Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem ohledně těch silentbloků zavolal do Peugeota na Mělník, zda nemají náhodou Jarní prohlídku Peugeot, že by je okoukli.

Prý mají, zkoumá se nějakejch 15 bodů na autě, jako stěrače, podvozek, apod... a za 99kč, což je docela příjemná cena.

Tak až pojedete všecí na ten sraz na Mělník, tak se tam můžete zastavit, kucí v servisu budou jistě rádi :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

Nechi byt nevdecny, ale za 99 si karu prohlidnu sam :)

Né každý se v tom rád ňoupá a věřím, že i sebe lepšímu servismanovi tady ulevý nějaká prohlídka od někoho, kdo je tím pověřen, i když netvrdím, že oni se v tom ňoupat budou nějak lépe. Ještě když ten někdo, kdo se v tom nerad ňoupá pojede na sraz, má dvě mouchy jednou ranou. A myslím, že co se týče ceny náhr. dílů Peugeot je 99kč p.r.d.

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Když už jsi nakousl ten Mělník, tak jsem koukal že mají i 20% na vybrané ND a příslušenství... ;)

No vidíš, tak se Ti můžou juknout i na něco, co se Ti nezdá a ještě dostaneš slevu 20%.

Myslím, že se tam s nimi dá rozumně domluvit.

Odesláno

Né každý se v tom rád ňoupá a věřím, že i sebe lepšímu servismanovi tady ulevý nějaká prohlídka od někoho, kdo je tím pověřen, i když netvrdím, že oni se v tom ňoupat budou nějak lépe. Ještě když ten někdo, kdo se v tom nerad ňoupá pojede na sraz, má dvě mouchy jednou ranou. A myslím, že co se týče ceny náhr. dílů Peugeot je 99kč p.r.d.

No prave, vloni delali kontroly taky. Kontrolovali mimo jine - ostrikovace skel, ktere mi nefungovaly - prosel jsem. Kontrolovali sterace, ktere jsem mel na jedne strane roztrhane - prosel jsem. Kontrolovali funkce svetel, na prave strane mi chybel serizovaci motor, a mel jsem bilou zarovku v blinkru - prosel jsem. Akorat mi doplnili vodu do ostrikovace, ktery jsem ani nemohl pouzit za 15kc. Tak jsem si udelal obrazek. Netvrdim ze vsechny servisy pracuji takto ,,kvalitne,, muj pripad to ale byl.

Odesláno

Peugeot, jako takový má své normy servisu. Ovšem je na každém servise zvlášt, zda si udělá různé prohlídky, za jaké ceny, jaké slevy apod... Je to na každém vedoucím toho daného servisu, jak si co stanoví.

Když potom řekne klukům v servise, aby se s těma prohlídkama tolik nezatěžovali, tak je to o něčem jiném.

Vždycky je to na vedení, jak se zachová k zákazníkovi. Já s nimi mám dobré zkušenosti.

Tuhle mi chyběl jeden takovej bílej cvoček, co se dává na tapecírung dveří, kuci mi ho dali zdarma, jinde by se s tím třeba fakturovali jako trotlové, že i ta cena vytištěného papíru a barvy z tiskárny stojej víc.

Odesláno

Většinou byli tyhle prohlídky na objednání. Nevím, jak nyní, ale většinou to moc lidi nepotěšilo. Viz hledání a minulý rok...

Zjistěj aspoň jestli nemáš sjetý kotouče? To že nemáš kapalinu v ostřikovačích zjistí i slepec.

Aneb:

\"Ty ostřikovače a stěrače to přece nemusejí hlásit, to vidíte.\" \"No jo, ty stěrače a ostřikovače nehlaste, to přece vidím.

[upravil dne 28/4/2009 Marcel505]

Odesláno

slena na vybrane dily 20% je v celé siti peugeot.

cena prohlídek je všude stejná ,peugeot ma na prohlídky a ruzne vyměny danné paušály. rozdil je max pokud ti meni neco nad ramec paušalu prohlidky

prohlidku za 99,- ti udelaji na požadani v podstate kdekoliv kde maji mensí objem prace, jses pro ne potencialni zakaznik , najdou ti zavadu a je tady 50% sance ze ti to budou zrovna oni opravovat.

ale zase s rozumem , pokud bys prijel s 106 z 94 roku verim ze prohlidky delat nebudou , jiste chapete proc a myslim ze uz to tu i nekdo napsal.

Odesláno

Já jsem psal e-mail na peugeot.cz, zda chystají nějakou tu jarní prohlídku, řekli, že nyní probíhá akce 20% sleva na ND, že nyní nic nechystají. Tak jsem zavolal na ten Mělník a řekli, že mi tu prohlídku za 99kč udělají, tak jsem byl překvapen.

Jinak díky za vysvětlení.

PS: Snad se vám na ten srazík trochu vzpamatuje počasí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...