Pepíík Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Tak při výměně spojky jsem zjistil že velká vůle a totální zničení odpružení lamely způsobil diferák. Má velký vůle díky vyběhanýmu soukolí,a tvrdý rázy při záběru ničí odpružení lamely.Rozebrali jsme ho,chrastí a na zubech je vidět ten velký vakl než zaberou. Nevíte někdo jestli to někde repasujou,nebo jestli se dá objednat to soukolí?? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 jestli můžu poradit--sežeň si jinou převodovku diferák se nerenovuje a jiný ti v původní převodovce bude dělat problémy--to ozubení není k sobě zajeté,tzn. hukot při provozu a jiné problémy Citovat
Pepíík Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 No tak to je paráda,takže koupit zajíce v pytli a doufat že to taky nebude nějaká mrtvola.Ale určitě s tebou souhlasím,asi by to opravdu nedělalo dobrotu,jedině ty střeva vyměnit kompletně úplně všechny,jenže to bude asi finančně absolutní nesmysl. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 závada diferáku je u pežotů jedna z nejhorších...i když dáš nové soukolí a ložiska--tak funkční to bude,ale ten hukot nezajetých kol k sobě neodstraníš...o ceně takové opravy nemluvím převody vůbec jsou u pežotů háklivé co na kvalitu a množství oleje, takže bych sehnal jinou převodovku--těch vraků je teď už celkem dost--domluv se na záruce do nahození převodovky do auta,pak vyzkoušej a hotovo.Jinou záruku stejnak nikdo nedá... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Jen pro info věnec diferenciálu stojí cca 8320 kč dle servisboxu a hřídel cca 8500kč [upravil dne 1/5/09 subin] Citovat
Pepíík Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Takže je to asi jasný,seženu jinou převodovku,ani jsem si při tý vyndaný nevšiml jestli má vůbec nějaký označení,to kvůli tomu abych nekoupil třeba nějakou benzínovou.Napadá mně třeba si hlídat průměr a počet ozubení na poloose,ale to může sedět i s benzínem,fakt nevim jak se nenechat napálit:nevim Čeho by jste se drželi? Citovat
subin Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 převodovka by měla mít na sobě označení typu tak si pořádně prohlédni svůj obal a snad ho najdeš [upravil dne 1/5/09 subin] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 zatím jsi nenapsal,co máš v té 406 za motor --dej tady VIN tvého vozu a kluci tady ti zjistí označení převodovky,kterou potřebuješ (já to pořád neumím Citovat
Pepíík Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Mám 66kw,typ motoru RHY,vin nahodím zítra,doklady jsem nechal v garáži. Jenom nechápu proč se to tak vysypalo,jezdím úplně normálně,žádný gumování,olej naprosto čistej,plná převodová syntetika zakoupená v peugeotu,správné množství,žadný úniky oleje.Když jsem jí koupil bylo vše naprosto O.K,nyní je po 40 000 km na hadry,fakt nechápu:( Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 já mám 80 kW a převodovka typ ML5T--myslím,že budeš mít jinou přes ten VIN lze zjistit nejen typ převodovky,ale i výrobní číslo převodovky,která byla namontována na tvůj vůz při montáži, takže zjistíš,zda je to původní převodovka... Citovat
Pepíík Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Tak VIN: VF38BRHYF81004855. Díky za jakýkoliv info o autě. Citovat
Pepíík Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Tak jsem napsal na pár inzerátů,ohledně převodovky na HDI 66kw,nabízené ceny od 2000-5000 Kč. Ted\' jen jak poznat jestli to taky nebude vysypaný,napadá mně vzít vnitřní klouby poloos,nasadit a vyzkoušet jestli uvnitř \"nevakluje\":myslim Citovat
subin Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L PŘEVODOVÝ POMĚR CP 19 X 77 SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 18 STYL KOLA PLECHOVÝ RÁFEK SPOJKA HYDRAULICKÁ SPOJKA BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 195X65X15 H KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 6 PALCŮ KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU TYP PŘEVODOVKY MAN PŘEV BE4R tohle by mělo být o tvé převodovce Citovat
Pepíík Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: subin PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L PŘEVODOVÝ POMĚR CP 19 X 77 SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 18 STYL KOLA PLECHOVÝ RÁFEK SPOJKA HYDRAULICKÁ SPOJKA BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 195X65X15 H KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 6 PALCŮ KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU TYP PŘEVODOVKY MAN PŘEV BE4R tohle by mělo být o tvé převodovce Díky moc:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.