Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , mám problém so svojou 406kou old model sedan. Nesvietia mi stropné svetlá keď otvorím vodičove dvere. Pri ostatných je to OK len pri vodičových to nefunguje. Dverový spínač je pri tom v poriadku. Taktiež mi nesvieti svetlo v kufri. Vedel by mi niekto poradiť ?

Odesláno

Špatné snímače polohy. V kufru je dobrá žárovka? Ale už se to tu kdysi řešilo, tak pohledej:D Já sám přesně nevím Anebo to je přerušený vodič nebo taky drát ve dveřích u vodiča nebo u pantů dveří

[upravil dne 29.4.2009 kobr]

Odesláno

Tak se podívej na dráty. Není někde přerušený? Prostě na přívodu k žárovce a proti zemi (kostře) musí být napětí 12V, tak jej změř. No a pak postupuj ke spínači a zase za spínačem změř.

Odesláno

To po mně chceš moc. Běž po drátu od světla kufru. Byl jsem na STK a podle technika mám auto jako nové, tím chci říci, že zatím nevím, kde co je a doufám, že nebudu potřebovat vědět

[upravil dne 29.4.2009 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: R1kimi

Ok zmeriam to a ešte jedna otázka... kde sa nachádza spínač batožinového osvetlenia ?

Old model - ked otvoríš kufor, tak odskrutkuj kryt zámku kufra a nad zámkou je to biely podlhovastý \"čud\" z ktorého idú dva drôty.

Odesláno

u tech ridicovych dveri je usmeronovaci dioda, je schovana v cernem pouzdre pod plastem na ktery se opira noha vedle spojky, je to tam zabalene do kabeloveho svazku, takze je treba trochu hledat. Dioda bude asi spalena, tak bud ji vyhodit uplne a spojit draty naprimo, nebo dat nejakou jinou usmernovaci, napr 1N4007

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...