Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Prebrazdil som celu historiu fora o 407ke a piskani brzd ale vcelku som nasiel-NIC.

Nevie mi prosim niekto poradit co z piskanim brzd??

Problem je ze mi niekedy(po nahriati asi) popiskuju aj ked uz nebrzdim. bol som v Peugeot servise kde mi vymenili dosticky. Po mesiaci sa to obnovilo tak mi vycistili brzdy a teraz je to tu zas. Uz neverim ze je to nejaka spina. V peugeote som bol zas na total check a povedali ze nemusim zatial menit ani dosticky (lebo su menene :roll ) a kotuc je zatial tiez Ok. Som z toho debil. Pls poradte. :myslim

Odesláno

tak s tim asi nic neudelas.me piskaji taky.vzdycky kdyz se vratim ze servisu tak je chvilku klid a pak to zacne delat znovu.piska to tak ze je hanba s tim jezdit a lidi se otaceji.v servisu me rekli ze to je pouzitym materialem na vyrobu desticek a ze to je normalni.

Odesláno

Skúste si namazať zadnú stranu doštičiek nejakou medenou pastou, zadnú teda tú ktorá sa opiera o strmeň nie o kotúč. Keď budete kupovať nové doštičky tak také, ktoré majú na zadnej strane takú mäkkú antivibračnú podušku.

Odesláno

ja som menil piatok dosticky a kotuce vpredu, stare som mal uplne zodrate, ale sem tam tiez este pocujem take slabsie pisknutie, a obzvlast niekedy ked zabocim mam taky pocit do lava , tak popiskava, ked pri tom zatacani troska zmackem brzdu, tak prestane, neviem preco to robi aj ked su nove a pritom do zakruty, a to vzdy len do jednej strany,

inak vcera ked som sadol na obed do auta, nastartoval napisalo hned hlasku ESP ASR faulty ci take nieco, preskrtnute esp takym krizom bolo medzi budikama, ale to len raz, potom uz bol pokoj, aj ked som viac krat uz nastartoval uz nic, aj som skusal a funguje normalne esp , nechapem , mozno to bolo prave tym ze sa menili dosky a kotuce :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vlado-77

Zdravim. Prebrazdil som celu historiu fora o 407ke a piskani brzd ale vcelku som nasiel-NIC.

Nevie mi prosim niekto poradit co z piskanim brzd??

Problem je ze mi niekedy(po nahriati asi) popiskuju aj ked uz nebrzdim. bol som v Peugeot servise kde mi vymenili dosticky. Po mesiaci sa to obnovilo tak mi vycistili brzdy a teraz je to tu zas. Uz neverim ze je to nejaka spina. V peugeote som bol zas na total check a povedali ze nemusim zatial menit ani dosticky (lebo su menene :roll ) a kotuc je zatial tiez Ok. Som z toho debil. Pls poradte. :myslim

ja som tom mal takisto, malo to len jednu vyhodu, ked som brzdil narp. kvôli cyklistovi, spozornel a uhol sa :D:D Nebolo treba trubit :D Dal som to do servisu na vycistenie a odvtedy je to asi rok ok...

Odesláno

Text

Mne to cistili uz dvakrat a vydrzalo to raz par mesiacov a druhykrat tyzden. :roll

Ale mas pravdu s tymi cyklistami. Akurat ze mne sa uz podarilo, ze raz to zapiskalo tak ze odskakovali aj chudaci chodci na chodniku lebo asi mysleli ze aj ja idem po chodniku. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...