Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bry den.Mam problem s 309 gl-karburator,automaticky sitic,lambda.Na sitic mi auto chcipne a mysli,ze se i uleje,protoze da nekdy dost prace ho znovu natocit.Ne vzdy,ale v poradku to stejne neni.Take na sitic nevyjedu zadnej vetsi kopec,proste auto chcipne.Bez sitice jede bezvadne akorat pri popojizdeni na dvojku mirne cuka.Auto bylo asi ctyrikrat v servisu Peugeot kde nevyresili nic,nebo se jim nechtelo.Sitic dali tedy novej,ale je to porad stejny.Taky nakonec odpojili ridici jednotku,ale porad nic.Nakonec jeste rekli,ze je to stylem jizdy,ale to by u nas v rodine asi neumel jezdit nikdo.Dva lidi mi tvrdili,ze jede na tri valce,ale divny je,ze by tak jelo jenom na sitic!!??Ptam se tedy jestli to nekdo někdy resil a jak si s tim poradil.Díky ze názory a rady.

Odesláno

Nevim co je monopoint.V servisu tomu rikali ridici jednotka.Ma tricestny rizeny katalyzator-lambda.Je to nejakej model co se vyrabel pouze do Svicarska.

Odesláno

Takze opisu technicak.Peugeot 309GL 1.6 VF310ABA2,typ motoru LCT8T tricestny rizeny kat.,vykon 76/6250,zdvihovy objem valcu 1579,palivo BA95,rok vyroby 1991,prevodovka manual,dovoz Svycarsko.Tot asi vse.

Odesláno

Taky jsem měl takového hybrida. Karburátor Solex a přitom měl lambdu i katalyzátor. Rok výroby 1989. Vyráběly se v přechodou dobu mezi karburátory a řídícími jednotkami (ECU) a nebo také modely do zemí, kde se požadovala přísnější norma výfukových emisí (příklad Švýcarsko a modely Peugeot Green).

Ten hybrid má jak karburátor, tak vlastní zjednodušenou elektronickou řídící jednotku, která hlídá a upravuje pouze ty emise.

Ale já měl sytič automatickej, bimetal.

[Editován dne 15/6/04 mArda]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se mi na to podival kamarad a zavadu asi objevil.Je to nejaka hridelka,ktera otvira spodni klapku v karburatoru.Ta hridelka se zadira a klapka zustava otevrena i kdyz nema,ne vzdy,ale dost casto.Motor se pak proste uleje.V pripade,ze vypne sytic si s tim uz motor nejak poradi,protoze tam jde zas o neco mene benzinu.Ted akorat musi sehnat futro ve kterym ta hridelka beha a i tu hridelku.Prozati ji trochu pribrousil a je to trochu lepsi.Taky mi to pekne zralo,cca 11l (dva lidi ve voze),ted to zere cca 9,5l (pet lidi ve voze).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...