MirasCC Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Gratulace! Těším se, že na příštím srazu bude řada kupátek zase o kousek delší Zleva: @re, Vector, Dave_k, Michaela, MirasCC Citovat
kupák Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Kurňa, když vidím tuhle fotečku, tak mě pekelně mrzí, že teď nemám na žádné akce čas. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 No do pr****!!!!! Fotka luxusni..... Uz abych taky nejaky splasil a mohl byt velde techle nadher .... Gratuluju a hlasite zavidim :D:D Citovat
Guest Michaela Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Byla jsem se kouknout v tom Mělníku na srázek a celkem mě mrzelo že coupatek tam bylo jen 5. Tak příště by se nás mohlo sejít víc. Už tady jsou zase dvě nové tak příště se musíme sejít všichni. Citovat
MirasCC Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 No jo, Míšo, to je potřeba jít příkladem a jezdit na srazy, třeba se to časem rozroste Co zítra, kdo se ukáže na Džbáně? Citovat
kupák Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Roním krokodýlí slzy, zítra jsem celý den v Benešově, ale kolem 18:00 už musím být v Pardubicích, takže zase nemůžu. :( Citovat
CNA Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Takze neprijemne skripani vyreseno! Budu asi vypadat jako pitomec, ale pote co jsem \"prohopsal\" hodinu na sedacce ve snaze nasimulovat neprijemne skripani sedacky jsem to vzdal. Nic se neprojevilo, dela to pouze za jizdy. Ve finale jsem zjistil, ze vubec neskripe sedacka, ale bezpecnostni pas. Timto dekuji MaPivovi za nakopnuti spravnym smerem. Netre se drzak pasu o sedacku, ale zacvaknuta spona pasu v pouzdre (v domecku). Pri prejezdu nerovnosti je diky zhoupnuti v sedacce iluze vrzajici sedacky dokonala. Jeste ze jsem ji nerozebral . Bohuzel vsak nepomohlo promazani, musel jsem nalepit kousek pasky na konec spony aby netrel kov o kov. Ted uz je v auticku konecne klid. Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Chválím. Pěkné coupé. S tím skřípáním to mám podobné a taky to dělá spona pásu a ještě jsem zjistil, že i pedály. P.S. Je fakt, že frantíci to lepili jak se dalo. Koukám, že už máš multiplex, ale přední nárazník ještě starej model. Čekal bych už nárazník jakej si dal na coupé @re (viz. foto). Citovat
CNA Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Dave_kChválím. Pěkné coupé. S tím skřípáním to mám podobné a taky to dělá spona pásu a ještě jsem zjistil, že i pedály. P.S. Je fakt, že frantíci to lepili jak se dalo. Koukám, že už máš multiplex, ale přední nárazník ještě starej model. Čekal bych už nárazník jakej si dal na coupé @re (viz. foto). Je to koupeno nekdy v unoru 2002 a vyrobeno konec 2001. Jinak pedaly mi take skripaly ale uz jsem je promazal. Jen me prekvapilo jak jsou ty zavesy pedalu vysoko, neda se tam moc dostat. Citovat
CNA Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 Chtel jsem se zeptat, jakym zpusobem se da nastavit automaticke sklapeni zrcatek pri zamceni a co presne si mohu predstavit pod pojmem \"super zamykani\". Diky moc za odpoved. Citovat
Dave_k Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: CNA Chtel jsem se zeptat, jakym zpusobem se da nastavit automaticke sklapeni zrcatek pri zamceni a co presne si mohu predstavit pod pojmem \"super zamykani\". Diky moc za odpoved. No u tohoto auta musíš sklopit zrcátka vždy přecvaknutím ovladače. Přes dálku to nefunguje. Superzamykání zamkne i kliky zevnitř, takže nejde otevřít auto ani po rozbití okénka a případně ja spřaženo s el. oknama tak,že po zamčení otevřená okna dovře. Citovat
kupák Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 To, že se zrcátka nedaj nastavit na automatické sklápění při vypnutí motoru, nebo při použití superzamykání mě docela štve. Myslím, že ten knoflík na dveřích mi brzo zůstane v ruce. A taky je nedotažený, že se při použití superzamykání nezavře i šíbr. Citovat
CNA Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Diky moc za vysvetleni. Myslel jsem prave, ze jde nejak nastavit automaticke sklapeni zrcatek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.