Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,odešla mi spojka u mé 406 HDI 66kw,po týdenním hloubání a bádání na netu jsem sehnal prodejnu kde mi nabídli origo spojkovou sadu LUK,tzn.ložisko,lamela,přítlačák za necelých 2900,- Takže je to suprová cena,na kterou jsem jinde nenarazil ani náhodou,co vy na to.

Odesláno

To je opravdu dost podezřelá cena (i když příjemná :super),protože nejlevnější je v Elitu jejich Vector za 3600kč a to ještě na setrvák 13 mm,čili nedvouhmotnostní který je 16mm a tam jsou ty ceny nepříjemné brrrr.Takže jestli si objevil sadu co ti pasuje na to tvoje autí od juro jánošíka značky Luk ber a nepřemýšlej.Už nebude,a napiš mě jak jsi s ní dopadl a jestli to posílají i dobírkou.

Odesláno

Zdravim, mam mensi problem predpokladam, ze to bude spojka tak to pisem sem. Minuli rok som menil spojku a zacala mi casom robit problemi pri rozbiehani, teda vsetko je ok az na to, ze ked sa rozbieham na jednotke a mam nizsie otacky tak mi zacne triast celym autom. Po zohriati auta na prevadzkovu teplotu uz to nie je moc vyrazne, az to myslim po dlhsej ceste zmyzne. Ked pridam, a otacky su nad 2000 tak je to v pohode, ale zas pri ranne potahovanie v kolone su to dost znacne otacky na rozbiehanie :) Takze co je s tym? Mne to pripada, ako keby sa ta lamela prilepila a zas povolila o kus, zas prilepila a zas povolilatake sekanie, no des :(

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

To je teda hodně levné...

Jo,levný to je,ale nejlepší na to je,že je to originál.Můžete se sami přesvědčit,zde jí koupíte za těch 2800,- :) www.haspa.cz:)

[upravil dne 5/5/09 Pepíík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...