Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koupil jsem kola (bylo tam psáno, že jsou na 206...) a mají ET10, vzadu dobrý, ale vpředu tak o 1cm vyčuhujou ven. Dají se u 206 1.6i povytáhnout blatníky? Díky.

Odesláno
Původně zaslal: Bern4u

Ahoj, koupil jsem kola (bylo tam psáno, že jsou na 206...) a mají ET10, vzadu dobrý, ale vpředu tak o 1cm vyčuhujou ven. Dají se u 206 1.6i povytáhnout blatníky? Díky.

ty máš XS blatniky ve predu??to sou ty\\ siroke....

Odesláno

hele,z tohohle to moc nepoznam,ale tipujutona uzke blatniky...ja mam na svoji GTI blatniky a naraznik XS...vetsi usmev a siroke blatniky......to by ti myslim nelezli ven:)

podivej se sem...mas stejny naraznik a blatniky?????tyhle sou takove vyboulene...:)

Odesláno

samozřejmě že to jde.....všechnoi jde...tady mas icq moje,,napis...sem tu jeste pul hodky tak poradim:) 395594990

Odesláno

Tak už je to jedno, v úterý jsem to rozmlátil včetně kol. Utržená přední náprava, teď mě pustili z nemocnice. Nevim kde mám auto, ani jestli to půjde opravit. :D

Šlo to bokem přímo na kolo, to je vytočený do opačnýho směru než to druhý, nikde jinde nic vidět neni, z motoru se kouřilo (zřejmě klima).

[upravil dne 6.5.2009 Bern4u]

post-0-14109606755018_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Bern4u

Tak už je to jedno, v úterý jsem to rozmlátil včetně kol. Utržená přední náprava, teď mě pustili z nemocnice. Nevim kde mám auto, ani jestli to půjde opravit. :D

Šlo to bokem přímo na kolo, to je vytočený do opačnýho směru než to druhý, nikde jinde nic vidět neni, z motoru se kouřilo (zřejmě klima).

no tak este ze si zivy - to je hlavne!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...