Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, dnes jsem byl na diagnostice kvůli rozsvícené kontrolce \"check motor\" při této příležitosti, jsme se nějak dostali ke zevrubné kontrole vstřikování a diagnostika ukázala větší korekci vstřikování na vstřikovači prvního válce. Bylo mi řečeno že takhle se projevuje vadná řemenice, neb tento válec je na straně řemenice a tudíž musí víc korigovat. Upřímně moc se mi to nezdá, tak bych se Vás chtěl optat na názor, případně jestli se dá poznat že je řemenice vadná i jiným způsobem...třeba klepání, divným zvukem...

Dík moc za odpovědi

Odesláno

ta řemenice žene pomocné pohony--altík,servočerpadlo,klimu--nechápu souvislost se vstřikováním...

jinak ta řemenice je ze dvou kusů,spojených gumou--ta guma se někdy ,,odlepí\'\' z jednoho kusu a řemenice začne prokluzovat--protáčet se vzájemně...různě klepe,vibruje atd. Udělej na ní fixem čárky vůči těm dvěma dílům a projeď se autem--uvidíš pak,zda se ty dva kusy protočily...

Odesláno

No právě taky moc nevím ty souvislosti, přišlo mi to jako by chtěl říct že na té straně je to víc namáhaný.... právě mi to přijde jako nesmysl. Ale nějak jsem slyšel že ty řemenice u HDi odcházejí tak mě trochu rozhodil.

Jen pro jistotu, jde o řemenici na obrázku č.73?

post-0-14109606566238_thumb.jpg

Odesláno

ano, je to ta řemenice č. 73 --drážkový řemen

ten obr. vlevo jsou rozvody--ozubený řemen

jinak je pravda,že ty řemenice odcházejí, ale vyrábějí se i plné řemenice (celokovové) a kdo je namontoval,nemá problémy...

Odesláno
Původně zaslal: george

........ Vás chtěl optat na názor, případně jestli se dá poznat že je řemenice vadná i jiným způsobem...třeba klepání, divným zvukem...

Dík moc za odpovědi

Mno s problémy kolem plochého řemenu bych si moc nezahrával. Pokud se ta řemenice nezdá, vyměň ji. Potrhanej drážkovej řemen dokáže udělat pěknou paseku.

Viz. můj problémek

[upravil dne 1.5.09 RichVa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...