Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Takové kuk.

Recommended Posts

Odesláno

Mě se to líbí. A co ty? Jsi zatíženej na tuning? Já jo. Ale sedany se mi líběj o moc více. Také ti něco ukážu jen co to stáhnu z fo?áku. Vyfotil jsem to v sobotu v Ústí na tuning-party.

Odesláno

To stribrne uz sem nekde videl, ze by japonec nakonec?

Uz vim, to je MyšíUši EVO VII !!

Akorat ze ten peugeot tomu nelezi ani u paty, pardon. u disku.

Je to ale fakt pekny, ja tyhle upravy nemusim, ale ten stribrnej se mi fakt libi. A hlavne ocenuju ty brzdy z trilitroveho kupatka, i kdyz trilitr to neni, mel by lepsi vybaveni pristrojovky a asi i digiklimu.

Odesláno

Jak bylo na tuning party? Jel sem v sobotu do Chabarovic /na vymenu rozvodaku/ a docela jsem cucel jak prsi - asi to stalo za prd /alespon s pocasim/ :)

Mas-li fotky posli mi je na mail - please

Odesláno

Čtyřistašestka, která se v sobotu oběvila na tuning party u Ústí nad Labem.

for Sepp:Jo ze začátku bylo fajn. Čekal jsem více prodejců, ale jinak se mi celkem líbilo. Počasí dost kazil vítr a kolem 4h se přidal i déšt. Zrovna když vystupovala skupina VERONA. Myslím, že to pak všichni zabalili. Program měl bejt až do pulnoci a pak ještě ohnostroj ale asi všichni utekli. Některé stánky to doslova odneslo. Málem i ten s klobásama pod kterým jsem se zrovna nacházel. Pokud takovéhle akci nepřeje počasí tak tam lidi nikdo ničím neudrží a nebo ani nedostane. Já to zabalil před pul pátou. Jsem zvědavej na tuhle sobotu do Mostu. Snad to bude lepší. Jo a k těm fotkám. Zmenšil jsem jen těchhle 5ks. ostatní maj přes 500k jedna. budu to dělat až o víkendu tak ti je pak pošlu.

for David 106s16: nezapoměl jsi na mě s tou saharou a konektorama na světla?

406A.jpg

406B.jpg

[Editován dne 14/6/Mon, 14 Jun 2004 23:09:50 +0000Mon, 14 Jun 2004 23:09:50 +0000 white]

Odesláno

Jak Sedan tak Break sou překrásné....mocmocmoc... nemaj chybu a ani nejsou přepleskané... možná bych ještě zavařil kliky ale to už je otázkou vkusu.... Opravdu pěkná práce

Odesláno

Zrcátka, kola vypadaj fajn, ale ty mračítka na tu čirou optiku... Zádi taky něco chybí (decentní spojler..). Pokud to má rozdělaný docela dobrej začátek. Uvidíme dále.

Odesláno

stejne byla nejhrubejsi uprava 406ky, kde byla ve stylu \"dabla\", cervena a peklo z ni jen zarilo....zksuim najit ten odkaz na ni....jj, tady je to

[Editován dne 16/6/04 kawasaky]

Odesláno

Mračítka jsou věc vkusu. já tyhle již přes měsíc a půl neúspěšně sháním na netu a různejch tuningovejch akcích. Takže pokud víte kde to sehnat dejte mi vědět díky.

For Sepp: ty fotky pro tebe ještě nemám tak se zatím mrkni na www.tuningclub-ul.com tam najdeš také pár prina fotek z této akce. Zatím čus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...