plastík před přístrojovkou a potom přístrojovku. Počet šroubů a umístění krásně uvidíš. Nic na tom není. Pak si přístrojovku povytáhneš a odpojíš zezadu konektory. No a nakonec vytočíš přístrojovku ven. Nasadíš v opačném pořadí. Já už to mám natrénované, takže mi tohle zabere cca 10-15 minut. Citovat
PESEK79 Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Vrakac je vyborny v Klimkovicich, v Ostrave-Koblově,v Roznove p.Radhostem....Jinak nevim.. Citovat
vix Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 kobli: Dneska se gumy vicemene delaji na jedne lince, akorat na konci je neco, co tam vyrazi tu \"spravnou\" znacku. Pokud nejsi sportovni jezdec, vem neco rozumnyho, je to vicemene jedno (gumy z OBI a jinych retezcu do toho nepocitej ) Vezmi neco v rozumnym rozmeru za rozumnou cenu. Pokud nenajedes 25-30 tkm za rok, nema cenu kupovat nejaky drahy, pac starim guma ztraci na kvalite... Tot muj prispevek ke gumam... Citovat
kobli Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 ... takze doporuceni ke gumam. Jsou moc fajnove a nebo v pohode ?? M. Citovat
vix Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Ja nevim, ja tam mam smazky, co jsem dostal k autu ... cena u tech gum je neco okolo 1600,- /ks(165/70 R13). Takze bych rekl, ze je to celkem jedno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.