milano Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Bry den.Mam problem s 309 gl-karburator,automaticky sitic,lambda.Na sitic mi auto chcipne a mysli,ze se i uleje,protoze da nekdy dost prace ho znovu natocit.Ne vzdy,ale v poradku to stejne neni.Take na sitic nevyjedu zadnej vetsi kopec,proste auto chcipne.Bez sitice jede bezvadne akorat pri popojizdeni na dvojku mirne cuka.Auto bylo asi ctyrikrat v servisu Peugeot kde nevyresili nic,nebo se jim nechtelo.Sitic dali tedy novej,ale je to porad stejny.Taky nakonec odpojili ridici jednotku,ale porad nic.Nakonec jeste rekli,ze je to stylem jizdy,ale to by u nas v rodine asi neumel jezdit nikdo.Dva lidi mi tvrdili,ze jede na tri valce,ale divny je,ze by tak jelo jenom na sitic!!??Ptam se tedy jestli to nekdo někdy resil a jak si s tim poradil.Díky ze názory a rady. Citovat
Lucky Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Pozn. jen tak naokraj - jak je mozny, ze auto s karbecem ma ridici jednotku? Nebude to spis monopoint? Citovat
milano Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 Nevim co je monopoint.V servisu tomu rikali ridici jednotka.Ma tricestny rizeny katalyzator-lambda.Je to nejakej model co se vyrabel pouze do Svicarska. Citovat
Jardaned Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Karburátor , řídící jednotka - to je nějaký divný.Můžeš blíž specifikovat,jaký že to auto máš? Rok výroby,obsah motoru,nebo nejlepší by byl VIN. Citovat
Jardaned Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Karburátor , řídící jednotka - to je nějaký divný.Můžeš blíž specifikovat,jaký že to auto máš? Rok výroby,obsah motoru,nebo nejlepší by byl VIN. Citovat
milano Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Takze opisu technicak.Peugeot 309GL 1.6 VF310ABA2,typ motoru LCT8T tricestny rizeny kat.,vykon 76/6250,zdvihovy objem valcu 1579,palivo BA95,rok vyroby 1991,prevodovka manual,dovoz Svycarsko.Tot asi vse. Citovat
mArda Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Taky jsem měl takového hybrida. Karburátor Solex a přitom měl lambdu i katalyzátor. Rok výroby 1989. Vyráběly se v přechodou dobu mezi karburátory a řídícími jednotkami (ECU) a nebo také modely do zemí, kde se požadovala přísnější norma výfukových emisí (příklad Švýcarsko a modely Peugeot Green). Ten hybrid má jak karburátor, tak vlastní zjednodušenou elektronickou řídící jednotku, která hlídá a upravuje pouze ty emise. Ale já měl sytič automatickej, bimetal. [Editován dne 15/6/04 mArda] Citovat
milano Odesláno 6. červenec 2004 Autor Odesláno 6. červenec 2004 Tak se mi na to podival kamarad a zavadu asi objevil.Je to nejaka hridelka,ktera otvira spodni klapku v karburatoru.Ta hridelka se zadira a klapka zustava otevrena i kdyz nema,ne vzdy,ale dost casto.Motor se pak proste uleje.V pripade,ze vypne sytic si s tim uz motor nejak poradi,protoze tam jde zas o neco mene benzinu.Ted akorat musi sehnat futro ve kterym ta hridelka beha a i tu hridelku.Prozati ji trochu pribrousil a je to trochu lepsi.Taky mi to pekne zralo,cca 11l (dva lidi ve voze),ted to zere cca 9,5l (pet lidi ve voze). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.