Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Michaela
Odesláno

Byla jsem se kouknout v tom Mělníku na srázek a celkem mě mrzelo že coupatek tam bylo jen 5. Tak příště by se nás mohlo sejít víc. Už tady jsou zase dvě nové tak příště se musíme sejít všichni. :super

Odesláno

Takze neprijemne skripani vyreseno! Budu asi vypadat jako pitomec, ale pote co jsem \"prohopsal\" hodinu na sedacce ve snaze nasimulovat neprijemne skripani sedacky jsem to vzdal. Nic se neprojevilo, dela to pouze za jizdy. Ve finale jsem zjistil, ze vubec neskripe sedacka, ale bezpecnostni pas. Timto dekuji MaPivovi za nakopnuti spravnym smerem. Netre se drzak pasu o sedacku, ale zacvaknuta spona pasu v pouzdre (v domecku). Pri prejezdu nerovnosti je diky zhoupnuti v sedacce iluze vrzajici sedacky dokonala. Jeste ze jsem ji nerozebral :) . Bohuzel vsak nepomohlo promazani, musel jsem nalepit kousek pasky na konec spony aby netrel kov o kov. Ted uz je v auticku konecne klid.

Odesláno

Chválím. :potlesk Pěkné coupé. S tím skřípáním to mám podobné a taky to dělá spona pásu a ještě jsem zjistil, že i pedály.

P.S. Je fakt, že frantíci to lepili jak se dalo. Koukám, že už máš multiplex, ale přední nárazník ještě starej model. :myslim Čekal bych už nárazník jakej si dal na coupé @re (viz. foto).

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Chválím. :potlesk Pěkné coupé. S tím skřípáním to mám podobné a taky to dělá spona pásu a ještě jsem zjistil, že i pedály.

P.S. Je fakt, že frantíci to lepili jak se dalo. Koukám, že už máš multiplex, ale přední nárazník ještě starej model. :myslim Čekal bych už nárazník jakej si dal na coupé @re (viz. foto).

Je to koupeno nekdy v unoru 2002 a vyrobeno konec 2001. Jinak pedaly mi take skripaly ale uz jsem je promazal. Jen me prekvapilo jak jsou ty zavesy pedalu vysoko, neda se tam moc dostat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chtel jsem se zeptat, jakym zpusobem se da nastavit automaticke sklapeni zrcatek pri zamceni a co presne si mohu predstavit pod pojmem \"super zamykani\". Diky moc za odpoved.

Odesláno
Původně zaslal: CNA

Chtel jsem se zeptat, jakym zpusobem se da nastavit automaticke sklapeni zrcatek pri zamceni a co presne si mohu predstavit pod pojmem \"super zamykani\". Diky moc za odpoved.

No u tohoto auta musíš sklopit zrcátka vždy přecvaknutím ovladače. Přes dálku to nefunguje.

Superzamykání zamkne i kliky zevnitř, takže nejde otevřít auto ani po rozbití okénka a případně ja spřaženo s el. oknama tak,že po zamčení otevřená okna dovře.

Odesláno

To, že se zrcátka nedaj nastavit na automatické sklápění při vypnutí motoru, nebo při použití superzamykání mě docela štve. Myslím, že ten knoflík na dveřích mi brzo zůstane v ruce. A taky je nedotažený, že se při použití superzamykání nezavře i šíbr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...