whizz80 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 super. diky moc... uz som aj ja ten podbeh kupil a skusal som ho provizorne nahodit a celkom fajne to tam pasuje, len to musim na tom uchu upevit a samozrejme aj zadnu cast pripevnit o zadny blatnika a vysilikonovat to. Na prednom blatniku to az tak dobre neprilieha a este k tomu ja tam nemam ziadny lem takze je tam asi 1cm fuga. Ale inac je to v pohode. Citovat
306xn Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Nazdarek ja mam ten polski a som spokojny trocha teplovzdusky a funguje. FUNGUJE a to je pre mna dolezite:super Citovat
kalio306 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 seva pani demontol som plasty v kufri a jejje diera 10x10 cm netýkala sa až držiaku na pás bola trochu viac po lavej strane pod tým divným krytom resp. držiakom kostry v odstránil som všetku hrdzu a vservise my na to pricapili celkom fajne vyformovaný plech a nabodovali !!!! my ho tam a že to je všetko dovidenia bol som pri tom tak sa my moc nezdalo ako to ten chlápek varil tak tam všetko horelo zrejme asfalt náter ktorí bol zo spodu bolo my povedané že to úplne navarit tam nemúžem lebo by to mohli tak prehriat že my poškodia napr. metalízu tak som s tade radšej rýchlo odišiel lebo sa my moc nezdali poradte my prosím je nutné aby bola cela ta diera vyvarená alebo sa môžem uspokojit aj s tým bodovaním prípadne to môžem tiež donitovat po nich je možne ked to bude len vybodovane zvary odhrdzaveju a je to zase na prd Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Tak sem dneska měl takovej malej ůdržbovej den a tak sem koukal pod ty pásy,sem zpokojenej,nic takovýho tam nemám,bohužel chcípnul mi telefon,takže fotečky nejsou Citovat
whizz80 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 kalio306: ja to tam mam len bodovo zazvarane a ostatok som vytmelil tmelom so sklenym vlaknom, potom som to prestriekal zinkovym sprejom a nakoniec z vonka som to pretrel body 930. Nakoniec som kupil ten podblatnik a nasadil som ho tam. Takze dufam, ze uz s tym nebudem mat problemy. Citovat
brzda.a Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: brzda.a Já teď řeším tohle. Z kufru Má někdo radu? Tak a je to v cajku. Vyřešil to vrakáč, část karoserie za 1000Kč a klempířská za 5500Kč. Je to žok peněz, ale snad bude klid. Citovat
stanley-zdenda Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: brzda.a Původně zaslal: brzda.a Já teď řeším tohle. Z kufru Má někdo radu? Tak a je to v cajku. Vyřešil to vrakáč, část karoserie za 1000Kč a klempířská za 5500Kč. Je to žok peněz, ale snad bude klid. paráda:) já ted čekam až bude mechanik hotovej a pak to jen nastříkat.. Citovat
dolly1010 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Před: Po: Koukavej vejfuk KOMPLET >>> Citovat
vendelinek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Vejfuk mám taky takle udělanej,ale stříkal sem ho sprejem aluzinkovym na 660°C,ten spodek sis udělal pěkně,natřel sis to aspoň 2X ? máš takovou pěknou rampičku:D nebydlíš tak daleko,asi se za tebou stavim:D [upravil dne 14.5.2009 vendi.stejskal] Citovat
dolly1010 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Ty nájezdy byli vypůjčeny Jinak já to stříkal (nápisy na plechovce) \"Hliníkovým sprejem 99,5% Hliníku. Trvale odolný teplotám 400°C, krátkodobě až 500°C\" dále je tam napsáno: \"K ochraně výfokových systémů...\" a tak PS.: Prej \"nebydlíš tak daleko\" přes 150km [upravil dne 14.5.2009 dolly1010] Citovat
stanley-zdenda Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 tak konečně vyvařeno a zatím natřeno základovkou.... díky bohu ted už je to bez díry... http://img38.imageshack.us/my.php?image=foto091e.jpg [upravil dne 22/5/09 stanley-zdenda] Citovat
martin.dc Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Hned na to taky mrknu,ovšem ty tam máš pěknou ďouru.Musíš si teď dávat tašky s nákupem na druhou stranu,mohl bys taky domu dorazit vyloženej:D Citovat
Maric Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Další člen do klubu Orezlých..... (omlouván se za kvalitu - foceno mobilem) Naštěstí to není až tak moc. Hodně z toho je jen povrchovka. Kolikpak vás stály opravy? Abych si udělal obrázek o tom kolik si mám zhruba připravit.... [upravil dne 23/5/09 Maric] Citovat
stanley-zdenda Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 já sem měl na ďouru narazil celkem brzo měla cca 2x3cm takže se nemuselo tolik řezat a oprava stála 7stováků... takže paráda.... Citovat
Guest jutak82 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 To já za to dal 300,-kaček. A je To v pohodě... Citovat
virnik Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 ja som to mal len hrdzov len liznute očistil som to najprv othal stay nanos toho gumeneho sajrajtu a potom som to priamov bruskov a kartačom očistil a nasstriekal zinkom a potom dal poriadne dve vrstvy body 930 a dufam že to vydrží nejaky ten čas:super Citovat
Maric Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Takže rez je pryč! Vyžíznuto, zavařeno, zatmeleno, natřeno a z vnější strany vystříkáno BODY. A celková cena? V servisu celkem za 1000 Kč. A teď už jen sehnat ten zatracený plastový podběh.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.