Xander Cage Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Jak mám vyměnit kabely na repro vedoucí do předních dveří? Mám to táhnout zkrz tu patici, která je mezi kastlou a dveřma? Citovat
macho Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Tak na to jsem taky zvedavy jak poradite. Mam ten samy problem, kabely co vedou do dveri jsou prelamany a vysledkem je ze repro nekdy hraje a nekdy ne. Frekvence vypinani a zapinani repro je zavisla od povrchu vozovky. Citovat
Fusion Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Mam dojem ze je to tam \"nasroubovany\". Nekdy staci ocistit ty kontakty protoze se tam dostava voda. Citovat
macho Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Nasroubovany je to jen na jedne strane (u dveri) na druhe strane jsou ty kabely napevno tazeny az do nitra celeho peugeotu :-( Citovat
Xander Cage Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 No mně nejde o ty původní kabely, ty jsou úplně naprd, chci tam dát svoje, originál k repro, takový ty tlustý (měděný). Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Á, hifisti. Kdybych měl tohle řešit já, tak bych ty nový dráty napojil co nejblíž k těm konektorům ve sloupku a ve dveřích. Čili bych si našel, který to jsou, ucvakl tak, aby na ně šly napojit ty nový dráty a ty k těm kouskům přiletoval. Ale zatím mně to hraje kontinuálně, tak to nemusím řešit. Citovat
Fusion Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Xander: muzu se zeptat jakou mate barvu auta a r.v.? Citovat
Xander Cage Odesláno 11. červen 2004 Autor Odesláno 11. červen 2004 Fusion : mám vínovou barvu a r.v. 92 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.