Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cafte vsetci!

vedeli by ste mi prosim pomoct! potreboval by som ofoteny TP(velky) pre PEUGEOT 206 2.0 HDI, ide mi o zapis pneu do mojho TP!

dokonca keby tam aj mate pneu s rozmerom 185/60/14 tak to by bolo super! diky moc

Odesláno
Původně zaslal: faki

175/65 R14 82T M+S - 5,5Jx14 ET24

195/55 R15 85H - 6Jx15 ET28, ET27

205/45 R16 83W - 6,5Jx16 ET28

ok, tak vies mi prosim poslat kopiu TP na mail? kajo13@email.cz

diky moc

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keď im stačí elektronická kópia tak si ju vyrob. Skopíruj svoj a dopíš čo treba. Je to podvod tak či tak.

ved tak nejak to aj chcem riesit... :super

to Makvej: vies ale tam su iba protokoly na zapisanie kolies, nie? a ja praveze potrebujem pneu zapisat do TP, ale diks..:)

to faki: diky za mail ! ;)

Odesláno

uz ked to bude v TP. uz to podvod nebude...bude to oficialne..... :D:D ja som si tam tiez dal podopisovat 4 alternativy pneu.... a tak isto som si dal dopisat aj xenony do TP, aj ked islo len o obycajne HID . :D:D:D zatial nic.klop klop klop

Odesláno
Původně zaslal: Kajoto Makvej: vies ale tam su iba protokoly na zapisanie kolies, nie? a ja praveze potrebujem pneu zapisat do TP, ale diks..:)

No su tam aj pneu uvedene

Odesláno
Původně zaslal: Makvej

Původně zaslal: Kajoto Makvej: vies ale tam su iba protokoly na zapisanie kolies, nie? a ja praveze potrebujem pneu zapisat do TP, ale diks..:)

No su tam aj pneu uvedene

a uz to vidim, asi pouzijem toto! diky moc!

to vendi.stejskal : Ale ten znamy potrebuje nejaky papier, kde vidi ze to moze ist na moje auto, tak preto to potrebujem! ide o to, ze ved aj iny maju take rozmery, takze o podvod nejde len rychlejsie zapisanie do TP!

[upravil dne 24/4/09 Kajo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...