strangers Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Měl bych tu jeden takový dotaz ba i problém . Našel jsem si tu toto zapojení a šel ho zkusit na mou P205 . Ale zjistil jsem že je to trochu jiné nežli jako na té 405 http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=55 Zajímalo by mě zda-li si to někdo udělal na P205 GTI a zda-li by nebyl ochoten jsem dát zapojení nebo mi ho poslat na email . Všem moc dík Citovat
Lucky Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 je to uplne dost hodne naprosto podobny. Zkousej Mimochodem: pekna maska kde se da sehnat? Citovat
strangers Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 Já si ji udělal sám tu masku starý znak jsem opatrně vyříznul a pak si koupil znak mám dojem že z berlinga nebo ze 106 a zasadil ho tam a pk vykytoval přestříkal zbytek a bylo to , práce zhruba na 2-3 dny. Citovat
Lucky Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 ty voe!!! z Berlinga ---- to me nenapadlo Jeste ze mas na tom Peugeotu 205 znak z Citroena Berlingo A jak jsi z tama dostal ty horni a dolni zebra? Normalne urizl? Ja nad tim prave nejak premejslim a vymejslim a nejak mi to na tech okrajich nechce \"drzet\" kdyz to odrezu Citovat
Petr605 Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Pane komisari, zmensil by jste si ikonku? Diky za vsechny.:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.