GhostBoxer Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Shell \"rozdává\" tisícovky. Osobně mám v podobné soutěže nedůvěru, ale zde je velká šance. Kdyby někdo vyhrál, ať se pochlubí. http://www.shell.com/home/content/cz-cz/shell_for_motorists/promotions/free_fuel/free_fuel_terms_25032009.html Citovat
vix Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Spíš je větší šance vyhrát u čerpaček - Nedáváme dárky, ovšem u nás natankujete určitě o 2,- Kč/lt levněji ! (pokaždé u nich vyhraju cca 100,- Kč) P.S.: A nemusím nic matlat do mobilu Citovat
AKCZ Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Pro me je to treba zajimavy kdyz beru pouze Racing nebo alternativne Vervu ale zatim jsem \"vyhral\" jen tapetu do mobilu Citovat
Voighta Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Já vyhrál.Přišlo mi:Blahopřejeme,máte nárok na originální tapetu na Váš mobilní telefon. To mě fakt rozesmálo. Citovat
GhostBoxer Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 To MirasCC: rozhodně větší než ve Sportce, velkou nebo větší jsem myslel, že je tam docela šance v ranních hodinách atd. , ale jak znám náš národ, tak si to podchytí zaměstnanci na čerpačkách To AnotherOne: souhlas, je to spíš \"oživení\" styku se zákazníky, angličáky už moc netáhnou To AKCZ: taky tankuju na benzině, mám to po trase, a cpou mi jakési kupony, akorát jsem línej zdvihnout hlavu, co zato dostanu, respektive nestojí zato tu hlavu vůbec zdvíhat, stejně jako za smart body u shellu. Citovat
AKCZ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: GhostBoxer To AKCZ: taky tankuju na benzině, mám to po trase, a cpou mi jakési kupony, akorát jsem línej zdvihnout hlavu, co zato dostanu, respektive nestojí zato tu hlavu vůbec zdvíhat, stejně jako za smart body u shellu. Od Benziny si zadny bonusovy veci neberu.. stejne co jsem tak videl tak uplatneni nejakych vyhod spociva v tom si neco koupit.. u Shellky mivaj aspon jednou za cas za body slevu 2,- a kdyz uz tam ten Racing tak jako tak beru tak je to prijemnej bonus.. navic bodove u Racingu slusne hodnocenej.. ale je jasny ze jen kvuli bodum bych to do auta nelil.. delam to pro auto a pro dobrej pocit Navic s 306kou toho mnoho za rok nenalitam takze premyslet nad usetrenou korunou nema smysl.. Citovat
jirka639 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 ja vyhral 4 tapety, zachvilku budu mit na tapety do obýváku:-) a ted jsem zjistil, ze se musi smska poslat co nejblize casu losovani, takze neni uplne jedno kdy sms poslu. [upravil dne 21/4/09 jirka639] Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 no ja cumel na ty casy a nejak jsem nepochopil k cemu jsou dobry, jako jestli to posilat presne v tu hodinu... ale tak snad maj vsechny prichozi mit ulozeny az do losovani a pak vybrat ze vsech, ne? Citovat
asaad Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: jirka639 ja vyhral 4 tapety, zachvilku budu mit na tapety do obýváku:-) a ted jsem zjistil, ze se musi smska poslat co nejblize casu losovani, takze neni uplne jedno kdy sms poslu. [upravil dne 21/4/09 jirka639] Jedno to je,protoze vyhraje ten kdo se trefi nejblize danemu casu,ktery se nezverejnuje a kazdou hodinu je jiny. Ja uz to posilal asi 6x Jde proste o to tipnout si jakej si daji oni cas vyhry a jeste to trefit nejbliz k nemu ze vsech co to danou hodinu poslali. [upravil dne 21/4/09 asaad] Citovat
jirka639 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 ale zverejnuje: http://www-static.shell.com/static/cz-cz/downloads/promotions/predem_urcene_casy.pdf Citovat
GhostBoxer Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 To AKCZ : já brával nastřídačku obyč. a V-Power D jen pro dobrý pocit, najezdím také málo a využíval jsem těch akcí na slevu, ale po tom testu nafty z MF-Dnes jsem převážně u benziny To f3Rd@ a jirka639 : když pošleš sms-ku co nejblíže danému termínu-hodině, tak bys prý měl vyhrát, takže ten čas je asi určující Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Tak ted jen doufat, ze mame stejne serizene atomove hodiny... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Treba si ale uvedomit, ze v tu hodinu, respektive v tu minutu, se na to cislo bude snazit poslat SMS tak cca 100 vka lidi, myslim i viac. Takze kdyz poslete sms 16:08 muze kludne kvuli pretizeni siete prist az 16:15 ... A kdyz prihlizim na narod cechu a slovaku, verim tomu, ze se tam bude snazit poslat SMSku aspom 1000 lidi v kazdou hodinu. Tipuji ze SMS je nejak specialne spoplatnena, ne vela, ale o par kacek navic, a taky tipuju, ze na stahnuti tapety budete muset vyuzit wap, alebo net v mobile, ktory ne kazdy ma predplateny. V konecnem dusledku shellka, za hodinu vydela na SMSkach vic, nez da, zvysi predaj sviho benzinu, nabali se i operator A lidi se tesi, ze muzou vyhral 1 litr... Citovat
Dundee Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Voighta Já vyhrál.Přišlo mi:Blahopřejeme,máte nárok na originální tapetu na Váš mobilní telefon. To mě fakt rozesmálo. Mě to rozesmálo třikrát, asi už dál nebudu utrácet za SMSky;) Citovat
AKCZ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tipuji ze SMS je nejak specialne spoplatnena, ne vela, ale o par kacek navic, a taky tipuju, ze na stahnuti tapety budete muset vyuzit wap, alebo net v mobile, ktory ne kazdy ma predplateny. V konecnem dusledku shellka, za hodinu vydela na SMSkach vic, nez da, zvysi predaj sviho benzinu, nabali se i operator A lidi se tesi, ze muzou vyhral 1 litr... Ale o tom to cele je a vzdy bylo a ne jen u Shellky Citovat
asaad Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: jirka639 ale zverejnuje: http://www-static.shell.com/static/cz-cz/downloads/promotions/predem_urcene_casy.pdf Aha sorry tak to jsem to hezky provaril,ale stejne bych to asi nevyhral Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Jasne o tom to je. Ale de to i jinak Ja tankuju zejmena v Trnave na OKI pumpe. Je v celku normalna. Bezny benzin, s klubovou kartou, je tam lacnejsi, nez hocikde jinde. A jeste se zbiraji body. Ja tam tankuju 95 Maxi speed, auto je proste znatelne tichsie, vykonu to nepribiva, ale tichsi je. Za body uz sem koupil nasim elektrickou chladnicku na 12 voltu, a ted bude i druha pro mne, kdyz pojedem do chorvatska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.