Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, tak sem byl naplnit klimu plynem, a chladi, ale unika, musim se dostat k chladici klimatizace, resp. k hacici a spojkam u toho chladice. Koukal jsem na to a taky na Petr605 web na peugeot605.kvalitne.cz a krom toho, ze budu muset sundat predek (naraznik, svetla) tak jak to tak vypada, ze chladice drzi jakysi velky plastovy vylisek pres cely predek, nesundavali ste to nekdo ? bude s tim asi drbacka se k tomu chladici dostat mam pocit :( Poradte, diky moc.

Odesláno

Sundaval jsem chladice na 3.0 motoru, Ty mas diesela, takze tam je navic intercooler, ale melo by to byt jinak stejne. Bez velkeho montovani je nejlepsi ten chladic vytahnout tak, za naraznik i svetla nechas kde jsou, odpojis hadice k vodnimu i vzduchovemu chladici a vytahnes je skrz motorovy prostor a pak se dostanes k chladici klimy. Ty chladice jsou v podstate uchycene v tom celem čele, ktereho soucasti jsou ty vetraky. Zepredu se k tem chladicum nedostanes, neni to rozmontovatelne. Anebo jak jsi psal, sundat svetla, naraznik a cele to celo i s chladici, je to cca tusim 6 sroubu, nad levym a pravym svetlem po dvou, a pak vespod dva. Ale to je myslim narocnejsi, musi se pak asi odpojit kable k ventilatorum.. Snad Ti to pomuze. Hodne stesti. :papa

Odesláno

Uz to mam..sundal sem svetla a naraznik, a pak ten plastovy prolis, na cem drzi ventilatory a co prikryva seshora chladice...vodu se mi vypoustet teda nechtelo :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Slava... chladic jsem byl zavarit, mala prasklinka, vsecko namontoval...a dneska sem to vecer byl naplnit plynem. No chladi to teda jako prase, ale ten servisak rikal, ze to chladi jako malokde...kdovi jak dlouho to vydrzi :) za minutku sem mel zamlzene vsecka okna :) ono venku bylo taky 15 stupnu :) v aute kosa jak svina...uz se tesim jak to otestuju v poradnem vedru...jedno je ali jiste...kdyz sepne kompresor, jde to citit jak auto lehoucce zpomali...nezda se to, ale svuj vykon si to vezme, a i na tak velkem aute se silnym motrem jde citit jako by to auto neco tahlo zpatky kdyz sepne klima..musi se hold vic slapnout na plyn...to zase bude spotreba :)))

Odesláno
Napsán autorem rimmer

...nezda se to, ale svuj vykon si to vezme, a i na tak velkem aute se silnym motrem jde citit jako by to auto neco tahlo zpatky kdyz sepne klima..musi se hold vic slapnout na plyn...to zase bude spotreba :)))

Patří Ti to!!!:D:D:D:D:D

Nééé, to já jenom závidím.

Odesláno

2rimmer:To se ti to machruje, když máš opraváře za humny. Když jsem měl děravý chladič na 405 tak jsem za nim byl a nechtělo se mi ho vymontovávat, tak jsem si ho zaletoval sám a byl a je super.:D;):cool::papa

[Editován dne 16/7/04 lexa]

Odesláno

No abych to uved na pravou miru, tak jestli myslis p. Klapce a syn, tak tezce SUXXXXX. Je to kokot, aspon ten mladej, a tezkej lhar....

Chladic jsem vymontoval, donesl tam a predpokladal jsem ze dira je tam a tam...tak jsem mu to rekl. Jak to videl zacal jsem vymlouvat, ze to je cele zhnite, a ze to asi nepude, ale po prekecavani mi teda rekl ze to zkusi. Mezitim jsem byl dva tydny pryc. Pak jsem ho musel urgovat a za dalsi tyden jsem tam byl, a za prej to strcil do vody a je dira jak sem rikal, a ze to nejde, ze je to zbytecne, ze je total kaput. No nechtelo se mi verit...plyn utekl az za 4 dny...takze jaka dira a kaput...howno. Zasel sem za jednim starym dedou v porube, v trebovicich..je to odbocka z hlavni tramvakove co vede od krizovatky u koruny az do martinova..tak odbocka na trebovice..tzv. zkratka k tescu. Hned od te hlavni asi cca 100 m ma na garazi napsanovo velkym opravy autochadicu. Dela vsecko co je hlinik. Za 3 dny to mel hotove, dira byla NAPROSTO jinde, hned u sroubeni to bylo naprasknute. Opravil to, zavaril, pri prebirani mi to natlakoval pod vodou, at vidim ze je to ok, vzal si 500,- ze prej to bylo narocne, byla tam totiz uchyt chladice, takze ho musel odrezat a pak znova pridelat. jinak by to prej bylo za 400 max. :) Cili z toho plyne, ze Klapec se na to UPLNE vysral, do oci mi tvrdil neco jineho, naprostou habaduru. Je to kokot jako prase, a jestli me nedonuti tam nikdo jit, uz tam vzivote nevlezu, ani se neobtezoval to strcit do vody, aby zjistil kde je v chladici dira.... FUJ FUJ FUJ...

Odesláno
:o Asi to je ten, co jsem tam byl je to kousek za Hlučínem asi druhý domek při vjezdu do vesnice vpravo. Jméno nevím. Ale chladíče prý nejsou hliníkové, ale měděné a letované cínem. Aspoň ten na 405 byl protože bych ho jinak nezaletoval. Hliník se bez speciální svařečky vařit nedá.;):papa
Odesláno

ja se bavim ale o chladici klimatizace, a ty o chladici body, navic kazdy to muze mit jinak, proste to neres, zavarit hlinik tak to musis mit na to uz svarecku na hlinik, a med se bud cinuje, ale spise zavari mosazi nebo tak...jak co jak kde, to je fuk...me slo o princip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...