Guest servisman Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 jj co kdyby náhodou že ?? raději něco navíc než platit Citovat
permonik7 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 honza406: To každopádně. Vytištění jedné stránky mě nepoloží a nebudu se muset s nikým hádat:) Citovat
AnotherOne Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ako chceš vytlačit oranžovú lekárničku? Citovat
vix Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 když oranžovou barvou, tak ekologickou ! Ten papír zanechá děsnej \"carbon footprint\" Burseeka na vás ! Citovat
AnotherOne Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Tak v Čechách sa nechali inšpirovať a karta prvej pomoci ich čaká tiež vraj od septembra. Už pripravujú vyhlášku. Takže odpadá dilema či kupovať alebo nie Citovat
Guest servisman Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 nevím tvořit něco, ale čeká mne STK na konci roku tak stejně budu kupovat new lékarničku Citovat
Mildík Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Já teda nevim, jak na slovensku, ale u nás v autoškole jsme kurz první pomoci měli, a navíc ještě na základní škole. Tenkrát, když já chodil do školy, tak mám pocit, že výuka byla stejná i na slovensku. Jen škoda, že to není třeba třístránkový, aby zranění při nehodě netrpěli při tom mém čtení. Je vidět, že i na slovači zákonodárci něco \"rozumného\" opravdu dělají. Sem se lek, že je to jen u nás. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.