Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

podla mna s obycajnymi ziarovkami to svieti naozaj o nicom, vzhladom ake svetla na 407 me su :nevim , su lepsie ziarovky jedine riesenie, no ak su neni k mani samozrejme xenony :)

Odesláno
Původně zaslal: denoo

podla mna s obycajnymi ziarovkami to svieti naozaj o nicom, vzhladom ake svetla na 407 me su :nevim , su lepsie ziarovky jedine riesenie, no ak su neni k mani samozrejme xenony :)

Ake ziarovky mi odporucas(te)?? Dost vela cestujem v noci a ked idu stale oproti auta, tie stretavacky su straaaasne moc slabe a idem si oci vyocit aby som videl cestu... Rad ich vymenim za tie s lepsou/silnejsou svietivostou len poradte ktore, ale aj aby mali \"normalnu\" zivotnost, kedze jazdim pomerne dost....

[upravil dne 3/5/09 petron]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

O xenonech jsem vážně uvažoval. Když ale čtu na příslušném vlákně, co se v některých případech stane a jindy je zase všechno O.K., tak do toho půjdu jedině až bude jasné, v čem je problém.

Odesláno

ono svietia urcite viac do biela ako obycajne , ale nie je to biele zase, je to nieco medzi bielym a zltym svetlom , viem ze maju napr ELTA take ziarovky s modrym sklom , tie svietia cisto bielo, ako je to naozaj pekne, ale ked som ich mal pocas dazda alebo mokrej vozovky, absolutne neni potom nic vidiet, ako keby ste mali zhasnute svetla, preto to neni dobre, zlata stredna cesta, osram blue lite sa to vola sa mi zda,

Odesláno

No jasně, ale alespoň pro představu... Osobně se mi nelíbí klasická barva žárovek a proto mám HID, ale nedávno jsem na cizím fóru četl, že PČR má nařízeno z vyšších míst aby se více zaměřila na přestavby xenonů a tak začínám přemýšlet, že to zabalím - ikdyž se mi tedy vůbec nechce :roll

Odesláno

U nás to tiež kontrolujú, ale si myslím že skôr u áut kde to očividne nemá čo robiť. 407my majú šošovky takže nejde poznať bez \"odbornejšej\" prehliadky či sú origo alebo dorábané pokiaľ nemáš vyslovene modré.

Odesláno

inak daka dobra sprava snad u nas na slovensku, dosiel akysi prikaz na policajne stanice, ze nemaju sa brat technicke preukazy za to, ked rozmer pneumatik nesedi s rozmerom ktory je v technickom preukaze, ani pokutovat sa to nema, neviem dokedy , ale zatial by to teda malo uz byt bez brania technicakov , niekto udajne uz zobral technicak niekomu, ked to tam nemal napisane, ale pritom dovolene ich mal, aj ked dovolene boli na to vozidlo, ale kedze auto bolo dovezene neboli vsetky alternativy pneumatik zapisane v technickom preukaze, vacsinou napisu jeden a nechaju to tak, ale pritom byvaju aj dva aj tri . Niekto uz sa na to stazoval, takze policia by nemala teraz to riesit odobratim technickeho preukazu

:super

Odesláno

no ale dalsia vec, dokedy to tak bude neviem, osobne si myslim ze to bude policia riesit nejako, aby jednoducho vsetky rozmery sa pisali hned pri prihlaseni, ale ako to zariadia to nevim :nevim (snad by museli mat podrobnu dokumentaciu k jednotlivych autam a to si neviem predstavit)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

U nás to tiež kontrolujú, ale si myslím že skôr u áut kde to očividne nemá čo robiť. 407my majú šošovky takže nejde poznať bez \"odbornejšej\" prehliadky či sú origo alebo dorábané pokiaľ nemáš vyslovene modré.

Podla zakona ak mas xenony MUSIS mat aj ostrekovace svetiel, takze ak nemas ostrekovace je to vidiet na prvy pohlad, netreba ani nejaku specialnu prehliadku... :( Preto som si ani ja nedal xenony... :nevim

Odesláno

Nemyslím si že ostřikovače světel jsou tam uplně na nic....v zimě my hodněkrát pomohly....sračky ze sněhu Ti xenonová výbojka neroztaje....žárovka ano,proto tam ostřikovače jsou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...