Pepíík Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Zdravím,odešla mi spojka u mé 406 HDI 66kw,po týdenním hloubání a bádání na netu jsem sehnal prodejnu kde mi nabídli origo spojkovou sadu LUK,tzn.ložisko,lamela,přítlačák za necelých 2900,- Takže je to suprová cena,na kterou jsem jinde nenarazil ani náhodou,co vy na to. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Hm, myslim že to bude na benzinovej motor, ale třeba se pletu Dej sem odkaz [upravil dne 28/4/09 Radek Hurvajz] Citovat
Pepíík Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Vůbec ne,je to přímo na HDI,katalogové číslo LK 623304300. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 No vypadá to že opravdu je to ono, v tom případě super cena, jen jestli nemaji někde chybu, bych to honem kupoval, jinde na netu se cena pohybuje okolo 6000,- [upravil dne 28/4/09 Radek Hurvajz] Citovat
Pepíík Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Chyba nikde není,je to normální kamenný obchod v Praze,tak budu věřit že je všechno O.k. Citovat
bara Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 To je opravdu dost podezřelá cena (i když příjemná ),protože nejlevnější je v Elitu jejich Vector za 3600kč a to ještě na setrvák 13 mm,čili nedvouhmotnostní který je 16mm a tam jsou ty ceny nepříjemné brrrr.Takže jestli si objevil sadu co ti pasuje na to tvoje autí od juro jánošíka značky Luk ber a nepřemýšlej.Už nebude,a napiš mě jak jsi s ní dopadl a jestli to posílají i dobírkou. Citovat
El-Chio Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Zdravim, mam mensi problem predpokladam, ze to bude spojka tak to pisem sem. Minuli rok som menil spojku a zacala mi casom robit problemi pri rozbiehani, teda vsetko je ok az na to, ze ked sa rozbieham na jednotke a mam nizsie otacky tak mi zacne triast celym autom. Po zohriati auta na prevadzkovu teplotu uz to nie je moc vyrazne, az to myslim po dlhsej ceste zmyzne. Ked pridam, a otacky su nad 2000 tak je to v pohode, ale zas pri ranne potahovanie v kolone su to dost znacne otacky na rozbiehanie Takze co je s tym? Mne to pripada, ako keby sa ta lamela prilepila a zas povolila o kus, zas prilepila a zas povolilatake sekanie, no des Citovat
Pepíík Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Jirkap To je teda hodně levné... Jo,levný to je,ale nejlepší na to je,že je to originál.Můžete se sami přesvědčit,zde jí koupíte za těch 2800,- www.haspa.cz:) [upravil dne 5/5/09 Pepíík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.