maiwi Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Omlouvám se za založení nového vlákna. Ale chtěl bych se zeptat automatické rozsvěcování světel při nastartování. Když dám páčku u volantu na polohu AUTO světla se sice automaticky rozsvěcují při nastartování, ale jen v noci když je tma. Ale chtěl bych se zeptat jestli jde nějak nastavit, aby se světla automaticky rozsvěcovály i přes dne po nastartování. Kvůli dennímu svícení. Citovat
maiwi Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 To jako mi to jen napojí a nahrají ??? aby mi to když dám auto sepínalo světla vždy a ne jen v noci ??? Citovat
homat Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: maiwi To jako mi to jen napojí a nahrají ??? aby mi to když dám auto sepínalo světla vždy a ne jen v noci ??? Automatický režim je řízený snimačem světelné intenzity, proto se rozsvicí jen v noci. Lze navolit funkci denních světel, kdy po nastartování budou zapnuty potkávací světla. Pokud je vozidlo vybaveno snímačem světelné intenzity, nebude svítit přístrojová deska a nepůjdou například zapnout mlhovky (ve dne) pro aktivaci uvedencýh funkcí se musí zvolit manuální rozsvícení potkávacích světel nebo počkat na tmu Citovat
maiwi Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Chápu-li to dobře tak prostě musím manuálně zapnout světla ... no jenže se mi občas stane, že zapomenu to je ten problém no ... Citovat
plaz Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 ne muzes to mit jako ja pridas svetla pro deni sviceni a mas vystarani jakmile nastartujes deni se zapnou a kdyz se seseri tak samo prepne na normal sviceni a je hotovo Citovat
buga Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 jj, tak ja mam taktiez aktivovane denne sviceni poloha packy este mam na AUTO, cize cez den svitii, cez noc potom sa k tomu pridaju staticke stranove svetlomety do zakruty, kdyz svetelny senzor zisti ze se stmiva a pak kdyz je hmla mozem aj hmlovky pouzit a kdyz vypnem motor tak mam nastavene follow me home, sviceni na 15 sekund a pak se vypne samo [upravil dne 29.4.2009 buga] Citovat
maiwi Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Tak dnes jsem byl v Peugeotu. A změní mi to na diagnostice za 1000Kč, abych v režimu AUTO svítil i přes den Citovat
antal Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 maiwi:to nechápem,ved tam si možeš nastavit sám ak to už nemáš že ak to maš v polohe vypnuté tak ked to naštartuješ tak sa ti svetla automatický rozsvietia. Citovat
maiwi Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 antal: Nene právě když mám páčku danou do AUTO, tak světla se pří nastartování přes den nerozsvítí. Tobě jo ??? Mě jen v noci. A v palubním počítači jsem jen nastavil vypnutí po 15 sekundách od zhasnutí motoru Citovat
buga Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: antal maiwi:to nechápem,ved tam si možeš nastavit sám ak to už nemáš že ak to maš v polohe vypnuté tak ked to naštartuješ tak sa ti svetla automatický rozsvietia. moc tuto uvahu nechapem ked mam v polohe vypnute? na 0, tak ked nastartujem tak sa rozsvetia svetla?? tak to by taktiez rad vedel, kde sa to da deaktivovat denne svietenie, pretoze aj podla mna sa to robi cez diagnostiku, AUTO pracuje spolu len so svetelnym cidlom, ked intenzita svetla klesne tak sa zapnu svetla.. Citovat
raydowe Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: buga jj, tak ja mam taktiez aktivovane denne sviceni poloha packy este mam na AUTO, cize cez den svitii, cez noc potom sa k tomu pridaju staticke stranove svetlomety do zakruty, kdyz svetelny senzor zisti ze se stmiva a pak kdyz je hmla mozem aj hmlovky pouzit a kdyz vypnem motor tak mam nastavene follow me home, sviceni na 15 sekund a pak se vypne samo [upravil dne 29.4.2009 buga] kukam, ze 207 vo vyssych vybavach je dost napeckovana kadejakou ficurkov.) si spominam ze top vybava v case mojho kupovania auta stala cez 800 tisic. k tomu svietniu. Je to cez diagnostiku. Pri preberani auta mi bolo zdelene, ze ked chcem aby sa to nezasviecovalo(cez den) mam sa zastavit a to vypnu. Je to v rezime Auto. Ale je to super vec, vobec to neriesim. problem je potom ked presadnem do ineho auta, ked nie som zvyknuty svetla zapipnat. Citovat
Boso Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 ja tak isto od kedy sme auto prebrali svetla su v polohe nula a po otoceni kluca sa automaticky zaznu, po vypnuti motora zhasnu. V tejto polohe nejdu zapnut hmlovky. Citovat
antal Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Presne tak ako píše Boso.V polohe nula(čiže vypnuté),ked naštartuješ tak sa ti automaticky rozsvietia svetla(stredový panel nesvieti)a ked motor vypneš tak zhasnu.Da sa to normalne nastavit v PP,myslím že je to aj napísané v príručke.Je mi trocha divné že to nikomu v peugeote ani len nenaznačia(ale prachy robia svoje).Takže nevyhadzovat zbytočne prachy ale prečitat si príručku,poprípade to sem napíšem ako sa k tomu dostat v PP. Citovat
buga Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 no tak napis kde sa to da nastavit, lebo ja to v prirucke nevidim nikde a mne pri nastaveni 0 dennych svetiel svieti aj palubovka tak mi to pripada... Citovat
Boso Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 svieti aj palubka, da sa nastavit odlisna intenzita osvetlenia palubky na spinac v polohe nula a v polohe zapnutych svetiel, treba mrknut ci to nemas iba stlmene.. [upravil dne 4/5/09 Boso] Citovat
antal Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Mne budíky tiež svietia vždy ale pri polohe nula(vypnuté) nesvieti stredový panel(radio,klima). Citovat
maiwi Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Tak nevím, ale mě ani po přečtení příručky denní svícení nefunguje. Koukal jsem hlavně na stranu 80 v uživatelské příručce. Myslím, že v mém autě není aktivované denní svícení. Citovat
berki Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Mne včera aktivovali denné svietenie v servise, v polohe 0 sa po naštartovaní zapnú svetla a svietia aj budíky, stredový panel nesvieti. Dá sa niekde nastavit aby nesvietili ani budíky? Citovat
buga Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 no tak dnes som si naschval kukol ako to je so svietenim najprv na objasnenie: ja mam AUTO aj svetla, cize 4 polohy na packe 0 AUTO parkovacie a stretavacie ked to mam v polohe 0, tak kedze mam aj ja cez diagnostiku aktivovane denne svietenie, tak svieti mi pristrojovka, display, radio nesvieti a na automatickej klime nesvietia tlacitka, svieti na klime akurat len display, potom svietia tlacitka na ovladanie okien dalej na ovladanie vysky prednych svetiel a nesvieti okolo napajania na 12V ked mam AUTO, tak svieti vsetko cez den (sa mi zda), akurat su deaktivovane svetla do zakruty a predne hmlovky (asi aj zadne, urcite) mala by tu byt este situacia ze ked si zapnem automaticke stieranie, tak by sa mali dat zapnut za dazda (kedze berem situacia ze stieranie je vtedy ked prsi) mali by sa dat zapnut hmlovky udajne, to som zas vycital z knizky.... no zatial tolko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.