Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak při výměně spojky jsem zjistil že velká vůle a totální zničení odpružení lamely způsobil diferák. Má velký vůle díky vyběhanýmu soukolí,a tvrdý rázy při záběru ničí odpružení lamely.Rozebrali jsme ho,chrastí a na zubech je vidět ten velký vakl než zaberou. Nevíte někdo jestli to někde repasujou,nebo jestli se dá objednat to soukolí??:nevim

Odesláno

jestli můžu poradit--sežeň si jinou převodovku

diferák se nerenovuje a jiný ti v původní převodovce bude dělat problémy--to ozubení není k sobě zajeté,tzn. hukot

při provozu a jiné problémy

Odesláno

No tak to je paráda,takže koupit zajíce v pytli a doufat že to taky nebude nějaká mrtvola.Ale určitě s tebou souhlasím,asi by to opravdu nedělalo dobrotu,jedině ty střeva vyměnit kompletně úplně všechny,jenže to bude asi finančně absolutní nesmysl.

Odesláno

závada diferáku je u pežotů jedna z nejhorších...i když dáš nové soukolí a ložiska--tak funkční to bude,ale ten hukot

nezajetých kol k sobě neodstraníš...o ceně takové opravy nemluvím

převody vůbec jsou u pežotů háklivé co na kvalitu a množství oleje, takže bych sehnal jinou převodovku--těch vraků

je teď už celkem dost--domluv se na záruce do nahození převodovky do auta,pak vyzkoušej a hotovo.Jinou záruku

stejnak nikdo nedá...:myslim

Odesláno

Takže je to asi jasný,seženu jinou převodovku,ani jsem si při tý vyndaný nevšiml jestli má vůbec nějaký označení,to kvůli tomu abych nekoupil třeba nějakou benzínovou.Napadá mně třeba si hlídat průměr a počet ozubení na poloose,ale to může sedět i s benzínem,fakt nevim jak se nenechat napálit:nevim Čeho by jste se drželi?

Odesláno

zatím jsi nenapsal,co máš v té 406 za motor :myslim--dej tady VIN tvého vozu a kluci tady ti zjistí označení převodovky,kterou potřebuješ (já to pořád neumím :)

Odesláno

Mám 66kw,typ motoru RHY,vin nahodím zítra,doklady jsem nechal v garáži. Jenom nechápu proč se to tak vysypalo,jezdím úplně normálně,žádný gumování,olej naprosto čistej,plná převodová syntetika zakoupená v peugeotu,správné množství,žadný úniky oleje.Když jsem jí koupil bylo vše naprosto O.K,nyní je po 40 000 km na hadry,fakt nechápu:(

Odesláno

já mám 80 kW a převodovka typ ML5T--myslím,že budeš mít jinou

přes ten VIN lze zjistit nejen typ převodovky,ale i výrobní číslo převodovky,která byla namontována na tvůj vůz při montáži,

takže zjistíš,zda je to původní převodovka...

Odesláno

Tak jsem napsal na pár inzerátů,ohledně převodovky na HDI 66kw,nabízené ceny od 2000-5000 Kč. Ted\' jen jak poznat jestli to taky nebude vysypaný,napadá mně vzít vnitřní klouby poloos,nasadit a vyzkoušet jestli uvnitř \"nevakluje\":myslim

Odesláno

PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5

PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L

PŘEVODOVÝ POMĚR CP 19 X 77

SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 18

STYL KOLA PLECHOVÝ RÁFEK

SPOJKA HYDRAULICKÁ SPOJKA

BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY

PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 195X65X15 H

KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 6 PALCŮ

KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU

TYP PŘEVODOVKY MAN PŘEV BE4R

tohle by mělo být o tvé převodovce

Odesláno
Původně zaslal: subin

PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5

PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L

PŘEVODOVÝ POMĚR CP 19 X 77

SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 18

STYL KOLA PLECHOVÝ RÁFEK

SPOJKA HYDRAULICKÁ SPOJKA

BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY

PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 195X65X15 H

KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 6 PALCŮ

KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU

TYP PŘEVODOVKY MAN PŘEV BE4R

tohle by mělo být o tvé převodovce

Díky moc:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...