Kajo Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry automaticke ECO A to je co? Já dělám to co psal oddie. Teda když si vzpomenu. pri automatickej klime to ECO znamena asi \"ECOLOGICAL\" rezim! cize iba cisto z vonka vzduch bez chladenia Citovat
MrVain Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Ja som použil minuly rok MOTIP - ČISTIČ KLIMATIZÁCIE, a spokojnosť stal iba 220sk, a myslím že teraz vystačí na dve použitia,na jednu toho bolo až moc http://www.motip.sk/html/katal/motip/techspr.htm Citovat
Michael coupé Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Letos jsem použil bezbarvou nemocniční dezinfenkcí nalil jsem to pod filtr nechal do rána. Sice to chvilku smrdělo jak ve špitále,ale druhý den vše ok a bez smradu Citovat
punkac Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 lyzol no fůůůj, ty jseš dobrej masochysta Citovat
bara Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Vyčistit,dezinf.mazivo atd je potřebné,hlavně z toho důvodu,že to médium po čase začne na sebe vázat vodu a pak to stojí víc penízků než jen 1000 kč.Ale jak to bude dělat nějaký moták jen 20 minut tak to pěkně ojebe,protože v chytrý mašince se nastaví parametry dle typu vozu,motoru atd. a ono to jede už samo a pak ti to vytiskne i protokol ale ne za 20 minut.Čili se nejřív zeptát a pak udělat. Jsou různí řízci. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: Kajo Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry automaticke ECO A to je co? Já dělám to co psal oddie. Teda když si vzpomenu. pri automatickej klime to ECO znamena asi \"ECOLOGICAL\" rezim! cize iba cisto z vonka vzduch bez chladenia Je to Economy - nezapína kompresor, auto má nižšiu spotrebu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.