george Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Zdravím všechny, dnes jsem byl na diagnostice kvůli rozsvícené kontrolce \"check motor\" při této příležitosti, jsme se nějak dostali ke zevrubné kontrole vstřikování a diagnostika ukázala větší korekci vstřikování na vstřikovači prvního válce. Bylo mi řečeno že takhle se projevuje vadná řemenice, neb tento válec je na straně řemenice a tudíž musí víc korigovat. Upřímně moc se mi to nezdá, tak bych se Vás chtěl optat na názor, případně jestli se dá poznat že je řemenice vadná i jiným způsobem...třeba klepání, divným zvukem... Dík moc za odpovědi Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 ta řemenice žene pomocné pohony--altík,servočerpadlo,klimu--nechápu souvislost se vstřikováním... jinak ta řemenice je ze dvou kusů,spojených gumou--ta guma se někdy ,,odlepí\'\' z jednoho kusu a řemenice začne prokluzovat--protáčet se vzájemně...různě klepe,vibruje atd. Udělej na ní fixem čárky vůči těm dvěma dílům a projeď se autem--uvidíš pak,zda se ty dva kusy protočily... Citovat
george Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 No právě taky moc nevím ty souvislosti, přišlo mi to jako by chtěl říct že na té straně je to víc namáhaný.... právě mi to přijde jako nesmysl. Ale nějak jsem slyšel že ty řemenice u HDi odcházejí tak mě trochu rozhodil. Jen pro jistotu, jde o řemenici na obrázku č.73? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 ano, je to ta řemenice č. 73 --drážkový řemen ten obr. vlevo jsou rozvody--ozubený řemen jinak je pravda,že ty řemenice odcházejí, ale vyrábějí se i plné řemenice (celokovové) a kdo je namontoval,nemá problémy... Citovat
RichVa Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: george ........ Vás chtěl optat na názor, případně jestli se dá poznat že je řemenice vadná i jiným způsobem...třeba klepání, divným zvukem... Dík moc za odpovědi Mno s problémy kolem plochého řemenu bych si moc nezahrával. Pokud se ta řemenice nezdá, vyměň ji. Potrhanej drážkovej řemen dokáže udělat pěknou paseku. Viz. můj problémek [upravil dne 1.5.09 RichVa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.