nsbojovnik Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Chcel by som sa spytat na vas nazor na tmave folie na oknach ... momentalne som v zahranici s autom keby som si ich dal spravit sem co by som k tomu treboval? co je potrebne mat k foliam na oknach u nas? ... zapisuju sa do technickeho?... na kolko vas visli?... Mam ciernu 407micku hodia sa mi? je mozne u nas lepit folie aj na vodicove a spolujazdcove okna? ci len zadne a pre zadnych pasazierov? Je rozdiel medzi nejakymi znackami? ... akych vyrobcov preferujete? [upravil dne 24/4/09 nsbojovnik] Citovat
Guest petron Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: nsbojovnik Chcel by som sa spytat na vas nazor na tmave folie na oknach ... momentalne som v zahranici s autom keby som si ich dal spravit sem co by som k tomu treboval? co je potrebne mat k foliam na oknach u nas? ... zapisuju sa do technickeho?... na kolko vas visli?... Mam ciernu 407micku hodia sa mi? je mozne u nas lepit folie aj na vodicove a spolujazdcove okna? ci len zadne a pre zadnych pasazierov? Je rozdiel medzi nejakymi znackami? ... akych vyrobcov preferujete? [upravil dne 24/4/09 nsbojovnik] Ja som mal folie uz asi na 3 autach... Dolezite su nielen znacky, ale aj montaznik... Najlepsie su myslim 3M ale ja som veril staremu znamenu co LEN TO robi asi 10 mozno aj viac rokov, pouziva Bruxafol... Max spokojnost, drzia aj po rokoch, ziadne bubliny... Ak ma montaznik certifikat, nalepi na okna oznacenie, ale musi ti dat aj karticku-akysi certifikat. Bez nej ti mozu zadrzat technicky preukaz-nemas totitz tzv. atest na folie. Na ciernu 407 su max. hodia, videl som to. Ja by som dal dozadu tie najtmavsie, dopredu su folie zakazane, ALE ak das tie uplne najbledsie, a zareze ti ich pekne podla okna, nikto nezbada ze su to folie.. Ak zbada, je to na vlastne triko... Ja mam takto vpredu folie uz par rolkov a iba raz sa pytali policajti, ci su to folie-ja ze nie ze to je original take dymove okno a bol pokoj. Cena vtedy +-3500,- cash alebo +-4500,- s dokladom na vsetky bocne okna+zadne Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Tak vypadá na černé barvě folie s propustností 20%.... Citovat
jozef48 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Ja som mal pna predošlom aute folie a bol som velmi spokojny, nikto mi nemusi čumieť do auta.Teraz na 407 ešte nemám ale už som objednaný, tak sa ťeším.Myslím si že keď si zvolíš vhodný odtieň nič tý, nepokazíš veď vidíš to aj na Přemovom:super Citovat
nsbojovnik Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Přema Tak vypadá na černé barvě folie s propustností 20%.... Prema ty ma s folie aj na prednych bocnych sklach alebo sa mi to len zda? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Má aj na predných ale s vyššou priepustnosťou. Citovat
nsbojovnik Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Má aj na predných ale s vyššou priepustnosťou. Presne tak by som to chcel aj ja v zadu tmavsie a v predu take co prepusita viac svetla...a tak to u nas mat nemozem? niej to dovolene alebo s tym ziaden problem nebude? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Nie je to dovolené. Ak ti to zistia bude problém. Citovat
nsbojovnik Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nie je to dovolené. Ak ti to zistia bude problém. Tsa nato asi radsej vyseriem dam len na zadne a zadne bocne...ale nevyzera potom auto moc blbo? AK SU v predu normalne skla a vzadu tmave? Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: nsbojovnik Původně zaslal: Přema Tak vypadá na černé barvě folie s propustností 20%.... Prema ty ma s folie aj na prednych bocnych sklach alebo sa mi to len zda? Nezdá.....mám i vepředu 20% Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Má aj na predných ale s vyššou priepustnosťou. Nemáš pravdu.....je to stejné na celém autě...20%....jen mám vzadu vytažené i boční roletky a proto to vypadá tmavší...... Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: nsbojovnik Původně zaslal: AnotherOne Nie je to dovolené. Ak ti to zistia bude problém. Tsa nato asi radsej vyseriem dam len na zadne a zadne bocne...ale nevyzera potom auto moc blbo? AK SU v predu normalne skla a vzadu tmave? To radši nic jak jen vzadu na bokách a vepředu nic...:bojim:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Má aj na predných ale s vyššou priepustnosťou. Nemáš pravdu.....je to stejné na celém autě...20%....jen mám vzadu vytažené i boční roletky a proto to vypadá tmavší...... Aha tuším si to niekde aj písal. Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Ju ju psal....ale neva,nemůžeš si pamatovat všechno.....:papa:papa Citovat
nsbojovnik Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 u vas je to dovolene ci ides na vlastnu past?a co vsetko sa moze stat ak ti nato prijdu .... Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nsbojovnik Původně zaslal: AnotherOne Nie je to dovolené. Ak ti to zistia bude problém. Tsa nato asi radsej vyseriem dam len na zadne a zadne bocne...ale nevyzera potom auto moc blbo? AK SU v predu normalne skla a vzadu tmave? To radši nic jak jen vzadu na bokách a vepředu nic...:bojim:bojim Citovat
Přema Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Ne není a seru na to.......a co se může stát??? To neřeším.....Vždycky jsem měl na všech autech folie i vepředu a ne zrovna nesvětlejší a nikdy nikdo mi na to nic neřekl......ale atest mám jen na ty zadní...na přední ne. Citovat
denoo Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 davat folie odpredu je blbost, aspon u nas na slovensku, beru papiere za tohned , a dokonca je zoznam aut , spz maju zapisane ktore auta maju folie, a potom ich hliadky vyhladavaju a beru papiere, to som zazil ked som mal 206 gti predu slabe folie, hned som to strhol, a vela ludom to beru, malo to dost chalanov u nas, ale uz to nema nikto, idu po tom ako psi. Jeden kamarat isiel okolo dialnice iba, a zrovna siel tade policajny passat ( po dialnici, hned ako ho uvideli odbocili z dialnice za nim ,a isli po nom ( a to boli s uplne ineho okresu policajti) , zobrali mu technicak, a hned mu povedali ze ta jeho spz bola na zozname aut co malu v predu folie , tak preto isli za nim. Zbytocna pokuta a este aj bez papierov ostal. Folie dopredu , ee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.